Tottenham-Beşiktaş Maçı Hangi kanalda?

Beşiktaş rakibi Tottenham ile ne zaman karşılaşacak? Nefesleri kesecek olan Tottenham - Beşiktaş maçı hakkında detaylı bilgileri buradan öğrenebilirsiniz.

Tottenham-Beşiktaş Maçı Hangi kanalda?
Tottenham-Beşiktaş Maçı Hangi kanalda?

Beşiktaş, Tottenham ile yarın akşam saat 22.05'te karşı karşıya gelecek. Peki, Tottenham Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?. İşte maç hakkında detaylı bilgiler.

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş Tottenham deplasmanına çıkıcak. Ligte yarın Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş Tottenham deplasmanı öncesi moral arıyor. Tottenham Beşiktaş maçı nefes kesecek.UEFA Avrupa Ligi 2. haftasında Beşiktaş, Londra'da Tottenham ile karşı karşıya gelecek. Yakın zamanda Londra'da Arsenal ile karşılaşan Beşiktaş Tottenham maçını kazanarak İngiltere'den bu kez 3 puanla dönmek istiyor. Peki Tottenham Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak?

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş, İngiliz ekibi Tottehham'a konuk oluyor. Lig'te şampiyonluk için mücade eden Beşiktaş, Avrupa Ligi'nde de grubundan çıkmak istiyor. Tottenham ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş üç puanla dönmek istiyor. Tottenham Beşiktaş maçı 2 Ekim Perşembe günü oynanacak. Gruptaki dengeleri değişterecek olan Tottenham Beşiktaş maçı saat 22:05'de başlayacak. Ve son olarak Tottenham Beşiktaş maçı D Smart ekranlarında Smartspor kanalında yayınlanacak.Her iki ekipte ilk maçlarında berebare kaldılar. İngili ekibi Tottenham, Partizan ile deplasmanda golsüz berabere kaldı. Temsilcimiz Beşiktaş ise Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Yunan ekibi Asteras Tripolis ile son dakikalarda yediği golle 1-1 berabere kaldı.

KARTAL'DA TEK EKSİK

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. maçında deplasmanda oynayacağı Tottenham karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki antrenman ısınma koşularıyla başladı. 10 dakika süren koşu sonrası dün oynanan Eskişehirspor maçında forma giyen futbolcular streching hareketleri yaparak çalışmayı tamamladı. Diğer oyuncular istasyon koşuları ve 5'e 2 çalışmasıyla antrenmana devam etti. Taktik hazırlık sonrası şut çalışması yapan siyah-beyazlılar, yarım sahada yapılan çift kale maçla idmanı tamamladı. Bireysel bir çalışma yapan Mustafa Pektemek antrenmanda yer almadı. UEFA Avrupa Ligi C grubu ikinci maçında 2 Ekim Perşembe günü saat 22.05'te White Hart Lane Stadı'nda Beşiktaş ile Tottenham'ın oynayacağı maçı  Almanya Futbol Federasyonu'ndan Manuel Grafe yönetecek. Grafe'nin yardımcılıklarını Guido Kleve ve Christoph Bornhorst yapacak. Mike Pickel dördüncü hakem olacak.Beşiktaş'ın Senegalli yıldızı Demba Ba, siyah-beyazlı takımda yazabileceği birçok hikaye olduğunu söyledi.

Golcü futbolcu Beşiktaş Dergisi'nin Ekim ayı sayısına açıklamalarda bulundu. Demba Ba, "Günün birinde Chelsea'de, Manchester United'da, Arsenal'de, Bayern Munich'de oynayabilmenin hayallerini kuruyordum ve bu düşlerimin bir gün gerçeğe dönüşebileceğine dair çok güçlü umutlarım vardı. Nitekim özellikle Chelsea'ye transfer olduğumda hayatımda çok önemli bir basamağı atlamış, hedeflerimde önemli bir fazı yakalamış olduğumu hissettim ve inancımı asla yitirmedim. Şimdi de Beşiktaş'tayım. Bu takımda hala yazabileceğim birçok hikaye var, doldurabileceğim birçok sayfa olduğunu düşünüyorum"

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2014, 20:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER