Google Plus değişti 2012

2012 Google Plus rahat kulllanım Yeni ve oldukça radikal olan bu tasarıma tepkiler olumlu.

Google Plus değişti 2012

Google Plus
rahat kulllanım için tasarımını değiştirdi.Facebook ile arayı kapatmak için ataklarına devam eden Google Plus, yeni tasarımını görücüye çıkarttı. Google Plus yetkilileri daha basit ve daha güzel bir Google Plus ara yüzü oluşturduklarını söylüyor.

Yeni tasarımda menüleri sol tarafa kaydıran Google Plus, özelliklerini daha da vurgulamak istemiş. Yeni tasarımda Facebook Timeline ile aşina olmak zorunda olduğumuz kapak fotoğrafı da eklenmiş.

Yeni ve oldukça radikal olan bu tasarıma tepkiler olumlu.

GOOGLE PLUS 2012 İÇİN TIKLA


Son günlerde internet dünyası ikiye ayrıldı. Bir yanda, Google Plus'ın ne olduğunu bilinen ve kullanan insanlar var öteki yanda ise bu ismi duymuş ama içeriğinden haberi olmayan başka kişiler bulunuyor.

Google Plus'ın nasıl kullanıldığını öğrenmek için tıklayınız

Bu iki grubun hangisine ait olursanız olun Google Plus'ın tam olarak sunduklarını bilmiyor olabilirsiniz. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, hazırladığı rehberle Google Plus'ın özelliklerini ve kullanımını kısaca anlattı...

İşte Google Plus'un size sundukları.

Google Plus 2012 Nedir, Nasıl Kullanılır?

Facebook karşısında istediği başarıyı yakalamayan Google, geçtiğimiz yıl içerisinde Buzz adlı bir sosyal ağ geliştirerek sektörde yer almaya çalıştı. Ancak Buzz'ın kullanışsızlığı projenin en fazla 6-7 ay dayanmasına neden oldu.

Google Plus ise Buzz'ın başarısızlığını zafere dönüştürmek için geliştirilen bir proje. Facebook'un biraz daha beyazlısı demeden önce Plus'un farklılıklarından bahsetmekte fayda var.

Google Plus'ın sunduğu tüm hizmetlerin birleşimiyle oluşan bir sosyal ağ. Yani e-postalarınıza bakıp, Gtalk'tan konuşup bir de üstüne Google Maps sayesinde bulunduğunuz konumu insanlara sunabiliyorsunuz.

Arama motorunun sunduğu içerikleri, resimleri ve siteleri beğenip bunu arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz. Bu sosyal ağın en büyük artısı ise 10 kişiye kadar çoklu sohbet özelliğinin olması. Yani şirketler artık tele konferanslarını Plus üzerinden yapabilecek.

Google Plus'a Nasıl Üye Olabilirsiniz?

Google Plus şu anda davetiye sistemiyle çalışıyor. Facebook'un aksine sadece Gmail hesabınızla üye olabileceğiniz bu sistem için gerekli olan  davetiyeleri forumumuzdan talep edebilirsiniz.

Eğer Gmail adresinize davetiye geldiyse karşınıza gelen linke tıklayın ve Plus üyeliğiniz başlasın. Bazen sistem aşırı yoğunluktan dolayı abonelerin üyeliğini kabul etmiyor.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2012, 17:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER