AÇ KURTLAR KANGAL KÖPEĞİNİ YEDİ

Aç kurtlar kangalı yedi geriye bu kaldı Suşehri ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle dağda aç kalan kurt sürüsü Suşehri'ni bastı.


Aç kurtlar, Kemalpaşa Mahallesi Tarım Sokak'ta bir vatandaşa ait olan Kangal çoban köpeğini parçaladı. Sabah saatlerinde köpeklerinin huysuzlandığını belirten Hayrettin Algül, köpeklerini serbest bıraktığını ve onları takip ettiğini söyledi.

Köpeklerini takip eden Algül, komşusuna ait olan Kangal köpeğinin parçalanmış halde iskeletiyle karşılaştı. Köpeğin sadece kafasının kaldığını söyleyen Algül, gördüğü manzara karşısında hayretler içerisinde kaldığını belirtti. Dağda aç kalan kurtların köpeğini yediğini dile getiren Algül, "Hafta sonu Kemalpaşa Mahallesi Tarım Sokak'ta bulunan bahçeli evimizi kontrole gelmiştim. İki tane köpeğimin aşırı derecede huysuzlandığını fark ettim. Köpeklerimi serbest bıraktığımda evimin 100 metre aşağısında başı ve iskeleti kalmış komşumuzun çoban köpeğini gördüm. Çok şaşırdım ve korktum. Çünkü aşırı kar yağışı sonucu dağda aç kalan kurtlar buraya kadar gelip köpeği parçalayarak yemişler" ifadelerini kullandı.

Hayrettin Algül ayrıca, kurtların kendi köpeklerine saldırmamaları için evinin etrafını tel örgülerle çevirdiğini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER