Ücretsiz Google adwords kuponu

Google Adwords Sponsor Bağlantı Reklamları ile yeni müşterilere ulaşmanın tam zamanı.

Ücretsiz Google adwords kuponu
Google'ın internet reklamcılığı programı Google AdWords sizi internette yeni müşterilerle buluşturuyor. Google arama sonuçları sayfasında reklamınızı yayınlayabilir ve reklamınız tıklandıkça hedeflediğiniz müşterileri web sitenize çekebilirsiniz. Size ulaştıracağımız ücretsiz promosyon kodunuz ile ilk reklam bütçeniz bizden!

Ücretsiz Google Adwords Kuponu Almak için tıkla


Ön başvuru formunu doldurun.

Ücretsiz Promosyon Kodunuzu isteyin.

Reklamları ücretsiz deneyin. Geri dönüşleri, yararını, ziyaretçi sayınızdaki artışı test edin.

Google reklamları konusunda tüm sorularınız için Adwords uzmanlarımızdan teknik destek alın.



Google AdWords reklam harcamam web sitemin Google'ın ücretsiz arama sonuçlarındaki sıralamasını nasıl etkiler?

Google AdWords, Google'ın ücretsiz arama sonuçlarından bağımsızdır. Google'ın ücretsiz arama sonuçları Google AdWords'ten bağımsızdır. Bu nedenle, reklam harcamanızın az veya çok olması Google'ın ücretsiz arama sonuçlarındaki sıralamanızı olumlu ya da olumsuz etkilemez.

Rakiplerim reklamlarımı tıklıyor ve Google buna karşı herhangi bir tedbir almıyor mu?

AdWords reklamverenlerinin güvenliği Google için en öncelikli konular arasındadır. Google AdWords reklamlarının aldığı tıklamalar, herhangi bir kötüye kullanımı önlemek için üç aşamalı bir sistem tarafından titizlikle analiz edilir. Filtreleme işleminin her aşamasında, çeşitli benzersiz ve yenilikçi yöntemler bir arada uygulanmakta, böylece geçersiz etkinliğin proaktif olarak tespiti en üst düzeye çıkarılmaktadır. Gerçek zamanlı sistemlerimiz, geçersiz hareket profiline uyan etkinliğe (çok fazla tekrarlanan tıklamalar gibi) filtre uygular. Bilinen geçersiz etkinlik kaynaklarından gelen tıklamalar veya gösterimler de dikkate alınmaz.

Web sitem, ücretsiz arama sonuçlarında ilk sayfada görünüyor, Adwords'e ihtiyacım var mı?

Web siteleri organik arama sonuçlarında yüksek sıralamalara sahipse, web sitesi sahipleri genellikle, AdWords reklamlarından da yararlanmalarının gereksiz olduğunu düşünür. Ancak, bu aşamada "Katlamalı Etki" kuralını hatırlatmak isteriz. Bir web sitesine yönelik trafiğin, web sitesi her iki kanalda birden aynı anda yer aldığında (her bir kanalda ayrı ayrı yer aldığı durumun aksine) çok daha fazla olmasına neden olur. Bunun nedeni, bir web sitesi hem organik hem de ücretli arama sonuçlarında görünür olduğunda potansiyel bir müşteriye kazandırılan ek güven duygusudur.

Bütçe hızla tükendi ve hiçbir sonuç göremedim! Ne yapmalıyım?

Deneyim, dönüşüm izleme ve hesap optimizasyonla ilgili bilgi eksikliği nedeniyle bütçe hızla tükenir. Bu nedenle, başarıları kesin olarak tespit etmek çok zordur ve bu kanal hiç kârlı olmadığı düşünülerek fazla hızlı bir şekilde başarısız olarak nitelendirilir. Ancak Google Adwords, başka hiçbir kanalda olmayan bir şekilde, dönüşüm izleme ve Google Analytics kullanarak başarıyı ölçme fırsatı sunmaktadır.

