AF MHP'NİN GÜNDEMİNDE

Bahçeli'nin af ile ilgili ısrarı devam ederken, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı konuyu Meclis gündemine taşıyacaklarını ve kanun teklifi vereceklerini söyledi.

AF MHP'NİN GÜNDEMİNDE
 AF MHP'NİN GÜNDEMİNDE

Bahçeli'nin af ile ilgili ısrarı devam ederken, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı konuyu Meclis gündemine taşıyacaklarını ve kanun teklifi vereceklerini söyledi

MHP afla ilgili kanun teklifi verecek 

MHP Konya İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi. Partinin İl Başkanlığında düzenlenen programda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesinde yer verdiği ve 24 Haziran seçimleri boyunca gündeme getirdiği tüm vaatlerinin arkasında olduğunu söyledi.

"AF TOPLUMSAL BİR İHTİYAÇ"

Kalaycı, “İnşallah peyderpey bunların gerçekleştiğini de göreceğiz. Daha önceki seçimlerde de vaat ettiğimizin bir çoğu gerçekleşmiştir. Hele ki bu dönemde MHP kilit bir konumdadır. Yasama faaliyetlerinde daha etkin bir konumdadır. Başta af olmak üzere tüm vaatlerimizi önümüzdeki süreçte gündeme getireceğiz. Ben inanıyorum ki af konusunda da AK Parti ile de görüşüp bir sonuca bağlayacağız. Gerekli hazırlığımızı yaptık MHP olarak. Meclis açıldığı zaman gündeme getireceğimiz ilk kanun tekliflerinden birisi olacak.

Gerek AK Parti gerek diğer siyasi partilerle görüşme yapıp bu konuyu çözüme kavuşturacağız. Bu bir toplumsal ihtiyaç artık bunun geri dönülmez bir durum söz konusu. Bu konuda ben inanıyorum ki, yönetim mevkisinde bulunanlar da bu konunun farkında. Önümüzdeki süreçte bu konuda düzenleme yapılacağına inanıyorum” dedi. 


İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109