Sektör Oteller
Yayınlama Tarihi 26 Mayıs 2014
Telefon 0 216 570 70 00
Resmi Web Sitesi http://www.silenceistanbul.com
SİLENCE İSTANBUL OTEL& KONGRE MERKEZİ


SILENCE ISTANBUL HOTEL & CONVENTION CENTER

Küçükbakkalköy Mah. Dudullu Yolu Cad. No: 29 (Erenköy Tır  Gümrüğü Karşısı) Ataşehir / İstanbul

Tel. : +90 216 570 70 00 F: +90 216 570 70 50


SİLENCE İSTANBUL OTEL& KONGRE MERKEZİ

ISTANBUL, Ataşehir’in merkezinde konumlanan “Silence Istanbul Otel & Kongre Merkezi”,  bölgeye getirdiği dinamizm ve profesyonel kadrosu ile misafirlerine kendilerini evlerinde gibi hissettirecek!

Istanbul Anadolu yakasının en yeni ve iddialı Hoteli, misafirlerinin farklı ihtiyaçlarına göre özenle tasarlandı. Şıklık ve konforun bir arada yaşanacağı Hotel ve kongre merkezinin yanı sıra alışveriş, eğlence ve iş hayatını pratik kılan tüm çözümler de Hotelin hemen yanı başında yerini alan “Brandium Ataşehir“ de misafirlerini bekleyecek.

Brandium Yaşam ve Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan “Silence Istanbul Otel & Kongre Merkezi”,  Marmara Denizi ve Prens Adaları’na karşı görkemli panoramik manzarası ile göze de hitap ediyor.

%100 müşteri memnuniyetini ilke alan “Silence Istanbul Otel & Kongre Merkezi”  ailesi sizlere eşsiz bir konaklama deneyimini yaşatmayı vaat ediyor...

 “Silence Istanbul Otel & Kongre Merkezi” havaalanları, otoyollar, marinalar- iskeleler, Kadıköy Şehir Merkezi ve Bağdat Caddesi’ne kolay ulaşım mesafesinde olup ideal bir lokasyonda yer alıyor.


KONAKLAMA

 Konfor ve rahatlığın en üst seviyede tutulduğu Silence Istanbul Hotel, misafirlerinin farklı ihtiyaçlarına göre tasarlanan 269 Superior, 61 Executive, 3 Engelli, 2 Corner Suite, 2 Deluxe Suite, 1 Execuive Suite, ve 2 King Suite olmak üzere toplam 340 oda seçeneği sunuyor. Otelde misafirler için ücretsiz kapalı otopark ve vale servisi de bulunuyor.


Tüm odalarda;

    Kablolu-interaktif TV, kablolu - kablosuz sınırsız internet, Dijital Elektronik Kasa (dizüstü bilgisayarınızın sığacağı büyüklükte, içerisinde şarj edebileceğiniz ünite ile), alkollü ve alkolsüz içeceklerin bulunduğu Mini Bar (ekstra), saç kurutma makinesi, talep doğrultusunda yatak açma servisi, bornoz, klima, direkt telefon, İnce Ekran HD Televizyon, uyandırma servisi, su ısıtıcısı, çay-kahve seti ve 24 saat oda servisi mevcuttur.

    Otel odalarında, ısıtma/soğutma ve havalandırma yaparak istenilen iklim koşullarını sorunsuz sağlayan klima teknolojisi VRF Variable Refrigerant Flow (Değişken Debili Soğutucu Akışkan) sistemi kullanılmaktadır. Sistem misafirlerimizin Otel sisteminden bağımsız olarak tercihe göre ısıtma veya soğutma seçeneklerini kullanmalarını sağlar.


YİYECEK - İÇECEK


 LALEZAR RESTORAN “Uluslararası Menü Seçimleri”

Titizlikle hazırlanan zengin sabah kahvaltılarına, dünya mutfağı ile birleşen ve her damak zevkine hitap eden öğle ve akşam yemeklerine ve eğlenceli çay saatlerine ev sahipliği yapan restoranlarımıza ek olarak geç saatlere kadar hizmet veren barlarımız misafirlerimizin memnuniyeti için özenle hizmet vermektedir. 


