Google Adwords Nedir?

Google AdWords ile işletmeniz için hızlı ve basit bir biçimde reklam oluşturup yayınlayabilirsiniz. Reklamlarınızı Google'da ve reklamcılık ağımızda yayınlayabilirsiniz. Bütçeniz ne olursa olsun, yalnızca reklamlarınıza tıklandığında ödeme yaparsınız.

Google Adwords Nedir?

AdWords reklamları, bir kullanıcı Google'da anahtar kelimelerinizden birini kullanarak arama yaptığında arama sonuçlarıyla birlikte görüntülenir. Reklamlar, bir arama sayfasının yan sütunundaki "Sponsorlu bağlantılar"ın altında görünür ve ücretsiz arama sonuçlarının yukarısındaki ek konumlarda da görünebilir. Böylece, zaten işinizle ilgilenen bir kitleye reklam yapmış olursunuz.

Ayrıca reklamlarınızı, her geçen gün büyüyen Google Ağı'ndaki Görüntülü Reklam Ağı sitelerinde yayınlamayı da tercih edebilirsiniz. Reklamınızın görünmesini istediğiniz Görüntülü Reklam Ağı yerleşimlerini tam olarak seçebilir ya da içeriğe dayalı hedefleme özelliğinin anahtar kelimelerinizi içerikle eşleştirmesine izin verebilirsiniz.

Metin, resim ve video reklamlar olmak üzere, çeşitli reklam biçimleri arasından seçim yapabilir ve hesabınızdaki raporları kullanarak reklamınızın performansını kolayca izleyebilirsiniz.
AdWords'te minimum bir aylık ücret ödemeniz gerekmez, Google AdWords'le reklam vermenin maliyeti hakkında daha fazla bilgi edinmek için bize ulaşabilirsiniz.

Google AdWords ile ilgili daha fazla bilgi edinmek veya reklamlarınızı oluşturmaya başlamak için Ücretsiz Promosyon Kodu talebinde bulunabilirsiniz.

Reklam yayınlamaya başlamak istiyor ve size yardımcı olacak bir ajans veya birey arıyorsanız, Google sertifikalı bir Google Reklam Uzmanı'yla çalışmanızı öneririz.

AdWords'ün maliyeti ne kadardır?

AdWords kampanyanızın maliyetini değerlendirmeye çalışırken dikkate almanız gereken birkaç temel nokta aşağıda açıklanmıştır. AdWords maliyetlerinizi kontrol etmenin yöntemleri ile ilgili videoyu seyredin.

Bütçenizi Belirleyin

  • Minimum harcama zorunluluğu yoktur.
  • Her gün ne kadar harcama yapmak istediğinizle ilgili limiti siz belirlersiniz.
  • Tıklama başına ne kadar ödeme yapmak istediğinizi siz belirlersiniz.

Yalnızca sonuçlar için ödeme yapın

Yalnızca reklamlarınıza yapılan tıklamalar için (tıklama başına maliyet teklifiyle) kendi belirlediğiniz TBM değerleriyle ödeme yaparsınız. Maliyetleriniz sürekli sizin kontrolünüzdedir.

Tahminlerden kaçının

Anahtar kelime trafiğini ve maliyet tahminlerini keşfetmek, anahtar kelime seçimlerinde bilinçli tercihler yapmak ve bütçenizi maksimize etmek için Anahtar Kelime Aracını kullanabilirsiniz.

Maliyetlerin yapısını belirleyip kampanyanızı başlattıktan sonra, bütçenizin sınırları içinde hareket etmelisiniz. Bundan sonra, paranızın karşılığını en iyi şekilde almak için reklam metnini, anahtar kelimeleri, yerleşimleri, kampanya ayarlarını, tıklama başına maliyet (TBM) tekliflerini ve günlük bütçeyi belirlemek üzere istediğiniz zaman hesabınıza erişebilirsiniz.

Ödeme Metodları

Ödemelerinizi kredi kartınız ile ya da banka havalesi ile yapabilirsiniz.

Google Reklamlarını ücretsiz olarak denemek istiyorsanız, ücretsiz promosyon kodu talebinde bulunabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2012, 23:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109