Galatasaray, Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda, Ne Zaman?

Şampiyonlar Ligi için heyecan dorukta. Galatasaray Borussia Dortmund maçı için hazırlıklar devam ediyor. TT Arena'da karşı karşıya gelecek olan Galatasaray-Borussia Dortmund maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak taraftarlar merakla bekliyor.

Galatasaray, Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda, Ne Zaman?
Galatasaray, Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda, Ne Zaman?

Şampiyonlar Ligi için heyecan dorukta. Galatasaray Borussia Dortmund maçı için hazırlıklar devam ediyor. TT Arena'da karşı karşıya gelecek olan Galatasaray-Borussia Dortmund maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak taraftarlar merakla bekliyor.

Derbiden galibiyetle ayrılan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Dortmund ile çarşamba günü Türk Telekom Arena’da oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.
 
Teknik Direktör Cesare Prandelli yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda Fenerbahçe karşısında ilk 11’de forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç oynadı.
 
Prandelli takımı uyardı!

 
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçtan sonra Teknik Direktör Cesare Prandelli'den sarı-kırmızılı futbolculara uyarı geldi.
 
İtalyan teknik adamın "Herkesi tebrik ediyorum. Ancak çarşamba günü önemli bir maçımız var. Herkesin ayağı yere basmalı. Hata yapanı affetmem" diyerek şaşkınlığa neden olduğu kaydedildi.
 
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. maçında 22 Ekim Çarşamba akşamı 21:45'te Türk Telekom Arena'da Borussia Dortmund ile karşılaşacak. Maç D-Smart'ta naklen yayınlanacak.
 
 
Galatasaray, Borussia Dortmund maçının biletlerinin satışa çıktığını resmi internet sitesinden duyurdu. Ancak belirlenen bilet fiyatları taraftarların tepkisini çekti. Sarı-Kırmızılı kulübün yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:
 
 Maçın biletleri  www.passo.com.tr ve aşağıda belirtilen satış noktalarından satışa açılacak.
 
 
-Passolig kart kullanımı zorunlu olmayacaktır.
 
-Passolig kartı olmayan taraftarlarımız aşağıda belirtilen satış noktalarından TC Kimlik Numaralarını beyan ederek maç biletlerini satın alabilirler.
 
-Maç biletini www.passo.com.tr adresinden satın almak isteyen taraftarlarımızın; Passolig kartı sahibi olmaları veya tamamlanmış bir başvuruları bulunması gerekmektedir.
 
-Passolig kartı eline geçmemiş kombine sahipleri ve internet üzerinden maç bileti satın almış olan taraftarlarımızın tek kullanımlık elektronik geçiş kartlarını Ali Sami Yen Spor Kompleksi Aslanlı yol gişelerinden teslim alabilirler.
 
-Stadyum kapıları saat 18:45 itibari ile hizmete açılacaktır.
 
-Bir kişi Farklı TC kimlik numaraları bildirerek 5 (beş) adet bilet satın alabilir.
 
 
Dortmund'da Ebola krizi
 
Afrika'da maçlara çıkan Gabonlu Aubameyang nedeniyle Borussia Dortmund'u Ebola paniği sardı. Alman kulübü, Afrikalı yetkililerle yazışmaya başladı
 
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Borussia Dortmund'da Ebola paniği yaşanıyor. Elemeleri devam eden ve Ocak ayında finalleri başlayacak Afrika Uluslar Kupası öncesinde Alman ekibi harekete geçti. Yıldız ismi Pierre Aubameyang'ın Gabon Milli Takımı'nda forma giymesinden dolayı büyük endişe taşıyan kulübün Afrikalı yetkililerle yazışmalara başladığı bildirildi. 25 yaşındaki golcü oyuncu son olarak önceki gün ülkesinin Burkino Faso ile deplasmanda yaptığı maçta 90 dakika forma giymişti.
 
Dortmund Teknik Direktörü Jurgen Klopp konuyla ilgili endişeli olduğunu belirterek, "Bu hastalıkla ilgili sınırlamalar çok belli olmalıdır. Ebola virüsünü kapmış insanlar bir ülkeden diğerine geçmemelidir. Bununla ilgili Gabon Futbol Federasyonu'na da çekincelerimizi içeren bir mektup gönderdik" ifadelerini kullandı.


Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Karnesi

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. maçında Borussia Dortmund ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’ndeki mücadele, 22 Ekim 2014 Çarşamba akşamı, saat 21.45’te başlayacak. Karşılaşma Smart Spor’dan naklen yayınlanacak.
 