Başka bir sorun ise, müşterilerimizin çok sıklıkla yaptığı gibi çok düşük bütçe kullanımıdır. Rekabetin yüksek düzeyde olduğu bir sektörde reklam açık artırmasına katılmak istiyorsanız, yalnızca 100 TL harcayıp kanalın kârlılığıyla ilgili objektif bir yargıda bulunmanız genellikle mümkün değildir. Bu nedenle, rekabet ettiğiniz sektöre göre bir bütçe belirlemenizi öneririz.

Google çalışanları belirli AdWords reklamverenleri için tıklama başına fiyatı ve reklam konumunu manuel olarak ayarlayabilir mi?

Google çalışanlarının, AdWords müşterilerinin ödemek zorunda oldukları tıklama başına fiyat (TBM) üzerinde hiçbir etkisi yoktur. AdWords reklamlarına ilişkin fiyatlandırma tüm müşteriler için aynı şekilde belirlenir.

Kullanıcılar tarafından her arama sorgusu girildiğinde ayrı bir açık artırma gerçekleşmektedir. Açık artırma, reklamınızın reklam sıralamasını belirler. Reklam sıralaması ise, ilgili sorgu için hangi reklamların gösterileceğini ve bu reklamların Google arama sonuçları sayfasında hangi sırayla görüneceğini belirler.

Reklam ajansları gibi büyük müşterilere TBM fiyatlarında indirim yapılır mı?

Google'da, TBM'lerde herhangi bir indirim yapılmamaktadır. Günlük bütçesi ister 1 lira, ister birkaç 1000 lira olsun, her müşteri TBM'nin belirlendiği reklam açık artırmasında eşit muamele görür. Anahtar kelimelerin tıklama başına fiyat (TBM)'leri açık arttırmada belirlenir. Google Sertifikalı İş Ortakları doğru anahtar kelime seçimi, hesap optimizasyonu, kalite puanı optimizasyonu gibi tekniklerle hesabınızı doğru şekilde yönlendirdikleri takdirde bir maliyet avantajı sunabilirler.

TBM teklifiniz yeterince yüksekse, reklamınızın en üst konumda gösterilmesi garantilenir mi?

Yüksek bir maksimum TBM teklifi, reklamınızın en üst konumda gösterilmesini garantilemez. Reklamınızın arama sonuçları sayfasındaki konumunu belirlerken hesaba katılan çok önemli başka ölçütler vardır. Bu ölçütler, anahtar kelime alaka düzeyini, açılış sayfası kalitesini ve açılış sayfasının yüklenme süresini içerir ve kalite puanıyla ölçülür. Kalite puanınız düşükse, maksimum TBM teklifiniz yüksek de olsa, reklamınızın en üst konumda görüntülenmesi çok zordur.

Kalite puanı, anahtar kelime optimizasyonuyla her zaman yükseltilebilir mi?

Bu her zaman mümkün değildir. Kalite puanı düşük olduğunda anahtar kelime optimizasyonu önerilir, ancak ek adımlar da gerekli olabilir. Sayfa yüklenme süresi uzunsa, anahtar kelimenin daha iyi bir kalite puanı alabilmesi için genellikle önce bu sorunun çözülmesi gerekir. Açılış sayfasının kalitesi için de aynı şey geçerlidir. Sayfanın kalitesinin düşük olduğu kabul edilmişse, dikkatinizi anahtar kelime optimizasyonuna yoğunlaştırmadan önce açılış sayfasının derecelendirmesini yükseltmeniz gerekir.

Google'da kendi reklamlarımı aradığımda düşük bir konumda görüyorum. Bu, potansiyel müşterilerimin de reklamlarımı düşük bir konumda gördüğü anlamına gelir mi?

Google'da sık sık kendi reklamlarınızı arıyor ancak tıklamıyorsanız, reklamlarınızı Google'da çoğu kullanıcının gördüğünden farklı bir konumda görebilirsiniz. Bunun nedeni, Google'ın her aramaya özel şekilde yanıt vermesi ve sonuçların görüntülenme şeklini değiştirebilmesidir. Örneğin, bir kullanıcı hiçbir reklamı tıklamaz ve aynı aramayı tekrar gerçekleştirirse, Google, o kullanıcıyla daha alakalı olabilecek farklı bir sonuç kümesi görüntüleyebilir.

