Sektör Ajanslar
Yayınlama Tarihi 15 Mart 2017
Telefon (0212) 233 9666
Resmi Web Sitesi http://www.vehom.com
Vehom Seo Google Reklam

Merkez Mh. Koca Mansur Sk. 123-1 Şişli, 34381 istanbul, Türkiye


Tel. : (0212) 233 96 66



Vehom Seo Google Reklam

Vehom İnternet Hizmetleri ve Danışmanlık LTD.ŞTi. kurumsal şirketler için Seo, Google reklam, web tasarım ve yazılım, mobil uygulamalar, sosyal medya yönetimi konularında profesyonel danışmanlık hizmeti vermektedir.

Google resmi partner ajansı olarak çalışmalarını yürüten Vehom, Türkiye'nin en saygın online pazarlama firmalarından biri olarak kabul edilmektedir. Uzman çalışan kadrosu ile, web tabanlı pazarlamaya profesyonel ve kurumsal yaklaşımı, Vehom'un IMKB 100 müşterilerinin yanı sıra yeni başlayan küçük işletmelerle de aynı sistemle çalışmasını sağlar. Vehom'un dijital pazarlama yaklaşımı ve geniş endüstri deneyimi, müşterilerinin Vehom'u sadece bir pazarlama şirketi olarak değil aynı zamanda güvenilir bir stratejik ortak olarak görmesini ve şirketten övgüyle söz etmelerini sağlıyor.

Vehom müşterilerine reklam kampanyalarının sonuçları hakkında kapsamlı bir anlayış ve detaylı analiz sağlamak için bir dizi patentli teknolojiler kullanır.

Yeni başlattığı Online İşlemler bölümü SEO ve Google Adwords Reklam kampanyalarını görüntülemek isteyen müşteriler için tam bir şeffaflık sağlar. Bu teknolojisi ve benzersiz sonuçlar elde etmek için kullandığı nitelikli insan kaynağı, sektöründe bir lider olarak Vehom'u rakiplerinden ayırır.

Her anlaşmada yakaladıkları başarı ve yaptıkları işin kalitesi ve yüksek müşteri tutma oranını koruyor. Ayrıca, Vehom tarafından gerçekleştirilen tüm seo ve online reklam çalışmaları, şirket bünyesinde herhangi bir dış kaynak kullanımı olmaksızın politikasının bir parçası olarak yapılır. Arama Motoru Optimizasyonu (SEO), Google Adwords reklamları, sosyal medya yönetimi hizmetlerinin yanı sıra Android ve iPhone uygulamaları, web tasarım, web yazılım çözümlerini de profesyonel ve eksiksiz hizmet anlayışı ile müşterilerine sağlar.

Vehom kurumsal ofisi Şişli, İstanbul'da yer almaktadır. Eğer markanızın online görünürlüğünü önemli ölçüde arttırabilecek bir online pazarlama şirketi bulma konusunda gerçekten ilgili ve ciddi iseniz, Vehom geleceğiniz için en mantıklı seçim olacaktır. Geleceğinizi doğru şekillendirmek ve dijital pazarlama dünyasında birlikte büyümek için Vehom'a şimdi başvurun.