Sektör Ana Okulları
Yayınlama Tarihi 14 Aralık 2011
Telefon (0216) 455 6050 (pbx)
Resmi Web Sitesi http://www.yenidunyalaranaokulu.com/index.html
YENİ DÜNYALAR ANAOKULU

Adres:         Atatürk Mah. Şengün Sok. No:12  Ataşehir  İstanbul    
   
Telefon:         (0216) 455 6050 (pbx)    
Gsm:     (0549) 455 6050
Faks:     (216) 455 0 884




           
       

   Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak eğitim veren Özel Ataşehir Yeni Dünyalar Anaokulu Ataşehir,Batı Ataşehir,Soyak Yenişehir ve çevresindeki konutlarda ikamet eden  ebeveynler için yepyeni bir anlayışla Özel Anaokulu, Kreş, Çocuk yuvası, Yuva gibi tüm arayışlara cevap olacak bir Özel Okul Öncesi eğitim kurumu . Ataşehirde kendiliğinden Anaokul ları yuval ar bölgesi gibi oluşan bir semtte Ataşehir'e sıfır bir konumda olan Özel Anaokulumuz Ataşehir İlkokulunu yukarıya doğru geçtikten hemen sonra görülebilecek bir noktadadır. Ara sokaklara hiç sapmadan Ataşehir Girne Caddesi üzerinde rahatlıkla parkedip Ataşehir kapımızı kullanıp bahçemizden geçip Anaokulu muza gelebilirsiniz.
Özel Yeni Dünyalar Ataşehir Anaokulu ulaşım krokisi

   Yuva mızda 2-6 yaş çocuklarımızın tüm ihtiyaçları düşünülerek en iyi şekilde eğitim almalarını sağlayabilmek için gerekli tüm detaylara özen gösterilmiş,eğitim ve oyun malzemelerinin en iyileri ve doğal olanları tercih edilerek onların aynı zamanda sağlıklı ortamlarda oyun oynayarak eğlenebilmeleri de amaçlanmıştır.
   Yepyeni ve hijyenik mutfağımızda olabildiğince doğal süt, sebzelerle  hazırlanan yemeklerimiz çocuklarımızın fiziksel gelişimlerini de olumlu yönde etkileyecektir.Geniş bahçemizde çocuklarımız tamamen doğal bir ortamda her gün açık hava oyunları ile hem eğlenecek hem de toprakla tanışıp sebze bahçemizdeki bitkileri ,yedikleri yiyeceklerin nasıl büyüdüklerini görüp gelişimi ve değişimi fark edeceklerdir.
Özel Yeni Dünyalar Ataşehir Anaokulu yuva Bahçe resimleri
   Eğitim kadromuz Üniversitelerin Psikoloji ve çocuk gelişimi bölümünden ve Meslek Liseleri çocuk gelişimi mezunu Usta Öğreticilerden oluşmaktadır. Sevgi dolu,bilgili ve tecrübeli uzman eğitim kadromuz çocuklarımızı okula alıştırmak,sevdirmek,yeteneklerini ortaya çıkartıp gelişmelerine olanak sağlamak için gerekli donanıma sahip eğitimcilerdir.

 Yuva mızda çocuklar evden ayrı olduklarını hissetmezler, yuva da olmak onlar için keyifle geçirilecek saatler demektir .Aile içindeki sıcaklığın ve sevecenliğin devamı olan okulumuz çocuklarımızı sevmek ,değerlerini ortaya çıkartmak üzere düzenlenmiş ,her türlü gelişime olanak sağlayan bir yapıdadır .

 

PROGRAMLARIMIZ

Okulumuz da hafta içi hergün 08.30- 16.30 arası tam gün eğitim yapılmaktadır.

Tam Gün                08.30 - 16.30 arası yemekli  (Kahvaltı, Öğle yemeği, İkindi kahvaltısı)   Örnek Aylık Menü

Yarım gün Sabah   08.30 - 13.00 arası yemekli. (Kahvaltı, Öğle yemeği)
Yarım gün Öğle   12.00 - 16.30 arası yemekli. (Öğle yemeği, İkindi kahvaltısı)

3 Yarım gün

Ücretsiz Deneme avantajı ayrıntılarını öğrenmek için bilgi alınız.

Yoğun çalışan Ebeveynler için  07.45 -18.30 arası Ebeveyn Destek Programımız vardır.

 
18 - 24 ay yaş grubu için haftada 2 gün Öğretmen eşliğinde Oyun sınıfımız vardır . Tırtıllar Sınıfı Resimlerii

Haftasonu (Mart -Haziran) Cumartesi günleri 10.30 - 12.30 ve    14.00 - 16.00 saatleri arasında iki ayrı Anneli oyun grubu programı vardır.

 
Okulumuz resmi tatiller dışında açıktır.





banner110

banner109