ARİFİYE TARIM KREDİ KOOPERATİFİ ORTAKLARINA 62 ADET HOLSTEIN CİNSİ DAMIZLIK GEBE DÜVE TEDARİK ETTİ

ARİFİYE TARIM KREDİ KOOPERATİFİ ORTAKLARINA 62 ADET HOLSTEIN CİNSİ DAMIZLIK GEBE DÜVE TEDARİK ETTİ

ARİFİYE TARIM KREDİ KOOPERATİFİ ORTAKLARINA 62 ADET HOLSTEIN CİNSİ DAMIZLIK GEBE DÜVE TEDARİK ETTİ
Sakarya Bölge Birliğine Bağlı 490 Sayılı Arifiye Tarım Kredi Kooperatifi ortaklarına Tareks A.Ş. aracılığı ile 62 adet Holstein cinsi Damızlık gebe düve tedarik etti.
62 Adet Gebe Düvenin teslim töreninde Sakarya Bölge Müdürü Mesut Atav, Bölge Müdür Yardımcısı Uğur Çiğdem, Bölge Şefleri Cemalettin Uğurlu ve Ali Cumhur, Ziraat Mühendisi Hüseyin Savaşcı, Arifiye Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Ağaçlı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kooperatif Müdürü İrkay Deligöz ile kooperatif çalışanları ve kooperatif ortakları hazır bulundular.

Hayvancılığın ülkemiz ekonomisindeki yerine değinen Bölge Müdürü Mesut Atav, Bu alanda faaliyet gösteren ortaklarımıza yardımcı olarak 62 adet Holstein cinsi Gebe Düveyi Tareks A.Ş. aracılığı ile ortaklarımıza tedarik ettik. Ortaklarımızın talepleri çok fazla ancak yüksek verim kalitesinde iyi ırk hayvan bulmakta güçlük çekiyoruz. İştirakimiz Tarekste görevli veterinerlerimizin muayene edip onayladığı gebe düveleri tedarik ediyoruz. Yaptığımız çalışmalar ile Sakarya hayvancılığının gelişmesine katkıda bulunmak bizleri mutlu etmektedir. Bundan sonraki süreçte de hayvan tedarikine hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Kooperatif ortaklarının hayvan taleplerini karşılamak üzere özverili çalışmalarından dolayı başta Tareks A.Ş. çalışanlarına ve yöneticileri ile kurumumuz personeline teşekkür ediyorum. şeklinde ifadelerde bulundu.

Bölge Müdür Yardımcısı Uğur Çiğdem de Son dönemde hayvancılığın ülkemizde ki önemi artmaktadır. Bu alanda yatırım yapmak isteyen ve bize başvuran üretici ve ortaklarımızın sayısı her geçen gün artmaktadır. Bölge Birliği olarak bu güne kadar ortaklarımıza iştirakimiz Tareks A.Ş. aracılığı ile 175 adet büyükbaş ve 988 adet küçükbaş hayvan tedarik ettik ve çalışmalarımız devam etmektedir. dedi.

Kooperatif Müdürü İrkay Deligöz ise, 62 adet hayvanı ortaklara teslim ettiklerini ve bundan sonrada çalışmaların hızlı bir şekilde devam edeceğini söyleyerek, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Hayvanlarını teslim alan kooperatif ortakları, Tarım Kredi Kooperatiflerinin her alanda olduğu gibi hayvancılık ve hayvan tedariki konusunda yaptığı başarılı çalışmalardan son derece memnun olduklarını dile getirerek, başta Bölge Müdürü Mesut Atav olmak üzere bölge ve kooperatif çalışanlarına tek tek teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER