Sektör Huzur ve Yaşlı Bakım Merkezleri
Yayınlama Tarihi 08 Kasım 2015
Telefon 0(216) 445 45 00
Resmi Web Sitesi http://www.suadiyehuzurevi.com
SUADİYE HUZUREVİ, YAŞLI BAKIM MERKEZİ

Suadiye Huzurevi
Bağdat Cad. Akkurt Sk. No:1
Suadiye / İstanbul
Tel: 0(216) 445 45 00
Fax: 0(216) 445 45 01
E-mail: [email protected]


Suadiye Huzurevi, Beylerbeyi Şubesi
Burhaniye Mah. Kağıtcıbaşı Sok.
No: 19 Beylerbeyi / Üsküdar / İSTANBUL
Tel: 0(216) 422 30 00
Fax: 0(216) 422 31 11
E-mail: [email protected]


Suadiye Huzurevi, İdealtepe (VIP) Şubesi
İdealtepe Mah. Akgüvercin Sok. No:3
Maltepe / Küçükyalı / İstanbul
Tel: 0(216) 388 35 00
E-mail: [email protected]



SUADİYE HUZUREVİ, YAŞLI BAKIM MERKEZİ


Yaşlılık alanında ki hizmetlerimize 1997 yılında başladık. Kurucumuz Hacettepe Üniversitesi mezunu Sosyal Hizmetler Uzmanıdır. İstanbul’da 3 şubemiz vardır. Kadıköy’ün Suadiye Mahallesi, Üsküdar’ın Beylerbeyi-Burhaniye Mahallesi ve Maltepe’nin İdealtepe Mahallesinde yaşlılarımızı konuk ediyoruz. Tüm şubelerimiz şehrin merkezinde, gezi alanlarına ve hastanelere yakındır.

Temel amacımız, bakıma ihtiyaç duyan, yalnızlıktan sıkılan, sağlık desteği arayan yaşlılarımızın yaşam kalitesini yükseltmek, yaşadıkları süreyi rahat ve aktif geçirmelerini sağlamaktır. Bu amaç doğrultusunda konuklarımıza ve yakınlarına, kendilerini rahat ve güvende hissedebilecekleri, konforlu ve bir o kadar da bakım hizmetini aksatmayacak ferahlıkta mekanlar oluşturduk.

Kurumlarımıza adım attığınız ilk andan itibaren, tecrübeli ve güleryüzlü personelimizin güvencesinde olacaksınız. Bakım ünitelerimizin tamamında haftanın 6 günü kadrolu kurum doktorumuz, part-time nöroloji ya da dahiliye uzmanı ve psikolog vardır. Hemşire ve bakıcılık hizmetleri 24 saat eksiksiz verilir. Özel bakım ünitelerimiz hastane sonrası, hastane tedavisi sonlanmış ama evde bakım güçlüğü çekilen, tıbbi bakım ağırlıklı, fiziksel aktivitesi kısıtlı ve yatağa bağımlı, hastalıkları nedeniyle özel bakıma ihtiyaç duyan bireylerimize yöneliktir.

Huzurevi hizmeti veren şubelerimizde işleyiş, sosyal hizmet uzmanımızca sağlanır. Konuklarımız düzenli sağlık kontrolleri yapılırken odalarında dinlenebilir, havuz başında çayını yudumlayabilir ya da salonda günlük gazete ve kitap okuyabilirler. Hafif de olsa destek ihtiyacı duyan yaşlılarımız, personelimizce dikkatle gözlenir.



5 Temel Farkımızla Biz;

1-      Konuklarımız, şehrin merkezinde ki şubelerimizde kalarak, Bağdat Caddesinde yürüyüş yapabilir ya da boğazın eşsiz manzarasından faydalanabilirler.

2-      Huzur ve bakımevleri alanında yetkili en temel meslek Sosyal Hizmet Uzmanlığı’dır. Kurumlarımızın sahibi sosyal hizmet uzmanıdır ve hizmetlerimiz onun idaresinde mesleki olarak yürütülür.

3-      Suadiye Şubemiz de kalan konuklarımız, haftanın 6 tam günü doktor hizmetinden faydalanırlar.

4-      Beylerbeyi Şubemiz de kalan konuklarımız, tuvaletli ve banyolu lüks odalarda kalma imkanına sahiptirler.

5-      Uzun yıllardır bu sektördeyiz. Huzurevi, bakım ve rehabilitasyon alanında derin tecrübe ve donanıma sahip, birlikte çalışmaya alışık, birikimli bir kadroya sahibiz.

Konuğumuz için en sağlıklı bakım ve ikinci baharını yaşatan dostluklara, yakınları içinse gözünüzü arkada bırakmayan güven ve ekonomiye ulaşmak için sizleri Suadiye Yaşlı Bakım Merkezlerine bekliyoruz.