Sektör Özel Okullar
Yayınlama Tarihi 15 Eylül 2015
Telefon 0 272 228 14 44
Resmi Web Sitesi http://www.atasehirweb.com
ÜNİYURT ÖZEL ÖĞRENCİ YURTLARI


Afyon Üni Yurt :

İyte Yaşam Merkezi :

Sakarya Üni Yurt :

Zonguldak Üni Yurt :

Adres: Merkez Mahallesi, Dr Halim Tanyeri Caddesi Kozlu/Zonguldak
Telefon : +90 212 279 79 81
E-mail: [email protected]




Biz Kimiz ?

Üniyurt; Astra Akademik Yerleşkeler Yatırım Şirketi kuruluşudur. 2010 yılında itibaren Lisans, Yüksek Lisans üniversite öğrencilerine konaklama hizmeti vermek amacıyla kurulmuştur. Afyon Kocatepe Üniversitesi, Ahmet Necdet Sezer Yerleşkesindeki ilk projemiz 2.800 kişi kapasiteyle hizmetine devam etmektedir. Şirketimiz 2014 yılı Eylül ayından itibaren, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Yerleşkesinde 800 kişilik, Sakarya’da 1.000 kişilik yeni proje kapasiteleriyle hizmetlerini arttırarak devam ettirmektedir. Kapasitemize 2015 yılından itibaren Zonguldak/Kozlu’da 1.600 kişilik yeni bir proje daha eklenerek, hizmet sunduğumuz öğrenci sayısında 11.000 kişiye ulaşılması hedeflenmektedir.


Astra Akademik Yerleşkeler Yatırım Şirketi; Üniyurt marka ismiyle, 2010 yılında itibaren Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencilerine hizmet vermek üzere kurulmuştur.

Afyon Kocatepe Üniversitesi,  Ahmet Necdet Sezer Yerleşkesindeki ilk projemiz 2.800 kişi kapasiteyle hizmetine devam etmektedir. Şirketimiz 2014 yılı Eylül ayından itibaren,  İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Yerleşkesinde 800 kişilik, Sakarya’da 1.000 kişilik yeni proje kapasiteleriyle hizmetlerini arttırarak devam ettirmektedir. Kapasitemize 2015 yılından itibaren Zonguldak/Kozlu’da 1.600 kişilik yeni bir proje daha eklenerek, hizmet sunduğumuz öğrenci sayısında 6.500 kişiye ulaşılması hedeflenmektedir.

Kısa sürede hizmet ağını Türkiye’nin ihtiyacı olan farklı illerdeki Üniversitelere yönelik sürdürebilinir büyüme ile geliştirmeye devam ediyor.

Öğrenci yurtlarımız, dünya standartlarında depreme dayanıklı inşa ettiği ve otomatik yangın söndürme sistemleriyle donattığı modern tesislerde farklı hizmet konseptleriyle; öğrencilerini geleceğe hazırlamakta, grup şirketlerinde staj ve iş imkânlarını sunmaktadır. Bu sayede kazanılan iş tecrübesi ile öğrencilerin hayata bir adım önde başlamaları hedeflenmektedir.

Genç, dinamik, çağdaş ve güvenilinir yönetim tarzlarını benimseyen, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla donatılan Üniyurt yönetici personeli; öğrencilerle yönetimi paylaşarak, onların sosyal alanda gelişimlerini sağlayacak her türlü etkinlik ve sosyal sorumluluk projelerini birlikte yürütmektedirler.

Uniyurt’ tan ayrılan öğrencilerimiz mezun olurken; öz güveni yüksek, çevresiyle barışık, kendini ifade edebilen, ülkesine ve ailesine yararlı öğrencileri topluma kazandırmanın haklı gururunu yaşamaya devam etmekteyiz.

Vizyon
Akademik yerleşke yapımı, yönetimi alanında standartları belirleyen çevreye duyarlı ve tercih edilen uluslararası kurumsal oyuncu olmaktır.

Misyon
Sürdürebilinir kalite standartları içinde, Pazar Lideri konumumuzu devam ettirerek 5 yıl içerisinde 20 bin yatak sayısına ulaşmak.