TOPLANTI - ZİYAFET

 “Ataşehir’in Yepyeni ve Tam Donanımlı Kongre ve Toplantı Merkezi”

En ileri teknoloji ile donatılmış işitsel-görsel ekipmanlar, kaliteli ve etkileyici yiyecek- içecek sunumları ile Silence Istanbul Hotel, toplantı kongre ve ziyafet etkinliklerini değerli misafirlerinin hizmetlerine sunmakla gurur duyuyor.

“ Silence  İstanbul Otel & Kongre Merkezi'nde ” bulunan 15 tam donanımlı toplantı salonu ve tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek genişlikteki görkemli konferans merkezi ile misafirler, tüm toplantı ve davetlerini en ileri teknolojilerden faydalanarak eksiksiz organize edebiliyor.


KONGRE MERKEZİ

İstanbul Anadolu yakasında Kongre Turizmine dönük çözümleri ile önemli bir misyon üstlenen otellerimizin en büyük avantajı 2 büyük salonuyla bölgenin en kapsamlı kongre merkezine sahip olmasıdır.

Tesiste beş yıldız, dört yıldız olarak iki otel ve kongre merkezi bulunuyor. İstanbul'un en büyük kongre merkezlerinden olan Silence İstanbul Otel'in Jupiter salonu, gün ışığı alan toplam bin beş yüz metrekare ve sütunsuz 3 e bölünebilen ana salonu ile oldukça iddialı.  Ayrıca otel yaklaşık bin metrekarelik Satürn salonu ve 16 adet çeşitli ebatlarda toplantı  salonları ile misafirlerinin tüm ihtiyaçlarına yanıt verebiliyor.

Toplam Fuaye alanlarımız ise yaklaşık 1500 metrekaredir. Tüm yıl boyunca yoğun kongre ve toplantı akışını hedefleyen  Silence İstanbul Otel& Kongre Merkezi,  teknik alt yapı ve hizmet personelinin deneyiminin önemli olduğu bilinciyle en kaliteli ekipman ve  deneyimli  çalışanlarıyla bölgedeki kongre altyapı sorununa büyük oranda çözüm getirmeyi hedefliyor.


DÜĞÜN


 Silence İstanbul Otel& Kongre Merkezi; gün ışığı alan 7m tavan yüksekliğinde ve 1500 m2 genişliğinde 3’e bölünebilen ana salonunda veya 900 m2’lik alternatif salonunda eksiksiz ve şık bir düğünün tüm detaylarını düğün sahipleri için özenle planlıyor. 

Muhteşem bir düğünün ardından gelin ve damat kendileri için ayrılmış olan modern ve panoramik balayı odalarında gül yaprakları ve kutlamaların vazgeçilmezi şampanya ile karşılanıyor ve özel kahvaltı servisi ile güne huzurlu ve enerjik başlıyor. Arzu eden çiftler Spa merkezinde kendileri için oluşturulmuş özel avantajlardan faydalanabiliyor. Konaklamaları süresince özel butler servisi alan çiftlerin otelde konaklayan tüm misafirleri de özel indirimli oda fiyatlarından faydalanıyor.

Özel günlere büyük önem veren Silence Istanbul Otel& Kongre Merkezi çiftlerin ilk yıldönümlerinde kendilerinin seçeceği A'la Carte Restaurant'ta romantik bir akşam yemeği hediye ediyor.


SPA MERKEZİ

Kısa veya uzun soluklu bir tatil veya katılmak zorunda olduğunuz önemli bir iş toplantısı… Konu her ne olursa olsun Spa Merkezimiz kendinizi yenilemeniz ve tazelenmiş hissetmeniz için sizleri bekliyor.

