Sektör Mermerci
Yayınlama Tarihi 10 Ekim 2020
Telefon 02726060003
Resmi Web Sitesi https://www.winstones.com.tr/
Ürünlerimiz
Dünyadaki mermer rezervinin çoğu ülkemiz sınırları içindedir. Dünya genelinde Afrika ülkelerine kadar pek çok ülke mermer ihtiyacını Türkiye’den gidermektedir. İşte dünyaya açılan bu pazarlama ağında firmamız da önemli halkalardan biri olarak yer almaktadır.
Türkiye’nin mermer rezervi çok yüksek olsa da şu an sadece yüzde 30 kadarı çıkarılmaktadır. Daha fazla mermer çıkarılması ve piyasadan daha fazla kar elde edilmesi için firmamız faaliyetlerine devam etmektedir. Tarafımızca çıkarılan ürünler arasında en başta mermerler yer alır. Ayrıca doğal taş, plaka, mozaik fayans, cnc gibi daha pek çok ürünü hem ülkemize hem de dünyaya pazarlamanın gururunu yaşıyoruz.
Bu ürünleri sadece ham haliyle değil işlenmiş şekilde de satıyoruz böylece mimar ya da mühendislerin aradığı ürünleri hazır şekilde sunuyoruz. Binlerce çeşit model, desen ve renk seçenekleri sayesinde herkes zevkine uygun olanı bulacaktır. Proje ve tasarım birimimiz tarafından her yeni senenin trendlerine uygun modeller ürün skalamıza ekleniyor.

banner110

banner109