Galatasaray Anderlecht maçı saat kaçta, hangi kanalda? (STAR TV CANLI İZLE)

Galatasaray, Devler Ligi macerasına Anderlecht maçıyla başlıyor. Galatasaray ile Anderlecht maçı saat 21.45'te başlayacak. Star TV'den canlı izlenecek.

Galatasaray Anderlecht maçı saat kaçta, hangi kanalda? (STAR TV CANLI İZLE)
Galatasaray Anderlecht maçı saat kaçta, hangi kanalda? (STAR TV CANLI İZLE)

Galatasaray, Devler Ligi macerasına Anderlecht maçıyla başlıyor. Galatasaray ile Anderlecht maçı saat 21.45'te başlayacak. Star TV'den canlı izlenecek.

Şampiyonlar Ligi'nde ülkemizi temsil eden tek takım olan Galatasaray, Devler Ligi macerasına Anderlecht maçıyla başlıyor. Galatasaray bu gece oynayacağı maçla 13. kez Devler Ligi'nde sahne alacak. Sarı-kırmızılılar ilk maçından galibiyetle ayrılarak Arsenal ve Borussia Dortmund gibi zorlu ekiplerin bulunduğu D Grubu'na iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Galatasaray, Anderlecht ile ilk kez 1976-1977 yıllarında Kupa Galipleri Kupası'nda karşılaştı ve 2 maçta da 5-1 mağlup oldu. Galatasaray ile Anderlecht arasındaki karşılaşma bu gece saat 21.45'te başlayacak. TT Arena'da oynanacak mücadeleyi Macar Istvan Vad yönetecek.

GALATASARAY ANDERLECHT MAÇI STAR TV CANLI İZLE (21,45)
 
7 MİLYAR  EURO 'LUK RESİTAL BAŞLIYOR
Avrupa'nın kulüpler bazındaki en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2014-2015 sezonu, bu akşam oynanacak maçlarla başlayacak. Bu sezon gruplarda mücadele edecek 32 takımın futbolcularının toplam piyasa değeri 7 milyar 300 milyon avroyu (Yaklaşık 21 milyar lira) buluyor. Devler Ligi'nin en pahalı takımı 673 milyon avro değeriyle Real Madrid. Real'i 606 milyon avro ile Barcelona, onu da 564 milyon avro bütçe ile Bayern Münih izliyor. Temsilcimiz Galatasaray ise 177 milyon avroluk değeriyle 32 takım içinde 16. sırada yer alıyor. Futbolcu bazında ise Messi 120, Ronaldo ise 100 milyon avro ile en pahalı oyuncular.

GALATASARAY ANDERLECHT MAÇI
STAR TV CANLI İZLE (21,45)



DEVLER LİGİ'NDE GECENİN PROGRAMI

A GRUBU

21.45 Juventus-Malmö
21.45 Olimpiakos-A.Madrid

B GRUBU
21.45 Real Madrid-Basel
21.45 Liverpool-Ludogorets


C GRUBU
21.45 Benfica-Zenit
21.45 Monaco-B.Leverkusen


D GRUBU
21.45 B.Dortmund-Arsenal
21.45 G.Saray-Anderlecht


Cimbom kasayı dolduracak
Galatasaray, Devler Ligi'nde kasasını dolduracak. Beşiktaş'ın elenmesiyle pazarlama havuzu gelirinin de tek başına sahibi olan Galatasaray, henüz lig başlamadan 15 milyon avronun üzerinde bir geliri garantiledi. Sarı-kırmızılılar Devler Ligi'nde her galibiyete 1 milyon, her beraberliğe 500 bin avro kazanacak. Galatasaray gruptan çıkması halinde 3.5 milyon avroyu daha kasasına koyacak.

Devler Ligi'nde 152. randevuda

Galatasaray, Anderlecht maçıyla birlikte Şampiyonlar Ligi'nde 152. defa sahaya çıkıyor. Şampiyon Kulüpler Kupası olarak başlayıp, Şampiyonlar Ligi olarak devam eden organizasyonda ilk karşılaşmasını 1956-57 sezonunda yapan sarı-kırmızılılar geride bıraktığı 151 maçta 55 galibiyet, 37 beraberlik ve 59 yenilgi aldı.

Anderlecht iddialı geldi

Galatasaray'ın rakibi Anderlecht, dün öğle saatlerinde İstanbul'a geldi. Akşam TT Arena'da son çalışmasını yapan Belçika ekibinde oyuncular ve Teknik Direktör Besnik Hasi iddialı açıklamalar yaptı. Tecrübeli teknik adam, “Galatasaray'ın gücünü biliyoruz ama biz de buraya kolay teslim olmaya gelmedik. İyi bir başlangıç yapmak isityoruz” dedi. Takımın yıldızı Defour da “İlk yarım saatlik baskıyı atlatırsak güvenimiz yerine gelir, sonrası da kolay olur” dedi. Anderlecht, maçın son provasını TT Arena'da gerçekleştirdi.

Maça giriş uyarısı!
G.Saray Kulübü bugünkü Anderlecht maçında passolig kart zorunlu olmamasına rağmen taraftara uyarıda bulundu. İnternet sitesinden yapılan açıklamada, “Passolig kartınızın üzerine koltuk bilgileriniz tanımlanmış olmalı, kartınız yoksa tek geçişlik kartları tedarik edin. Maç saati yoğunluğu yaşamamak için karşılaşmadan en az 2 saat öncesinde stadyumda olun” ifadeleri kullanıldı.

PRANDELLİ: DERSİMİZ GOL
Galatasaray, Anderlecht ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün akşam yaptığı çalışmayla tamamladı. Teknik Direktör Cesare Prandelli, gol yollarında etkisiz kaldıklarını söylerken, son vuruşlar konusunda oyuncularını uyardı. Rakip kale önünde pas tercihlerinin gol pozisyonu bulma açısından önemine vurgu yapan İtalyan hoca, “Fırsat bulduğunuzda şut çekmekten korkmayın” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2014, 18:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109