    Fıtness merkezi, Kapalı ve Açık Yüzme Havuzu 1 Cilt bakım Odası,3 adet Masaj Odası, 2 adet Buhar Odası, 2 adet Sauna, 2 adet Türk Hamamı, Kar Çeşmeleri, Şok Duşları Dinlenme Odaları ve Vitamin Bar bulunmaktadır. Hamam, Sauna, Buhar odası Bay, Bayan bölümleri ayrıdır.
    Misafirler, Dört yıldızlı Hotelden Beş Yıldızlı Hotelde bulunan Kapalı-Açık Havuzlara ve Kongre-Balo salonlarına geçişlerini lobi katından yapabilmektedir. 
    Havuzlardan Hotelde konaklayan misafirler ücretsiz olarak faydalanır.

Spa resepsiyon : (0216)570 70 07

 MASAJ ÇEŞİTLERİ                                                                                 

HİNT BAŞ MASAJI: “Hint Baş Masajı” özellikle migren, sinüzit, stres ve uykusuzluk gibi problemlerle başa çıkmanıza yardımcı oluyor. Sadece baş ve boyun bölgesine 30 dakika boyunca uygulanan, Hindistan bölgesine özel bu terapi sayesinde vücudun sinirleri üzerindeki gerilimin azalmasına katkıda bulunulur. 30 dk

SPOR MASAJI: Özellikle sportif etkinliklerde bulunanlara uygulanan bir masaj türüdür. Spor masajını diğer masajlardan ayıran özellikler ritim, süre ve uygulamadaki miktarın daha farklı olmasıdır, ayrıca uyarıcı hareketler daha fazladır. Kaslarınızı gevşeten kan dolaşımınızı hızlandıran bu teknikle güne hafifleyerek devam edeceksiniz. 45 dk

REFLEKSOLOJİ MASAJI: Refleksoloji, ayaklarda bedenin tüm bölgelerine, organlarına ve sistemlerine karşılık gelen refleks noktaları olduğu ve bu noktaların beden anatomisinin aynası olduğu prensibine dayanan bir Çin tedavi yöntemidir. Uygulanan özel parmak ve el teknikleriyle, ayrıca baskı ile stresin azaltılması sağlanıyor ve bedende meydana getirdiği fizyolojik değişiklikler ile sağlığınızı olumlu yönde etkiliyor. 30 dk

ANTİ STRESS MASAJI: Yavaş ve ritmik yapılan bir masaj tipidir. Kasları gevşetici rahatlatıcı etkisi vardır. Yumuşak hareketlerle tepeden tırnağa kadar yapılan masaj sayesinde vücuttaki kas ve dokuların gevşemesi sağlanıyor. 30 dk

BÖLGESEL MASAJ: Bu masaj misafirimizin talebi doğrultusun da,   Baş - boyun, ense - omuz - sırt, sırt - bel, kol ve bacak gibi bölgelere yapılan ve genellikle bölgesel sorun olan bölgeye yönelik masaj uygulamasıdır. 30 dk

KLASİK MASAJ: Klasik masaj üç temel hareketi birleştirerek (uzun sert vuruşlar, ovma ve küçük dairesel hareketler) uygulanır. Tansiyonu düzenler, ağrıyan kasları yumuşatır kan dolaşımını arttırır ve rahatlama sağlar.  45 dk

SICAK YAĞ MASAJI: Susam, badem ve hindistancevizi gibi doğal yağlar, arındırıcı ve iyileş­tirici tıbbi özellikleri bilinen aromatik uçucu yağlarla harman­lanır ve vücut sıcaklığının biraz üstünde bir sıcaklığa kadar ısı­tılır. Sıcak yağ enerjik bir masajla tüm vücuda bolca uygulanır ve uçucu tıbbi esanslar derinlemesine dokulara nüfuz ederler, oradan da kana ve enerji meridyenlerine karışarak tüm sisteme yayılırlar. Bu tür masaj romatizma ve her türlü eklem ve bağ iltihabı tedavisinde özellikle etkilidir. Ayrıca lenf kanalla­rını drene eder, cildi güçlendirir ve sinir sistemini rahatlatır. 45 dk

AROMATERAPİ MASAJI: Bitkisel yağlar ile yapılan masajdır. Misafir ihtiyaçları doğrultusunda kişiye en faydalı olacak yağlar seçilir ve taşıyıcı yağ  ile karıştırılır. 45 dk

MEDİKAL MASAJ: Medikal masaj göğüs ve sırt bölgesi dışında dış yüzeylerden merkeze doğru uygulanır. Her kas grubu ele alınarak uygulanan medikal masajda büyük dolaşım sistemi esas alınmaktadır. Hareketler yumuşak ve akıcıdır. Masaj vücuda etki edecek şekilde ve tonda uygulanmaktadır. Kronik ağrılar ve yorgunluklar için kullanılan medikal masaj kas ve hareket sistemine büyük etki eder. 30 dk

ANTİ SELÜLİT MASAJI: Deri altı kan dolaşımını iyileştirerek damarların çapının daraltılması ve kanın bacaklardan düzenli olarak akmasını sağlar. Böylece bozuk kan dolaşımının yeniden düzenlenmesi, hücrelere daha iyi oksijen gitmesi ve toksin maddelerin vücuttan atılması sağlanır. 45 dk

ÇİKOLATA MASAJI: cildi yumuşatan, besleyen ve nemlendiren en hassas kürlerden biridir. Kakao yağı, kakao tozu ve badem yağı ile hazırlanmış özel çikolata ile yapılır. Kakao tozu, selülite karşı iyi gelen polifenol ve bronzluğu koruyan özel güneş filtresi içerir. İçerdiği kafein sayesinde kan dolaşımı ve insan ruhu üzerinde olumlu etkisi vardır. 90 dk

BALİ MASAJI:
Enerji noktaları üzerine tatbik edilen etkili baskılar; yumuşak vuruşlar ve gerekli gerinme hareketleri ile birlikte yüzeydeki kas dokusunu geçerek çok daha derinlere etki eder. Bu masaj vücuttaki tüm enerji merkezlerinin dengelenmesini tüm iç sistemlerin birbirleri ile bütünleşmesini sağlar. Bu masaj sırasında kullanılan doğal yağlarla birlikte kaslarda oluşan gerginlik giderilir, enerji seviyesi yükselerek dengelenir. 45 dk

DERİN BAĞ DOKUSU MASAJI:
Temposu düşük, ancak hareketlerin şiddeti serttir. Vücuttaki toksinleri atmada etkin olarak kullanılan bu yöntem, ciltteki sarkmaları önlediği gibi kısa sürede toparlanmasını ve kasların sıkılaşmasını sağlar. Vücudu canlı ve diri tutan özelliğinin yanı sıra kilo vermeye de büyük ölçüde yardımcı olur.50 dk

SICAK TAŞ MASAJI
: Isıtılmış taşların kullanılmasıyla vücuda yapılan bir masaj şeklidir. Masaj sıcak taşlar kullanılarak yapılır. Taşlardan emilen ısı kan dolaşımını artırır ve hücrelere daha çok kan hücresinin iletilmesine yardımcı olur. Terapi gören kişi, masaj sonunda kaslarındaki tutulmalardan, sertlik ve ağrılardan kurtulur. Aynı zamanda derin bir rahatlama ve huzur hisseder. Taş Terapisi 'nin periyodik olarak uygulanması, kronikleşmiş sıkıntılar üzerinde etkili olmaktadır. Taş terapisi tanımlanan sorunların giderilmesinin yanı sıra fiziksel, duygusal ve zihinsel olarak enerji de verir.60 dk

 MASAJ ÇEŞİTLERİ

LUMİ LUMİ MASAJI: Hawaii dilinde, masaj anlamına gelen bir veya birden fazla masajcı tarafından yapılan yumuşak Hawaii Masajıdır. Sırt ve karın bölgesi üzerinde el ve kol gezdirme şeklinde uygulanır. 45 dk

