Atalay'dan polise askerlik müjdesi

Atalay'dan polise askerlik müjdesi

Atalay'dan polise askerlik müjdesi
Atalay'dan polise askerlik müjdesi

Org. Koşaner'in açıklamalarıyla sarsılan polislere müjdeli haber Atalay'dan geldi. İşte Bakan Atalay'ın o sözleri;

Ankara'nın zirvesi 30 Ağustos Resepsiyonu'nda buluştu, polisin beklediği müjdeli haber İçişleri Bakanı Beşir Atalay'dan geldi. Atalay, devir teslim töreninde Org. Koşaner'in, "hiçbir meslek grubuna yönelik ayrıcalık tanınmayacak" sözlerinin, polislere yönelik olmadığını ve sürecin devam ettiğini söyledi.

Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner Merkez Orduevi'nde verdiği 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu'ndan gelen bir haber tecilli binlerce polise rahat bir nefes aldırdı. Org. Koşaner'in devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, tek tip askerlik ve meslek gruplarına yönelik bir ayrıcalık tanınmayacağı açıklamalarıyla umutları kırılan polislere İçişleri Bakanı Beşir Atalay'dan müjde geldi.

Resepsiyonda kalabalık bir gazeteci ordusunun sorularını cevaplandıran Atalay, Org. Koşaner'den açıklamalarıyla ilgili bilgi aldığını söyledi.

Bir gazetecinin “Polislere askerlik müjdesi vermiştiniz ama yeni Genelkurmay Başkanı eşitlik uygulanacak dedi. Bu da polisler de askerlik yapacak diye algılandı ne niyorsunuz?” sorusuna İçişleri Bakan çok rahat bir ifadeyle gülümsedi. “O süreç devam ediyor” dedi ve polislere müjdesini tekrarladı:

“Ben Orgeneral Işık Koşaner’le görüştüm. Kendisi eşitlik sözünü polisler için söylememiş” dedi ve sürecin devam ettiğini yineledi."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER