ABD Büyükelçiliği'ne ateş açıldı

ABD Büyükelçiliği'ne seyir halindeki araçtan ateş açıldı

ABD Büyükelçiliği'ne ateş açıldı
 ABD Büyükelçiliği'ne ateş açıldı


ABD Büyükelçiliği'ne seyir halindeki araçtan ateş açıldı
Ankara'da ABD Büyükelçiliği binasına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tabancayla ateş açıldı
ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’ne kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateş açıldı. Büyükelçilikten yapılan açıklamada "Herhangi bir yaralanmayla ilgili herhangi bir raporumuz yok ve ayrıntıları araştırıyoruz" dendi.
Ankara'da Atatürk Bulvarı üzerinde seyir halinde olan henüz plakası belirlenemeyen bir otomobilden ABD Büyükelçiliği binasına doğru ateş açıldı.
Kurşunlardan biri güvenlik kulübesinin camına isabet ederken, araç hızla bölgeden uzaklaştı. Olayın ardından bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Polis, aracın plakasını belirleyip, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Konuya ilişkin olarak ABD Büyükelçiliği'nden yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Bu sabahın erken saatlerinde ABD Büyükelçiliği'nde bir güvenlik olayının gerçekleştiğini teyit edebiliriz. Herhangi bir yaralanmayla ilgili herhangi bir raporumuz yok ve ayrıntıları araştırıyoruz. Türk ulusal polisine hızlı yanıtları için teşekkür ediyoruz."

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada da olaya ilişkin şu bilgiler verildi:

"20.08.2018 günü saat 05.30 sularında, Atatürk Bulvarı üzerinde seyreden beyaz renkli bir araç içinden, kimliği henüz tespit edilemeyen şahıs veya şahıslar tarafından, ABD Büyükelçiliği nizamiyesine doğru 6 el ateş edilmiştir. Yapılan ilk incelemeler sonucunda, 3 adet merminin demir kapıya ve camlı bölüme isabet ettiği, herhangi bir can kaybının olmadığı anlaşılmıştır. Olaya ilişkin çalışmalar devam etmekte olup, gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir."


Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2018, 14:43

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109