Bostancı D-100 Karayolunda feci kaza 3 kişi hayatını kaybetti

İstanbul D-100 Karayolu Bostancı mevkii Kadıköy istikametinde Otobüsün bariyerlere çarparak devrildiği Kazada 1’i çocuk 3 kişi hayatını kaybederken, 17 kişi de yaralandı.

Bostancı D-100 Karayolunda feci kaza 3 kişi hayatını kaybetti
 Bostancı D-100 
Karayolunda
 feci kaza 3 kişi hayatını kaybetti

İstanbul D-100 Karayolu Bostancı mevkii Kadıköy istikametinde  Otobüsün bariyerlere çarparak devrildiği Kazada 1’i çocuk 3 kişi hayatını kaybederken, 17 kişi de yaralandı



Balıkesir'deki bir düğünden dönen yolcu midibüsü, D-100 Karayolu Bostancı mevkii Kadıköy istikametinde sürücüsünün kontrolünden çıktı, bariyerlere çarpıp devrildi. Kazada 1’i çocuk 3 kişi hayatını kaybederken, 17 kişi de yaralandı. Kaza yerinin karşı istikametinde ise polis aracına arkadan bir otomobil çarptı, kazada 1 polis memuru yaralandı.

Kaza, sabah saat 05.30 sıralarında D-100 Karayolu Bostancı mevki Kadıköy istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Deniz Boral yönetimindeki 34 NA 0268 plakalı midibüs seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarpıp, devrildi. Kazada Birol Karaca (30), Nejla Karaca (28) ve Osman Süt (5) hayatını kaybetti, 17 kişi de yaralandı.

KARŞI İSTİKAMETTE BAŞKA BİR KAZA DAHA YAŞANDI

Kaza yerinin karşı istikametinde ise başka bir kaza daha meydana geldi. Kaza nedeniyle yavaşlayan, 34 A 92162 plakalı polis aracına, 34 RM 8324 plakalı bir otomobil arkadan çarptı. Bu kazada da bir polis memuru yaralandı.

YARALILAR HASTANELERE KALDIRILDI

Yaşanan iki kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ambulansla yaralılar çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu Kadıköy istikameti ve Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Trafik her iki yönden de bir süre tek şeritten devam etti.
BİR SAĞ YAPTI BİR SOL YAPTI SONRA DA DEVRİLDİ'

Kaza anında midibüste bulunan Ahmet Karaca "Biz Balıkesir’den düğünden geliyorduk, düğünü bitirdik geri evimize gidiyorduk Gazi Mahallesi’ne. Otobüs bir sağ yaptı, bir sol yaptı sonra da devrildi. Otobüsün içerisinden çıkamadık zaten. Camları kırdılar da sonra çıktık. Bende hiçbir şey yok Allah’a şükür. Otobüste ya 21 ya da 22 kişi vardı. Panik yaşandı, çıkamadık araçtan" dedi.

TRAFİK NORMALE DÖNDÜ

Kaza yerindeki çalışmaların ardından kazaya karışan araçlar çekiciyle kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından trafik saat 07.25 sıralarında normale döndü.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2017, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109