Araç hasarı kaza tutanak

Araç hasar sorgulama hizmetlerinde çok farklı bir sürece girdik. Artık kaza tutanakları mobil olarak tutulacaktır. Telefonunuza indireceğiniz bir uygulama ile birlikte mobil tutanalar tutabileceksiniz.

Araç hasarı kaza tutanak

Mobil araç kaza tutanakları

Araç hasar sorgulama hizmetlerinde çok farklı bir sürece girdik. Artık kaza tutanakları mobil olarak tutulacaktır. Telefonunuza indireceğiniz bir uygulama ile birlikte mobil tutanalar tutabileceksiniz. Sizlerde bu yazımızda sbm mobil kaza tutanağı hakkında bilgiler vereceğiz. Eğer telefonunuzda veya android sisteme tabi olan Mobil kaza tutanağınız yok ise;

Mobil Kaza Tespit Tutanağı Uygulaması ekranından indirebilirsiniz.

Tamer sorgulama araçlarla ilgili iş yapan herkesin işine yarar. Çok fonksiyonlu bir görevi vardır. Devletin sistemi olduğunu yazımızın en başında anlatalım. Bu sorgu ile araçların dönemsel olarak bilgilerine erişirsiniz yani bir araç alacaksınız ya da takas yapacaksınız aracın önceden ne durumda olduğunu sahibinden almış olduğunuz bilgiler ile uyuşup uyuşmadığını kontrol edersiniz.

Plaka bilgileri ile aracın tüm geçmişe ait bilgisine ulaşabiliyorsunuz. Eski bir aracın daha doğrusu 2. El bir aracın tüm bilgilerine ulaşmak önemlidir. Daha da önemlisi doğru olarak ulaşmak ve o aracı satın alırken bir sorunu varsa önceden çözüm almanın kolay yollarından biridir tramer sorgulaması eğer araçta bilmediğiniz ve güvenemediğiniz sorunlar tramer de kayıtlı ise o aracı almaktan vazgeçebiliyorsunuz. Aracı almadan yapabildiğiniz için daima alıcının yanında yer alan bir sistemdir. Sigorta bilgi gözetim merkezi hasar bilgileri asla silinmez yok olmaz ve 7/24 ulaşabilirsiniz. Araç sbm tutanak sorgulama plakadan yapmak için minik bir ücret ödemek yeterlidir. Dilerseniz cep telefonu ile de sorgulama yapabiliyor ve gece gündüz bilgilere de ulaşabiliyorsunuz.

Dolu ve insanlara hizmet verme adına devletin getirdiği bir yenilik olan tramer uzun süredir insanlara hizmet veriyor. Çalışma alanlarında da kullanılır ve pek çok devlet kurumu da bu sistemi kullanır. Sigorta firmaları da tramer sistemini gün içinde aktif olarak kullanan iş alanlarındandır.  Sanırım pek çok kişinin kafasında SBM hasar nedir sorgulama nedir sorusu aydınlamıştır. İster plaka ister kişinin TC kimlik numarası ile sorguları yaparsınız. Bu tamamen size kalmış ve tek bir tık ile de tüm bilgilerin doğrusuna ve günceline ulaşırsınız. Eğer bir araç satılmışsa noter onayından sonra direk olarak sisteme yansır. Aşağıda mobil değil de araçlarınız için normal koşullar altında tutmuş olduğunuz manuel kaza tutanağı ekranı bulunmaktadır. Buradan diğer detaylı bilgileri elde edebilirsiniz.  Kaza Tespit Tutanağı Ekranı İçin Tıkla

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2017, 18:39
SIRADAKİ HABER