(AYADER) BÜYÜK ŞÖLENE HAZIRLANIYOR

AYADER Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği, şölene hazırlanıyor

(AYADER) BÜYÜK ŞÖLENE HAZIRLANIYOR
(AYADER) BÜYÜK ŞÖLENE HAZIRLANIYOR

AYADER Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği, şölene hazırlanıyor.
Dernek merkezinde her haftasonu değişik platforumlarla kahvaltıda biraraya gelen AYEDER yönetiminin bu haftaki konukları Erzincanlı sanatçılar oldu. Kahvaltıya katılan sanatçıların yanı sıra eski bakan Mustafa Kul'da katılarak destek oldu.
Kahvaltıya ev sahipliği yapan AYAEDER Dernek başkanı Gürsel Sarımaden bir açılış konuşması yaptı. Konuşmasında dernek olarak, bütünüyle Erincan'ı temsil etmek adına gayret gösterdiklerini kimseyi ötekileştirmediklerini bütün hemşehrilerine aynı mesafede olduklarını, ancak yine de bazı çevrelerce yanlış tanıtılmaya çalışıldığını buna da izin vermeyeceklerini belirtti. Kendilerinin de insan olduklarını etten kemikten yapıldıklarını söyleyerek sabırlarının zorlanmaması gerektiğini ifade etti.

Dernek olarak sadece kahvaltı yada gece yaparak zamanlarını geçirmediklerini, bütün hemşehrilerinin yardımlarına koştuklarını Erzincan'daki bütün okullara her anlamda destek olduklarını, bu konuda İl Milli Eğitim müdürüyleriyle de koordineli çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti. Her yıl gerçekleştirdiğimiz Erzincan şöleni bu yıl da yine Bostancı Gösteri Merkezi'nde 18 Şubat'ta gerçekleştireceklerini bu yılki katılım tüm zamanların en yüksek katılımlı şölen olacağını bunun için bütün derneklerimizle iletişim halinde olduklarını belirtti.

Gürsel Sarımaden " Bugün kahvaltıya katılan sanatçılarımızın destek ve önerilerine ihtiyacımız var. Bizler de AYEDER olarak bütün sanatçılarımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Kahvaltıdan sonra toplu fotoğraf çekimiyle toplantı sona erdi.

Kaynak/Himmet kaya


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER