Bahçeli'den Erdoğan'a ağır niteleme!

Bahçeli'den Erdoğan'a ağır niteleme!

Bahçeli'den Erdoğan'a ağır niteleme!
MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin bugün yine gündeminde Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve hükümet vardı. Bahçeli şimdiye kadar Erdoğan'a yaptığı nitelemelerine birisini daha ekledi: Savaş mağlubu gibi…

MHP Genel Başkanı Bahçeli konuşmasına Gazze'ye yardım götüren konvoya İsrail'in yaptığı saldırı ile terör örgütünün İskenderun'da deniz üst komutanlığına yapılan saldıra değinerek başladı. Bahçeli, sivil ve asker hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.

TÜRKİYE'NİN GELDİĞİ UÇURUM

Bahçeli'nin gündeminde yine hükümet vardı. Türkiye'nin uçurumun eşiğine geldiğini savunan Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

Yaptığımız bütün öngörüler birer birer çıkmaya başlamış, ülkemiz stratejik, sosyal, ekonomik ve kültürel bir felaketin eşiğine gelmiştir. İlkel, seviyesiz ve teslimiyetçi siyasetin 7,5 yıl sonra geldiği ve Türkiye'yi getirdiği uçurum burasıdır. AKP ve Başbakan Erdoğan'ın bu bozgun ve ricat halinin yalnızca sonucu değil, bizatihi nedeni gerekçesi ve kaynağıdır. Yaşadığımız sancılı gelişmeler milletimize artık göstermiştir ki Başbakan Erdoğan adeta Türkiye'yi çökertmek ve Türk Milleti'ni bölmek için misyon üstlenmiştir.

BU SALDIRI TÜRK MİLLETİNE

Konuşmasının bu bölümünde İsrail'in mütecaviz tavrını eleştiren Bahçleli saldırının asıl hedefinin Türk milletine olduğunu kaydetti:

İsrail devleti bu kanlı eylemle yıllardır Filistinli'ye reva gördüğü zulme bu kez Türk milletinin evlatlarını da dahil etmiştir. Bu katliam sıradan mesajlarla geçiştirilerek, büyükelçilerin geri çekilmesiyle, ucuz siyasi kabadayılıklarla hamasetle örtülemeyecek kadar ciddi, son derece hayati ve önemlidir. Bu saldırıyı hiçbir bahane örtmeyecektir. Türk milleti bu saldırıyı hanesine mutlaka yazacaktır.

habertürk

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER