Sektör Doktorlar
Yayınlama Tarihi 16 Haziran 2010
Telefon 688 18 00
Resmi Web Sitesi http://www.slimmedestetik.com.tr/
SLİM-MED ESTETİK & GÜZELLİK


Telefon numarası : 688 18 00 - 0530 501 38 48

Adres : Uphill Towers Residence 10.Kat B.Bl. D.57 ATAŞEHİR


[email protected]

Cildimi sabunla yıkasam, makyajım temizlenir mi? Cildimizin PH'ı 5,5 olmalıdır. Sabun alkali bir madde olduğu için cildi kurutacaktır.

Temizlerken, cildin PH'ını bozmamaya özen göstermelisiniz, o yüzden cildinizin tipine uygun yumuşak temizleyici ürünler kullanmalısınız.

Ne sıklıkta cilt bakımı yaptırmalıyım? Hücrelerimiz 28 günde 1 yenilenir. O yüzden ayda 1 düzenli bakım yaptırmak cildin dengesi ve takibi açısından gereklidir. Tonik kullanmak şart mıdır? Temizleyiciler, cildinizde makyaj var ise makyajı çözüp temizlemeye yarar, yok ise cildinizin doğal salgıları ve dış etkenlerin etkisiyle gün içinde kirlenecektir, o sebeple cildi gün sonunda temizlemek gereklidir.

Tonik ise temizleyiciden sonra gözeneklerin sıkışması ve cildin PH'ını kreme hazırlamak için şarttır. Göz kremini nasıl uygulamalıyım? Mercimek tanesi büyüklüğünde göz kremini, yüzük parmağınızla hafif vuruşlarla göz altında kulaktan burun yönüne doğru ve göz üstünden kulak yönüne bastırmadan hafifçe daire çizerek uygulanır. Evde maske kullanmalı mıyım? Evde haftada 1 olmak üzere Peeling maske kullanabilirsiniz (eğer cildinizde sivilce, akne varsa kullanmayın), salonunuzda düzenli olarak ayda 1 bakım uygulandığında, cildinizdeki gelişmelere göre uzmanınız bakımınızı yönlendirecek ve maskenizi değiştirecektir.

Uzmanınız cildinizdeki gelişmeler doğrultusunda takviye yapmak isterse, evde kullanmanız için gereken maskeyi önerecektir.