Sektör Veteriner - Pet Shop
Yayınlama Tarihi 01 Eylül 2010
Telefon 0216 629 05 45
Resmi Web Sitesi http://www.vid.com.tr/tr/
WİD PED SHOP


Ofis Tel: 0216 629 05 45
Ofis Tel 2: 0216 629 05 46
E-Posta: [email protected]

Adres: Ataşehir Bulvarı 36.Ada Ata 2-1 Blok Dükkan:16 Ataşehir İstanbul


EVLERE SERVİS
Sipariş Hattı: 0216 629 05 45

Vid Pet Concept'in tüm İstanbul'a, aynı gün içinde teslimatı vardır. Sipariş verirken, teslim edilmesini istediğiniz saatide bildiriniz.

Kapınızda nakit veya kredi kartıyla ödeme yapabilirsiniz.

Sipariş ettiğiniz her şeyi almak zorunda değilsiniz. Karşılaştırmak veya görmek için, herhangi bir ürünün alternatiflerinide, kapınıza isteyebilirsiniz.

Teslimatınız size en yakın Vid Pet mağazası tarafından yapılacaktır.

 
HİZMETLERİMİZ

Pet Taksi
ImageTaksimiz şu an sadece şehirlerarası hizmet vermektedir. Dostunuza eşlik edebileceğiniz gibi, deneyimli personelimize de emanet edebilirsiniz. Araçlar klimalı olup, dostlarımızın konforuna göre döşenmiştir. Yolculukta tuvalet, içecek, gezme molaları verilmektedir. Evcil dostunuza bu hizmeti almak isterseniz, seyahatinin başlangıç, bitiş noktalarını, ve zamanını Vid Pet Merkeze bildiriniz. Size bildirilecek ücreti, havale ettiğinizde, pet taksi, dilediğiniz tarihte, dilediğiniz yerde olacaktır.
 
Köpek Gezdirme
ImageGünümüzde hayat koşuşturması o kadar yoğun ki, değil en değerli dostumuz köpeklere, kendimize bile vakit ayıramıyoruz. Çoğumuz vakit darlığı yüzünden dostlarımızın egzersiz ihtiyaçlarını karşılayamıyoruz. İşte kaçırılmayacak fırsat. Deneyimli VID personelimiz köpeğinizi kapınızdan alarak en az bir saat gezdirerek tekrar size teslim ediyor. En temel ihtiyacını sizden bağımsız olarak karşılayabilme zevkine varan köpeğiniz, enerjisini de harcamış olarak geri geldiğinde evinizle ve sizinle daha uyumlu oluyor. Düzenli egzersiz ile daha sağlıklı bir geleceği de garanti etmiş oluyor...
 
Evlere Servis
ImageUzman kadromuz tarafından özenle seçilen ürünleri, siz değerli VID üyelerine özel fiyatlar ile sunuyoruz.  Siparişleriniz, İstanbul için, kargo ile değil VID personeli tarafından, tercih ettiğiniz saatte adresinize teslim edilir. Ödemeyi nakit veya kredi kartı ile, teslim anında, kapınızda yaparsınız.

VID OFİS: 0216 629 05 45 
 
Köpek Eğitimi
ImageDostlarımıza çok değer verdiğimiz için, sadece tercih ettiğiniz mekanlarda eğitim veririz. Eviniz veya işyeriniz, eğitim için uygundur. Tercihimiz, mümkün olduğunca eğitimlerde sizin de bulunmanızdır. Türkiye’nin en yetenekli eğitmenleri ile yılların birikimi ve uzmanların katkıları ile şekillenmiş bir sistem dahilinde çalışırız. Köpeğin gelişimi açıkça izlenir, ölçümlenir, kayda alınır ve rapor haline getirilir. Eğitim esnasında ve sonrasında sahibin mutluluğu kadar köpeğin de yaptığından zevk alması sistemimizin temeldir.
 
