Sektör Kebapçılar
Yayınlama Tarihi 08 Aralık 2016
Telefon 0262 311 46 46
Resmi Web Sitesi www.yagizkebap.com/
 Yağız Kebap & İşkembe

Yahyakaptan mah.Şehit Ergün Köncü sok.Ramada Plaza Otel karşısında. No.37 İzmit

Tel. : 0262 311 46 46

Biz en iyi bildiğimiz işi yapıyoruz sizleri önemsiyoruz kendinizi ve sevdiklerinizi ödüllendirebileceğiniz nadir mekânlardan biri olan Yağız Et & Kebap’ a bekliyoruz
Yağız & Et Kebap
200 kişi kapasiteli bahçe, 200 kişi kapasiteli kapalı salon ve ön terasıyla kendinizi evinizde gibi rahat hissedeceğiniz nezih bir ortam.
Yöresine uygun lezzetleri yine o yörenin yetiştirmiş olduğu ustalarla hazırlıyoruz. Profesyonel servis kadromuzla sizleri önemsiyoruz.
Tüm ürünlerimizi yerinden tedarik edip tazeliğine ve kullanım süresine ve genel prensip haline getirdiğimiz hijyene çok dikkat ediyoruz.
MİSYONUMUZ;
Yağız Kebap olarak misyonumuz her zaman sağlıklı, kaliteli ve taze ürünlerden, kaliteli ve hijyenik bir ortamda yemekler üretmek ve bu üretilen yemeklere görsel itina ve yeteneklerimizi de katarak misafirlerimize kaliteli ve leziz ürünler sunmaktır. 
VİZYONUMUZ;
Her zaman kaliteli, sağlıklı ve lezzetli yemekler sunabilmek için gerekli olan tüm ürünlerin özenli seçimi ve bu ürünlerin kaliteli, sağlıklı ve lezzetli yemekleri ve hijyenik ortamların hazırlanarak yemeklerin üretilmesini sağlamaktır.
Çalışma Saatleri
7/24 hizmet vermekteyiz
Paket servisimizde gece 03.00 kadar devam etmektedir