Kupa 1’de 200. Golün Peşinde
İlk olarak 1956-1957 sezonunda Avrupa arenasında boy gösteren takımımız, Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ne bu sezon 24. kez katılıyor. Galatasaray, Kupa 1'de oynadığı 153 maçta 55 galibiyet, 38 beraberlik ve 60 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 199 defa havalandıran Galatasaray, kalesinde ise 226 gol gördü.

Avrupa Kupalarında 258. Maç
Galatasaray, Borussia Dortmund maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 258. defa sahne alacak. Avrupa kupalarındaki en başarılı Türk ekibi olarak dikkati çeken Galatasaray, geride kalan 257 maçta 97 galibiyet ve 93 yenilgi aldı, 67 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 359 gol göndermeyi başaran Galatasaray kalesinde ise 373 gol gördü.
 
Almanya Takımları ile 27. Kez
Galatasaray, Avrupa kupalarında daha önce 26 kez Almanya temsilcileriyle karşı karşıya geldi. İç sahada oynadığı 12 maçtan iki galibiyet, sekiz beraberlik ve iki mağlubiyetle çıkan takımımız, dış sahadaki 14 maçta ise beş galibiyet, dört beraberlik ve beş mağlubiyet aldı. Galatasaray, son olarak 2012-13 sezonunda Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Schalke 04 karşılaşmış İstanbul’da 1-1 biten maçın rövanşında rakibini Gelsenkirchen’de 3-2 mağlup ederek tur atlamıştı.

Borussia Dortmund ile 5. Randevu
Borussia Dortmund, 1999-2000 sezonunda UEFA Kupası 4. turunda Galatasaray'a elenmekten kurtulamadı. Galatasaray, UEFA Kupası'nı kaldırarak Avrupa'daki en önemli başarısına imza attığı sezonda, deplasmanda 2-0 yendiği Borussia Dortmund ile sahasında 0-0 berabere kaldı ve tur atladı. İki takım 1997-1998 sezonunda ise UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında da karşılaştı. Almanya ekibi, Galatasaray’ı İstanbul'da 1-0, Dortmund'da 4-1 mağlup etti. Borussia Dortmund, aynı sezon, "Devler Ligi"nde yarı finalde Real Madrid'e elendi.

Ligde 8 Kez Şampiyon Oldu
Dortmund, Bundesliga'da 8 kez mutlu sona ulaştı. Ligdeki son şampiyonluğunu 2012'de kazanan Borussia Dortmund, aynı sezon Almanya Kupası'nı da tarihinde üçüncü kez müzesine götürdü. Ligde 6 kez ikinci sırayı alan Ruhr ekibi, 3 defa da Almanya Kupası finalinde kaybetti.

Bundesliga’da Kötü Başlangıç
İçinde bulunduğumuz sezon da Almanya Süper Kupası'nda Bayern Münih'i 2-0 yenen Borussia Dortmund, sezona kupayla giriş yaptı. Borussia Dortmund, Bundesliga’da 8 maç sonunda 14. Sırada bulunuyor. Ligde oldukça kötü bir sezon geçiren sarı siyahlılar geçtiğimiz hafta Köln’e deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Borussia Dortmund, Köln maçında şu 11'le sahada yer aldı: Roman Weidenfeller, Mats Hummels, Sokratis, Lukasz Piszczek, Sebastian Kehl, Shinji Kagawa, İlkay Gündoğan (90' Subotic), Henrikh Mkhitaryan (68' Pierre Aubameyang), Marco Reus, Kevin Grosskreutz, Ciro Immobile (75' Adrian Ramos)
 
 
Şampiyonlar Ligi D Grubu Fikstürü
16 Eylül 2014 Salı
Galatasaray 1-1 Anderlecht
Borussia Dortmund 2-0 Arsenal
 
1 Ekim 2014 Çarşamba
Arsenal 4-1 Galatasaray
Anderlecht 0-3 Borussia Dortmund
 
22 Ekim 2014 Çarşamba, 21.45
Galatasaray - Borussia Dortmund
Anderlecht - Arsenal
 
4 Kasım 2014 Salı, 21.45
Borussia Dortmund - Galatasaray
Arsenal- Anderlecht
 
26 Kasım 2014 Çarşamba, 21.45
Anderlecht - Galatasaray
Arsenal - Borussia Dortmund
 
9 Aralık 2014 Salı, 21.45
Galatasaray - Arsenal
Borussia Dortmund - Anderlecht

Galatasaray, Borussia Dortmund Maçı'nı canlı İzle

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2014, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER