Sektör Tiyatrolar
Yayınlama Tarihi 26 Ekim 2016
Telefon (0216) 485 0667
 Süheyl & Behzat Uygur Tiyatrosu

Tel. : (0216) 485 0667

http://www.uygurgosteri.com/

İLETİŞİM BİLGİLERİ
Behzat UYGUR
Telefon: 0532 302 19 19
Organizasyon Tel: 0532 302 19 19

Gişe Tel:0212 217 70 97

Faks: 0216 485 06 67

Süheyl & Behzat Uygur Tiyatrosu
Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler doğdukları andan itibaren içinde bulundukları "Nejat Uygur Tiyatrosu"nda bir çok oyunda yer aldılar.

Burada edindikleri bilgi birikimni ve tecrübe ile, 1991 senesinde "Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu"nu kurdular. 1993 yılından itibaren aralıksız sürdürdükleri "Şahane Pazar" programı ile TV ekranlarının vazgeçilmez ikilisi oldular.TV Programları ve tiyatro oyunları ile geniş kitlelere hitap ederek her yaştan ve sosyo-ekonomik gruptan oluşan büyük bir hayran kitlesi oluşturdular.
Sunuculuk ve tiyatro alanında bir çok ödül kazandılar. Müzik sektöründe de bir ilke imza atarak müzik ve mizahı birleştirdikleri bir single çıkardılar. "Abdülkadir" isimli singlelarının satış rakamı 100.000'i aştı. Bu da Uygur isminin markalaştığını, yaptıkları her işin tüketicisi olduğunun göstergesidir.