Google'da arama yapmak yerine, reklamınızın konumunu gerçek zamanlı olarak değerlendirmek için www.google.com.tr/adpreview adresindeki Reklam Önizleme aracını kullanmanızı öneririz. Bu araç ek bir avantaj sağlar: Reklamınız için gerçek gösterim oluşturmaz ve böylece TO'nuzu korur. Google'da sık sık reklamlarınızı aramak ancak tıklamamak, TO'nuzu ve dolayısıyla kalite puanınızı etkileyebilir.

Bazı ajanslar Google'la yaptığı yazılı anlaşmalarla, arama sonuçları sayfasının sol tarafındaki ilk üç konuma reklam yerleştirmelerini sağlayabilir mi?

Müşterilerden gelen en ilginç sorulardan birinin bu olduğunu söylemem gerekir. Hiçbir şirketin Google'la, sözde "Sponsorlu Bağlantılar için Ayrıcalık Sözleşmesi" adı altında bir sözleşme imzalamasına tabii ki olanak yoktur. Çoğu durumda, en üst konumlar iyi optimize edilmiş kampanyalar için ayrılır. En az bir defa kendi kampanyasını yayınlamış her AdWords kullanıcısı, arama sonuçlarındaki reklamların, Kalite Puanı, TBM ücretleri, sorgu eşleme gibi birçok faktöre bağlı olarak sürekli bir rotasyonda olduğunu bilir. Herkes, sponsorlu bağlantıların sol ve sağ tarafında ve şu anda test aşamasında olan sayfanın alt tarafında reklam görüntüleme şansına sahiptir. Bu tümüyle kampanyanın ve onun optimizasyonunun sürekli izlenmesine dayanır.

Yüksek konumlardaki reklamlar daha iyi performans gösterirken, düşük konumlardaki reklamların hiçbir etkisi olmaz.

Birçok makale yazarı "altın Google üçgeni" kavramına değinmiştir. Bu, kullanıcıların en çok tıkladığı reklamların sonuçlarını ve konumlarını gösteren bir grafiktir. Reklamlar ilk veya ikinci konumda gösterilseler bile, hedeflenmemiş kitle genellikle o reklamlarla ilgilenmez. Reklamlar ürününüzle potansiyel olarak ilgilenen belirli kullanıcıları hedeflemeli ve reklam metninin içeriği kullanıcıları tıklamaya teşvik etmelidir. Böyle olduğunda, reklamın en üstte veya dokuzuncu sırada gösterilmesi fark etmez. Bir teklif anlaşılır ve ilgi çekici ise kullanıcılar bunu denemek isteyecektir.

Yalnızca bir SEM ajansları mı etkili bir AdWords kampanyası oluşturabilir?

Çevrimiçi pazarlama ajanslarında çalışan kişilerin AdWords kampanyalarını yürütmek için gerekli deneyime sahip olduğu doğrudur ve bunların çoğu sertifikalı uzmanlardır. Buna rağmen, kimse bir şirketi sahibinden iyi tanıyamaz. Bir pazarlama bölümünüz varsa, sürekli olarak pazarla ve iş ilişkisi oluşturduğunuz potansiyel müşterilerle ilgili bilgi toplarsınız. Sizin sunduklarınızla en fazla kimlerin ilgilendiğini ve kimlere ulaşmak istediğinizi bilirsiniz. Genel ortamı izler ve bunu temel alarak etkili kampanyalar oluşturursunuz. Size gereken sadece sistemi bilmek ve işinizi sürdürmektir.

Danışmanlık hizmeti alıp almamayı yalnızca sistem yönetimiyle ilgili sorunlarla karşılaştığınızda düşünmeniz gerekir. Bununla birlikte, şirketinizin neye ihtiyacı olduğunu ve şirketi nasıl geliştirmek istediğinizi en iyi bilen kişinin siz olduğunu unutmayın. Kampanyanın akışını siz planlarsınız, ajans yalnızca bunu uygulamaya koymanıza yardımcı olur.

Destek Alın

Google Adwords Sponsor Bağlantı Reklamları hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2018, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109