KLEOPATRA MASAJI: Süt ve bal karışımı ile uygulanan rahatlatıcı ve yavaş yapılan bir masaj tekniğidir. Saunada  kısa süreli(10-15 dakika) fakat yoğun bir terlemenin ardından, özel olarak hazırlanmış Bal ve süt bakımı, terapistin yumuşak masaj hareketleri ile açılan gözeneklerden vücut içine nüfuz etmesi sağlanır. Terleme; birikmiş toksinlerin vücut dışına atılması ve kan dolaşımının dengeye girmesi anlamına gelirken; bal ve süt bakımı ise cildin kendini yenilemesini sağlar. 90 dk

SİLENCE MİX MASAJI: Aromaterapi, Sıcak taş masajı, Bali ve Medikal masajların karışımı olan masaj türüdür. Kronik ağrılar ve yorgunluklar için kullanılan masaj kas ve hareket sistemine büyük etki eder. 90 dk


CİLT BAKIM RİTÜELLERİ   
       
KLASİK CİLT BAKIMI: Cildinizin derinlemesine temizlenmesinin amaçlandığı bakımda gözenekler siyah nokta ve yağ butonlarından arındırılıyor, sıkılaştırıcı ve canlandırıcı maskeler sürüldükten sonra cilt masajı yapılıyor. Klasik cilt bakımıyla cildinizi sağlıklı bir görünüme kavuşturur.

YOĞUN NEM BAKIMI:  Evresel faktörler, beslenme gibi birçok neden ciltte nem kaybına sebep olur. Buda kuru, mat ve kuruluktan kaynaklanan kırışıklık görünümüne neden  olur. Cilt için en temel ihtiyaç nemdir. Bu özel bakımlarda cilde kaybettiği nemi geri kazandıran, canlı, yumuşak ipeksi bir cilt görünümü sağlayan özel THALGO ürünler ile uygulama yapılmaktadır

 

ANTİ AGİNG SEA MİNERAL THEATMENT: Thalgo’nun yeni jenerasyon anti-aging sistemi ile ilk seanstan itibaren pürüzsüzleştirme, doldurma ve toparlama etkisini görebilirsiniz. Collagen üretimini düzenler ve yoğun anti- aging bakımı ile cildin nem ihtiyacını karşılar ve elastikiyetini sağlar.
 
SİLİCİUM SUPER LİFTİNG FACİAL: Thalgo’nun yeni jenerasyon anti-aging sistemi ile ilk seanstan itibaren toparlama etkisini görebilirsiniz. Derinleşmiş çizgilerde dokuyu düzenleyerek pürüzsüz bir görünüm sağlar. Elastikiyeti artırarak yüz kontörünün toparlanmasını sağlar.
 
LPG:  Mekanotransdüksiyon (bir hücrenin mekanik bir uyarıyı bio-kimyasal uyarıya çevrimesi) yoluyla cildin elastikliği aktivite kazanır. Lift masajı endermoloji üzerine kurulu bir LPG cilt uyarım tekniğidir. Özellikle hassas dokulara sahip olan yüz, boyun ve dekolte bölgesi için geliştirilmiştir. LPG Lift masajı teknikleri ile mini titreşimler sayesinde ciltte yumuşak bir jimnastik yapılarak eşsiz doku bir hareketi sağlanır. Vücut yüzeyinde yapılan mekanik uyarımlarla derindeki hücrelerde özel biyolojik reaksiyonlar tetiklenir. Buna mekanotransdüksiyon adı verilir. Lift masajı, mekanik kolajen uyarımıyla, ciltteki hücrelerin elastikiyetini canlandırır, sıkılaşmasını sağlar.
 
Cildimizin sağlıklı ve genç görünmesi için düzenli nemlendirme, güneşten koruma, sağlıklı bir beslenme düzeni uygulasak bile cilt yaşlanması kaçınılmazdır. Cilt yaşlandıkça incelir. Bu incelme ciltte kırışıklıklara ve çene altı sarkmalarına sebep olur. Cildin yeniden düzenlenmesini sağlayan tek yöntem ise lift masajıdır.
 
