Sektör Alışveriş Merkezleri
Yayınlama Tarihi 20 Şubat 2017
Telefon 0532 062 44 83
Resmi Web Sitesi http://www.worldbocekilaclama.com
World Böcek, Haşere İlaçlama

Kavakpınar Mah. Gülyalı Cad. No: 69/A Pendik / İstanbul

Tel. : 0532 062 44 83




World Böcek, Haşere İlaçlama

Böcek ilaçlama; yaz aylarının gelmesiyle birlikte birçok haşere inlerinlerinden uyanarak gün yüzüne çıkmaya başladılar. Bu durumda bahçe, zemin kat ve ya diğer yüksek katlar da buna dahil olmak üzere, genel haşerelere sık sık rastlamaktayız. Peki buna çözüm olarak ne yapabiliriz. Bina çevreleri ve bodrum katlarında bahar temizliği, çim biçme ve çöp atıklarının kaldırılması ile birlikte çevre düzenlemesi yapılması ile bir çeşit korunma yöntemleri gerçekleştirebeliriz. Ancak bu sadece belli başlı çalışmalar da bir yerden sonra böcek ve kemirgenlerden kurtulmamıza yetmeyecektir. Bunun için böcek ilaçlama en etkili çözümdür.

Böcek İlaçlama

Haşere ilaçlama ile bu gibi durmlardan kesinlikle arınmak mümkündür. Ancak bu çalışmalar böcek ilaçlama konusunda uzman kişilerin öncelikle bölgede nasıl bir ilaçlamanın yapılması gerektiğinin; sıralı olarak uygulama şekillerini ve hava şartlarının da buna uyum sağlaması ile birlikte özellikle mevcut haşereye yönelik etki sağlayacak ilacın haşerenin biyolijisine uygun insektisitin kullanılması ile böcek ilaçlaması yapılmalıdır. Bina çevrelerine salyangoz-sülük için, kene ,çıyan,karınca vb. İçin ve fare kontrol istasyonları için ayrı ayrı böcek ilaçlama ve fare ilaçlama çalışmaları yapılmalıdır. Bu gibi unsurlar bahçe ilaçlama için yeterli olan çalışmlardır. Bunu bilmekte fayda vardır; ev, ofis, depo ve apartman ilaçlaması yılda iki kere yapılırsa acil olmayan durumlar dışında haşere ile karşılaşma pek yaşanmaz. Bu şartlarda bahçe ve gıda imalatları yada cafe tarzı sosyal yaşam alanları dahil değildir. Bu yerlere daha yakın zaman dilimleri içerisinde bir periyodik böcek ilaçlama planı yapılmalıdır.

Böcek İlaçlama

Pire ilaçlama yaz başlangıcı ve yaz ortası gibi bir zaman aralığında her ev ve diğer mekanlar için oldukça önemlidir. Unutulmamalıdır ki yaşam alanlarımızda bulunan haşereler insan sağlığı üzerinde olumsuz etki kaynağıdır. Böcek teması ile taşınan ve bulaştırılan hastalıklar tehlikeli durumlar haline gelebilir. Böcek ilaçlama artık eski usullerin dışında daha kolay; kokusuz, renksiz, lekesiz olarak temizlik gerektirmeyen yöntemler haline gelmiştir .Böcek ilaçlama hakkında diğer makalelerimize de göz atmanızı öneririz.