Sektör Elektronik
Yayınlama Tarihi 20 Temmuz 2018
Telefon 02164843282
Resmi Web Sitesi http://www.magmatherm.com
Tetra Isı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yenidoğan Mahallesi, Ufuk Caddesi, No: 63-A, 34791 Sancaktepe, İstanbul, TÜRKİYE

TEL. : 0216 484 32 82



MagmaTherm Kamara Fırın / Kül Fırını / Tüp Fırın / Split Fırın / 3 Zone Fırın / Yüksek Sıcaklık Fırın / Laboratuvar Fırını / Özel Üretim Fırın

Tetra Isı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2010 yılında faaliyete geçti. Firmamızı kurarken elektronik sıcaklık kontrollü ürünler üzerine odaklanmayı hedefledik. Uzun yıllardır edindiğimiz bilgi ve tecrübe birikimimizi firma bünyesinde bir araya getirerek, süreçlerimizi oluşturmak ve ürünlerimizi ortaya çıkarmak bizim için zor olmadı. Kısa sürede ürün yelpazemizi genişlettik, satış adetlerimizi arttırdık, hizmet kalitemizi ilk günden itibaren en üst düzeyde tutmaya çalıştık.

Bugün geldiğimiz noktada, sahip olduğumuz Software (PID Kontrol) & Hardware bilgi ve tecrübesi yanında mekanik, dinamik ve ısı transferi konularındaki birikimimiz ile Laboratuvar Fırın İmalatı (Kül Fırını İmalatı) konusunda önemli bir adım attık ve ısıya yön veren bir firma olduk.

Hedefimiz tedarikten son kullanıcıya kadar uzanan zincirde, ilişkide olduğumuz tüm tarafların ihtiyaçlarını, talepleri doğrultusunda karşılayabilmektir. Bu hedefte ilerlerken gücümüzü bilgi birikimimiz, bilgiye verdiğimiz önem ve bilgiye ulaşmak için gösterdiğimiz çabadan almaktayız.

Kalite politikamız; süreçlerimizi, “Tedarik-Üretim-Satış-Kullanıcı” zincirine dahil olan her birey ve kurumun, bu zincirden fayda elde etmesini sağlayacak şekilde oluşturmaktır.

Temel ve değişmeyecek hedefimiz, zincirde bulunan tüm bireyler için katma değeri yüksek çevre tarafından POZİTİF ALGI ile bilinen bir organizasyon olmaktır.

Bu pozitif algıyı yaymaya çalıştığımız tarafları başlıklar altında aşağıdaki şekilde özetleyebiliriz,

Tedarik – Üretim – Satış – Son Kullanıcı https://www.youtube.com/watch?v=UWtJHg7CB5Q

banner110

banner109