Sahiplere Seminerler
Köpek eğitimi, sahiplerinin eğitimi ile başlar. Ülkemizde çok sevdikleri dostlarını bilgi eksikliği sebebiyle zor durumlara sokan sahip sayısı çok fazladır. Bizimle iletişim kurabildiği halde isteklerini ve ihtiyaçlarını dile getiremeyen sevgili köpeklerimiz hakkında daha fazla bilgi sahibi olduğumuzda onları daha iyi anlayabilir, daha mutlu edebiliriz. Herkes köpeğini eğitime göndermeyi düşünse de kimse bu konuda kendisi eğitim almayı düşünmüyor. Biz en faydalı ve sürekli kullanacağınız bilgileri titizlikle seçerek, süzgeçten geçirerek en saf haliyle siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.
 
Pansiyon Hizmeti
Hepimiz, hayatımızın bir döneminde istemesek de sevgili dostumuzdan kısa sürelide olsa ayrılmak zorunda kalmışızdır. Bu zamanların köpeğiniz için kolay olduğunu iddia etmiyoruz ama onu en iyi şekilde ağırlayacağımızı iddia ediyoruz.  Bu ziyaretleri boyunca kesinlikle kafes kullanılmaz. İstediğiniz zaman web kamera aracılığı ile kendisini görebilirsiniz. Geçici olarak kaldığı ve sürekli bir VID personeli gözetiminde olduğu sıcak yuvasını, yürüyüşe çıkmak dışında terk etmek istemeyeceğine emin olabilirsiniz. Bu hizmet için çok sınırlı sayıda misafir kabul edebildiğimizi unutmayınız ve en az bir hafta önceden rezervasyon yaptırınız.
 
Köpek Ve Yetenekleri İle Tanışma Seminerleri
Çocuklar ve köpekler arasındaki bağ biz yetişkinlerden daha fazladır. Köpek ile bilinçli ve doğru şekilde tanıştırılan çocuklar, ileriki yaşlarında köpek ile sağlıklı ilişkiler içerisine girmektedir. Köpeklerin pozitif enerjisinin çocuklar ve yaşlılar üzerindeki pozitif etkisi ise kanıtlanmış bir gerçektir. Uzmanlarca hazırlanmış bir sistem doğrultusunda yapılan tanışma, son aşamasında çocukların köpekle beraber geçirdiği, oynadığı, beraber aktivitelerde bulunduğu bir saatlik etüt ile sonlandırılmaktadır. İsterseniz ana okulunda bir grup çocuğa veya evinizde sadece sizin çocuğunuza, onun zevk alacağı şekilde yapılan tanıtım sonucunda ileriki hayatında fobi haline dönüşmesi dahi mümkün olan köpekleri en iyi şekilde tanıtabilir ve sevdirebiliriz.
 
Dizi, Film Ve Reklamlara Evcil Hayvan Temini
Temel ve ileri itaat konusunda çok iddialı olan köpeklerimiz, kendilerinden istenilen rolü en iyi şekilde gerçekleştirir. Üstelik bunu bir oyun olarak algılayarak çok mutlu olurlar. Köpeklerimiz daha önce reklamlarda dizilerde ve filmlerde yer almışlardır. 
Ayrıca  gelen casting taleplerini elimizdeki geniş evcil hayvan bilgi bankasıyla  karşılayabiliriz.
Ayrıntılı bilgi için temasa geçiniz.
0216 6290545
[email protected] mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır
 
Köpek Konusunda Her Türlü Danışmanlık
Alacağınız köpeğin ırkını belirlemek ve karar vermek için veya yavru seçiminde yardıma ihtiyaç duyarsanız veya evde köpek beslemenin nasıl bir şey olduğunu deneyimleme ve sonra almaya, almamaya karar verme konusunda yardıma ihtiyacınız varsa bizimle temasa geçiniz.
Köpeğinizi çok seviyorsunuz ama bir huyundan veya davranış biçiminden memnun değilsiniz. Düzeltmek için ne yapılabileceğini merak ediyorsunuz. Tam bize göre bir hizmet.
Yada köpekler konusunda herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız var ise size nasıl yardımcı olabileceğimizi öğrenmek için bizi arayınız.