Galatasaray Gol Oldu Yağdı

Süper Lig'in 3. haftasında evinde Aytemiz Alanyaspor'u konuk eden Cimbom gol oldu yağdı! Galatasaray 6-0 Alanyaspor.

Galatasaray Gol Oldu Yağdı
 Galatasaray Gol Oldu Yağdı

Süper Lig'in 3. haftasında evinde Aytemiz Alanyaspor'u konuk eden Cimbom gol oldu yağdı! Galatasaray 6-0 Alanyaspor.
Süper Lig'in 3. haftasında evinde Aytemiz Alanyaspor'u konuk eden Galatasaray, rakibini 6-0'lık galibiyetle ezdi. Galatasaray'ın yeni transferi Emre Akbaba da ilk kez ilk 11'de forma giyerek eski takımına 2 gol attı.
Süper Lig'in 3. haftasının kapanış maçında Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti.

İlk yarısı 1-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısı nefesleri kesti. Maçı baştan sona üstün götüren Sarı Kırmızılı ekip sahadan 6-0'lık galibiyetle ayrıldı. Galatasaray'a galibiyeti getiren goller Fernando, Sinan Gümüş (2), Eren Derdiyok, Emre Akbaba (2) ve Onyekuru'dan geldi.

Bu sonucun ardından 3'te 3 yapan Galatasaray, 9 puana ulaştı ve averajla liderlik koltuğuna oturdu. Aytemiz Alanyaspor ise 3. maçından da mağlup ayrılarak 0 puan ile son sırada kaldı.


Süper Lig'de 3. haftanın kapanış mücadelesinde Galatasaray, Alanyaspor'u konuk etti. Ligdeki ilk 2 maçını kazanan sarı-kırmızılılar Alanya'yı da farklı yenerek puanını 9'a çıkardı.
İLK YARIDA SKORU FERNANDO BELİRLEDİ
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kaybettiği haftada Alanyaspor'la karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, üstün oynadığı ilk yarıyı Fernando'nun 37. dakikada attığı golle 1-0 önde kapattı.
CİMBOM FARKA GİTTİ
İkinci yarıda Galatasaray'ın golleri peş peşe geldi. 49. dakikada Sinan Gümüş ceza sahası dışında yaptığı vuruş defansa çarparak ağlarla buluştu. Bu golden 5 dakika sonra ise sahneye Eren Derdiyok çıktı ve skoru 3-0'a getirdi.
Transfer döneminin en çok konuşulan ismi olan Emre Akbaba ise sarı-kırmızılı formayla ilk golünü eski takımı Alanyaspor'a attı. 56. dakikada ceza sahasında topla buluşan Emre, şık bir çalımın ardından yaptığı vuruşla farkı 4'e çıkardı.

HAKEM ÖNCE PENALTI DEDİ VAR'A BAKIP İPTAL ETTİ
TT Stadı'nda bu sezon görmeye alıştığımız pozisyonlardan biri daha yaşandı. Hakem Halil Umut Meler, Sinan'ın düşürülmesi sonrası Galatasaray lehine penaltı verdi. Penaltı atışı kullanılacağı sırada VAR'a gitme kararı alan Meler, penaltı kararını iptal etti.
Maçın kalan bölümünde baskısını devam ettiren Galatasaray 82'de Onyekuru ve 84'te Emre Akbaba'nın golleriyle karşılaşmadan 6-0 galip ayrıldı.
GALATASARAY'DAN 3 MAÇTA 9 PUAN
Son şampiyon Galatasaray, Süper Lig'de Ankaragücü, Göztepe ve Alanyaspor'u yenerek 3 maç sonunda 9 puanla liderliğe yükseldi. Alanyaspor ise henüz puanla tanışamadı.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109