SULTAN MASAJI
: Aynı anda iki terapist in senkronize hareketleriyle uygulanan bu masajda amaç iki farklı enerjiyi aynı anda tek bir vücuda vererek vücuttaki negatif  enerjiyi pozitif enerjiye çevirmektir. Bu masaj kişide aşırı dinlenme hissi uyandırır. 45 dk

RELAX MASAJ
: Rahatlatıcı, Dinlendirici, Gevşetici bir masajdır. Yavaş ve fazla baskı uygulamadan tüm vücuda yapılır. Günün stresini azaltır, uyumayı kolaylaştırır. 45 dk


CİLT BAKIM RİTÜELLERİ                                       

KLASİK CİLT BAKIMI: Cildinizin derinlemesine temizlenmesinin amaçlandığı bakımda gözenekler siyah nokta ve yağ butonlarından arındırılıyor, sıkılaştırıcı ve canlandırıcı maskeler sürüldükten sonra cilt masajı yapılıyor. Klasik cilt bakımıyla cildinizi sağlıklı bir görünüme kavuşturur.
 
YOĞUN NEM BAKIMI:  Evresel faktörler, beslenme gibi birçok neden ciltte nem kaybına sebep olur. Buda kuru, mat ve kuruluktan kaynaklanan kırışıklık görünümüne neden  olur. Cilt için en temel ihtiyaç nemdir. Bu özel bakımlarda cilde kaybettiği nemi geri kazandıran, canlı, yumuşak ipeksi bir cilt görünümü sağlayan özel THALGO ürünler ile uygulama yapılmaktadır
 
ANTİ AGİNG SEA MİNERAL THEATMENT:
Thalgo’nun yeni jenerasyon anti-aging sistemi ile ilk seanstan itibaren pürüzsüzleştirme, doldurma ve toparlama etkisini görebilirsiniz. Collagen üretimini düzenler ve yoğun anti- aging bakımı ile cildin nem ihtiyacını karşılar ve elastikiyetini sağlar.
 
SİLİCİUM SUPER LİFTİNG FACİAL
: Thalgo’nun yeni jenerasyon anti-aging sistemi ile ilk seanstan itibaren toparlama etkisini görebilirsiniz. Derinleşmiş çizgilerde dokuyu düzenleyerek pürüzsüz bir görünüm sağlar. Elastikiyeti artırarak yüz kontörünün toparlanmasını sağlar.
 
LPG:  Mekanotransdüksiyon (bir hücrenin mekanik bir uyarıyı bio-kimyasal uyarıya çevrimesi) yoluyla cildin elastikliği aktivite kazanır. Lift masajı endermoloji üzerine kurulu bir LPG cilt uyarım tekniğidir. Özellikle hassas dokulara sahip olan yüz, boyun ve dekolte bölgesi için geliştirilmiştir. LPG Lift masajı teknikleri ile mini titreşimler sayesinde ciltte yumuşak bir jimnastik yapılarak eşsiz doku bir hareketi sağlanır. Vücut yüzeyinde yapılan mekanik uyarımlarla derindeki hücrelerde özel biyolojik reaksiyonlar tetiklenir. Buna mekanotransdüksiyon adı verilir. Lift masajı, mekanik kolajen uyarımıyla, ciltteki hücrelerin elastikiyetini canlandırır, sıkılaşmasını sağlar.

 Cildimizin sağlıklı ve genç görünmesi için düzenli nemlendirme, güneşten koruma, sağlıklı bir beslenme düzeni uygulasak bile cilt yaşlanması kaçınılmazdır. Cilt yaşlandıkça incelir. Bu incelme ciltte kırışıklıklara ve çene altı sarkmalarına sebep olur. Cildin yeniden düzenlenmesini sağlayan tek yöntem ise lift masajıdır.