Biyografi, Behzat Uygur
Behzat Uygur, 21 Nisan 1963 tarihinde Adana'da doğmuştur. Ailece aslen Kilis’lilerdir. Tiyatrocu Nejat Uygur, Nejla Uygur çiftinin 5 oğlundan en küçüğüdür. Sırasıyla; Ahmet, Süheyl Uygur, Süha, Kemal ve Behzat Uygur. Behzat Uygur Adana'da doğmuş, Süheyl- Süha Samsun, Kemal Antakya, en büyük abileri Ahmet de İstanbul'da vapurda doğmuş. Süheyl ve Behzat babalarının deyimiyle "armut ağacının dibine düştüler" ve tiyatrocu oldular. Behzat Uygur, 3 yaşındayken Adana'dan İstanbul'a gelmişler. 
Behzat Uygur; 1987 yılında Ankara’da ilk defa babasının “Hastane mi Kestane mi” oyunu ile profosyonel tiyatro hayatina adim atti. Tiyatroculuktan önce uzun yıllar Galatasaray’da futbol oynadı.
Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler doğdukları andan itibaren içinde bulundukları "Nejat Uygur Tiyatrosu"nda bir çok oyunda yer aldılar. Burada edindikleri bilgi birikimni ve tecrübe ile, 1991 senesinde "Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu"nu kurdular. Süheyl/Behzat Uygur tiyatrosu kurulduktan sonra Boynuz Kulağı Geçer, Üç Salakşörler, Hişt Hişt Teleköle, Kodum mu Oturturum, Gulduren Suphe, Tuhaf Ikili, Benimle Oynar misin, Komedi Komedi adlı oyunları ile 22 yıl boyunca hiç aralıksız tiyatro sahnelerinde yer aldılar.
“Şahane Pazar” adlı eğlence Proğramını abisi Süheyl Uygur’la birlikte sundu. 1993 yılından itibaren aralıksız 8 yı sürdürdükleri "Şahane Pazar" programı ile TV ekranlarının vazgeçilmez ikilisi oldular.Şahane Pazar Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin başarısı sayesinde bir ekran klasiği olmayı başarmıştır. Ayrıca bir de “Ha Babam De Babam” adlı bir program yapmışlardır. Behzat Uygur ayni zamanda sayisiz televizyon programinin da sunuculugunu ustlenmistir.
Sunuculuk ve tiyatro alanında bir çok ödül kazandılar. Müzik sektöründe de bir ilke imza atarak müzik ve mizahı birleştirdikleri bir single çıkardılar. "Abdülkadir" isimli singlelarının satış rakamı 100.000'i aştı. Bu da Uygur isminin markalaştığını, yaptıkları her işin tüketicisi olduğunun göstergesidir.
Yeni Asır’da Süheyl ile birlikte bir dönem tam sayfa yazılar yazdılar.
Behzat Uygur, Çiğdem Hanım ile evli olup Nejat ve Behzat adında iki oğlu vardır.
Behzat Uygur'un Yer Aldığı Tiyatro Oyunları:
Hastane mi Kestane mi? 
Cibali Karakolu 
Miğferine Çiçek Eken Asker 
Şeyine Şey Ettimin Şeyi 
Alo Orası Tımarhane mi? 
Üçün Biri 
Good Morning Ankara 
Marko Paşa 
Boynuz Kulağı Geçer 
Üç Salakşörler 
Hişt Hişt Teleköle 
Kodum mu Oturturum 
Güldüren Şüphe
Tuhaf Ikili
Benimle Oynar misin
Komedi Komedi
Hasta Etme Adami
Programlar ve Televizyon Filmleri :
2012 - Yaparim Bilirsin(Sunucu)
2011 - Kaç Para? (Sunucu) 
2011 - Benimle Oynar mısın? 
2009 - Bak Şu Duvara (Sunucu) 
2009 - Korolar Carpışıyor (Sunucu) 
2008 - Şahane Show(Sunucu) 
2008 - Amiral Battı(Sunucu) 
2007 - Buzda Dans (Sunucu) 
2003 - Hırçın Menekşe 
2001 - Yeşil Işık 
2001 - Her şey Oğlum İçin 
1996 - Bir Aşkın Bittiği Yer 
1993 - Şahane Pazar(Sunucu) 
1990 - Hüsnü Kuruntu Ailesi 
1989 - Kafadarlar (dizi) 
=============================================
Suheyl Uygur 
Süheyl Uygur,1958 yılında Samsun’da doğmuştur. Ailece aslen Kilis’lilerdir. Tiyatrocu Nejat Uygur, Nejla Uygur çiftinin 5 oğlundan ikincisidir. Sırasıyla; Ahmet, Süheyl Uygur, Süha, Kemal ve Behzat Uygur. Süheyl Uygur, kardeşi Süha Uygur’un ikizidir. Annesi doğuma son ana kadar Samsun Zafer Sineması’ndaki tiyatro oyununa devam etmiş. Behzat Uygur Adana'da doğmuş, Süheyl- Süha Samsun, Kemal Antakya, en büyük abileri Ahmet de İstanbul'da vapurda doğmuş. Süheyl ve Behzat babalarının deyimiyle "armut ağacının dibine düştüler" ve tiyatrocu oldular. 
Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler doğdukları andan itibaren içinde bulundukları "Nejat Uygur Tiyatrosu"nda bir çok oyunda yer aldılar. Burada edindikleri bilgi birikimni ve tecrübe ile, 1991 senesinde "Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu"nu kurdular. Süheyl/Behzat Uygur tiyatrosu kurulduktan sonra Boynuz Kulağı Geçer, Üç Salakşörler, Hişt Hişt Teleköle, Kodum mu Oturturum, Gulduren Suphe, Tuhaf Ikili, Benimle Oynar misin ve Komedi Komedi adlı oyunları ile 22 yıl boyunca hiç aralıksız tiyatro sahnelerinde yer aldılar.
Kanal 7'deki “Şans Kapıdan Bakınca” adlı yarışmayı sundu. “Şahane Pazar” adlı eğlence Proğramını kardeşi Behsat Uygur’la birlikte sundu. 1993 yılından itibaren aralıksız 8 yı sürdürdükleri "Şahane Pazar" programı ile TV ekranlarının vazgeçilmez ikilisi oldular.Şahane Pazar Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin başarısı sayesinde bir ekran klasiği olmayı başarmıştır. Ayrıca bir de “Ha Babam De Babam” adlı bir proğram yapmışlardır.
Sunuculuk ve tiyatro alanında bir çok ödül kazandılar. Müzik sektöründe de bir ilke imza atarak müzik ve mizahı birleştirdikleri bir single çıkardılar. "Abdülkadir" isimli singlelarının satış rakamı 100.000i aştı. Bu da Uygur isminin markalaştığını, yaptıkları her işin tüketicisi olduğunun göstergesidir.
Yeni Asır’da Behzat ile birlikte bir dönem tam sayfa yazılar yazdılar.
Süheyl Uygur, 23 Aralık 1995 tarihinde “Bambi” lakaplı dansçı Burçin Orhon (d. 1965), ile evlendi. Uygur ciftinin Ayse, Zeynep ve Ayse Robyn olmak uzere 3 kiz cocuklari var.
Süheyl Uygur'un Yer Aldığı Tiyatro Oyunları:
Tırt 
Alo Orası Tımarhane mi? 
Şeyine Şey Ettimin Şeyi 
Aman Özal Duymasın 
Hanedan 
Minti Minti 
Boynuz Kulağı Geçer
Üç Salakşörler 
Hişt Hişt Teleköle 
Kodum mu Oturturum 
Güldüren Şüphe
Tuhaf Ikili
Benimle Oynar misin
Komedi Komedi
Hasta Etme Adami
Programlar ve Televizyon Filmleri :
2011 - Kaç Para
2011 - Benimle Oynar mısın? 
2005 - Haylaz Babam 
2002 - Çekirdek Aile
2001 - Yeşil Işık
2001 - Her Şey Oğlum İçin
1999 - Uzaydan Adam Çıkmaz
Kişisel Bilgiler
Twitter: @behzatu
Instagram: behzatu
Hakkında
Süheyl & Behzat Uygur'un, "Nejat Uygur Tiyatrosu"nda edindikleri bilgi birikimi ve tecrübe ile 1991 senesinde kurdukları "Süheyl & Behzat Uygur Tiyatrosu"nun resmi Facebook sayfasıdır.