91. saatte gelen mucizenin adı Ayda bebek

İzmir'de Rıza Bey Apartmanı enkazından 4 yaşında bir çocuk sağ olarak kurtarıldı. Mucizenin adı Ayda bebek

91. saatte gelen mucizenin adı Ayda bebek

 İzmir'de Rıza Bey Apartmanı enkazından 4 yaşında bir çocuk sağ olarak kurtarıldı. Mucizenin adı Ayda bebek



 91. saatte yeni mucize! Ayda bebek kurtarıldı

Gelen bir son dakika haberine göre; İzmir'de Rıza Bey Apartmanı enkazından 4 yaşında bir çocuk sağ olarak kurtarıldı. 91 saat sonra kurtarılan Ayda Gezgin'in annesinin ise cansız bedenine ulaşıldı.

91 saat sonra Rıza Bey Apartmanı enkazından bir çocuk sağ çıkarıldı. Kurtarma ekibi, "Kimse var mı?" diye sorduk, "İyiyiz" dedi ve bize adını söyledi." dedi



Kurtarma ekibinde bir görevli yaptığı açıklamada, "Önce çığlığını duydum, ismini söyledi. "Ben iyiyim" dedi. Enkazdan çıkmamış kadar güzeldi.
Çığlık sesi duyunca iş makinalarını durdurduk. Tamamen sessizlik sağladık. "İyiysen elini salla" dedik. Yaşam üçgeninde bulaşık makinesinin yanında bulundu Ayla." Ayla'nin ilk sözü "Babam nerede?" oldu.


Enkazdan çıkarıldıktan sonra ambulansa alınan Ayda Gezgin, polis eskortu eşliğinde ambulansla getirildiği Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servis girişinde alkışlarla karşılandı.

İzmir'de deprem sonrası enkazdan çıkarılan 107. kişi olan Ayda Gezgin'in gözlerinin açık olduğu ve çevresine baktığı gözlendi.

İzmir'deki depremin ardından 91 saat sonra Bayraklı ilçesindeki Rıza Bey Apartmanı enkazından 4 yaşındaki Ayda Gezgin sağ çıkarıldı. Ayda Gezgin'in babası Uğur Gezgin çalışmaları yakından takip etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2020, 12:45

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109