Beyaz Fırın'da Ramazan

Beyaz Fırın'da Ramazan

Beyaz Fırın'da Ramazan
Tadına doyulmaz lezzetlerin adresi Beyaz Fırın, unutulmaz Ramazan tadları ile iftar sofralarına yine lezzet katıyor.

Özel tariflerle hazırlanan birbirinden güzel Beyaz Fırın ürünleri, bu Ramazan ayında da hem yeni hem geleneksel tatların mutluluğunu yaşatacak.

Tadına doyulmaz lezzetler arasında bulunan geleneksel Beyaz Fırın pideleri, zeytinli alternatifi ile iftar sofralarının baş tacı oluyor. Unutulmaz Ramazan tatlısı güllaç,

 Beyaz Fırın farkı ile sofralara renk katarken lokma, tulumba,baklava, ekmek kadayıfı,irmik helvası gibi ürünler de klasik tatlılar arasındaki yerini alıyor.

Hafif tatlıları tercih eden Beyaz Fırın müşterilerine ise irmik helvası, aşure, sütlaç gibi lezzet dolu seçenekler sunuyor. Tatlıların yanı sıra, son günlerin favori ürünü semizotlu parça etli börek de hafif ve doyurucu seçeneklerin başında geliyor.

Gerçek bir iftar keyfinin vazgeçilmezi olan Beyaz Fırın, Kadıköy, Çiftehavuzlar, Erenköy, Suadiye ve Ataşehir olmak üzere toplam beş mağazada geleneksel yöntemlere sadık kalınarak yerinde üretilen taptaze ürünleri ile misafirlerini bekliyor. Eşsiz Beyaz Fırın tadları, iftar sofralarının yanı sıra günün her öğününe ayrı bir renk katıyor.

//www.beyazfirin.com/

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER