'Azer'le birlikte olduk, fenalaşınca kaçtım!'

Dün gece kaldığı otelin odasında ölü bulunan Azer Bülbül'le birlikte olduğunu ileri süren Sibel A. ünü sanatçının bir hap aldığını ve sonrasında fenalaştığını söyledi.



Antalya’da kaldığı otel odasında ölü bulunan sanatçı Azer Bülbül’ün yapılan otopsisinde yaklaşık 13 saat önce hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Polisin odada yaptığı araştırmada cinsel gücü artırıcı özelliği bulunan hap kutusu bulunduğu iddia edildi. Bu arada Bülbül’ün kendisini dinlemeye gelen ve programdan sonra sanatçıyla birlikte otele giden 24 yaşındaki Sibel A.’nın emniyetteki sorgusu sürüyor.



Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde ifadesine başvurulan Sibel A.’nın, "Ben bir sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneğinde garson olarak çalışıyorum. Azer Bülbül’ün tavernada program yaptığını duyunca kendisini dinlemek için oraya gittim. Orada kendisiyle tanıştık ve hayranı olduğumu söyledim. Sonra arkadaş olduk ve programdan sonra birlikte ayrılıp otele gittik. Burada kendisi ne olduğunu bilmediğim bir hap kullandı. Sonrasında birlikte olduk. Bir süre sonra fenalaştı. Bende korktuğum için hemen giyinip odadan hızla ayrıldım. Öldüğünü bilmiyordum" dedi.



Genç kadının sorgusu sürerken cinayet bürosu ekipleri otelin güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Görüntülerde sabah saat 04.30 sıralarında Sibel A.’nın hızlı adımlarla otelden ayrıldığı görüldü. İhmal sonucu ölüme sebebiyet vermek suçlamasıyla gözaltında tutulan Sibel A., sağlık kontrolünden geçirildi.



MÜZİK DİREKTÖRÜ: İKİ YILDIR ALKOL BİLE ALMIYORDU



Antalya'da otel odasında hayatını kaybeden sanatçı Azer Bülbül'ün Müzik Direktörü Mehmet Duran, "Ne uyuşturucu, ne kadın iddialarını doğru bulmuyoruz. Azer Bülbül iki yıldır alkol bile almıyordu" dedi.

Azer Bülbül'ün Müzik Direktörü Mehmet Duran yaptığı açıklamada, "Önceki gece saat 12.00'de otele birlikte geldik. Herkes odasına çekildi. Ertesi gün genelde saat 14.00 gibi kalkardı. Ama kalkmayınca otel görevlileri ile odasına gittik, kapıyı açmadı. Yedek anahtarla içeri girdik. Yatağında çıplak halde hareketsiz halde bulunuyordu. Hemen sağlık ekiplerini aradık. İlk belirlemelere göre kalp krizi olduğunu söylediler bize" dedi.



Sanatçının Viagra kullandığı iddialarına da yanıt veren Duran, "Öyle bir şey kesinlikle yok. Ne uyuşturucu ne de kadın iddialarını doğru bulmuyoruz. Azer Bülbül iki yıldır alkol bile almıyordu. Ölümünden büyük üzüntü duyuyoruz" diye konuştu.



Sanatçının son albümü 'Duygularım' ile iddialı olduğunu söyleyen Duran, "'En iyi albümüm bu oldu' diyordu. 'Karakolluk Olurum' şarkısına klip çekilmişti. Haftaya yayınlanacaktı. Çok kıymetli birisiydi, insanları seven biriydi. Bugünlerine hep çalışarak, didinerek geldi. O içimizden biriydi" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.



Antalya'da hayatını kaybeden sanatçı Azer Bülbül'ün cenazesi, otopsi yapıldıktan sonra yakınları ve sevenleri tarafından Adli Tıp Kurumu morgundan alındı.



İKİ DAMARINDA TIKANIKLIK TESPİT EDİLDİ



Antalya Adli Tıp Morgu'ndaki otopsinin ardından tabuta konulan Bülbül'ün cenazesi yakınları tarafından teslim alındı. Uçakla İstanbul'a götürüleceği belirtilen cenazenin, Pazar günü öğle vakti Esenyurt Merkez Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verileceği öğrenildi.



Bu arada Azer Bülbül'ün müzik direktörü Mehmet Duran, otopsi sonucunda Bülbül'ün kalbine giden 2 damarında tıkanıklık tespit edildiğini öne sürdü.



Asıl adı Sübutay Kesgin olan sanatçı konakladığı otelde, menajeri tarafından ölü olarak bulunmuştu.







YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER