Teşekkürler GOOGLE

Önemli günleri hatırlamak ve hatırlatmak gerçekten güzel bir davranış ve Google yaptığı bu iş ile bütün alkışları hak ediyor.

Teşekkürler GOOGLE

Teşekkürler GOOGLE

Önemli günleri hatırlamak ve hatırlatmak gerçekten güzel bir davranış ve Google yaptığı bu iş ile bütün alkışları hak ediyor.

İnsanlar bazı değerleri unutmamalı ve yaşatmalıdır. Bizden olsun veya uluslar arası olsun güzel değerlere sahip bu günler bir kişi için değil bütün insanlık için önemlidir. Bazı insanlar tartışır dururlar.Umursamayan tavırlar takınırlar ve bence bu hiç de hoş bir davranış değil.İnsanların görüşlerine saygı duymalıyız o ayrı mesele ama bu güzellikleri yaşatsak hiç de fena olmaz değil mi?

Güzel günleri yaşatmak ve yaşatılmasına katkıda bulunmak insanlar arası iletişimin gelişmesine katkıda bulunur.Bilmeliyiz diyalog toprağa serpilmiş bir tohumdur.Ne kadar sularsak o kadar büyür gelişir. Bu yüzden aramızdaki diyaloğun kuruyup kaybolmasına izin vermemeliyiz.Şunu düşünmeliyiz ki diyalog olmadan karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmadan nasıl birbirimizle iletişim halinde olacağız. İşte bu önemli günler bu güzelliklerin yaşatılma vasfını üstlenmiş durumdadır.

Herkesin kendine ait özel günleri vardır.Aslında en bilinen özel günler 14 Şubat Sevgililer Günü, Öğretmenler Günü, Anneler ve Babalar Günü gibi günlerdir. Bugün “22 Nisan Dünya Günü” imiş ve Google tarafından hatırlatılan bu gün çok şık olmuş. Ben kendi adıma bu ve benzeri günleri insanlara gösterdiği için bunu hazırlayanlara teşekkür ediyorum.

Esasında insanlar kendilerine özel günler yaratmalılar. Örneğin;Dünya Kucaklaşma Gününde insanlar birbirlerini kucaklasalar ne hoş olurdu. Veyahut  ilk yağmurun altında ıslanma tarihimizi not etsek bir yerlere ve büyüdüğümüz zaman sürekli o günü hatırlasak kendi dünyamıza az çok bir anlam katmış olurduk.

Özel nedir sizce sadece bir meta mı özel olabilir?Anne babalar veya öğretmenler her gün hatırlanmalı diyorlar peki her gün önem veren kaç kişi var?Her gün güzel bir söz mü söylüyoruz veya bir iyilik mi yapıyoruz değer verdiğimiz insanlara. Bu açıdan bakarsak özel günler olmalı hayatımızda en azından bazı şeyleri özel kılmak bizleri de özel insanlar yapar.

Eda Bilici

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2013, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109