Sektör Evden Eve Nakliyat
Yayınlama Tarihi 11 Ocak 2016
Telefon 02164418927
Resmi Web Sitesi http://www.istanbulexpresnakliyatankara.com
ŞEHİRLER ARASI NAKLİYAT

Bankalar Cad Sema Sokak No 18 İSTANBUL

TEL. : 0216 441 89 27

İstanbul Express Nakliyat Firması 1963 senesinde faaliyete başlamış, ev taşıma projelerini gün geçtikçe genişleterek farklı hizmet çeşitlilikleri sunmuş ve sunmaya devam eden profesyonel bir nakliyat firmasıdır. Ankara merkezli şubesiyle başladığı iş hayatına kısa sürede şubelerini çoğaltarak devam etmiştir. Birçok şehirde ofislerinin yanında; ev eşyaları, motorlu araçlar, tekstil, askılı kıyafetler gibi her türlü eşyanızın isteğinize ve ihtiyacınıza bağlı olarak dilediğiniz süre boyunca güvenle muhafaza edebileceğiniz depoları bulunmaktadır.

İstanbul Express Nakliyat Firması profesyonel çalışanları, güvenli, kaliteli ve modern taşımacılık anlayışı ile hizmet vermektedir. Son derece gelişmiş araçlar kullanması, sigortalı güvenceli taşıma işlemlerini gerçekleştirmesi, uygun fiyat seçenekleri, gümrükleme, danışmanlık hizmetleri vermesi ve herkesin kolayca ulaşabileceği şubelerinin olması ile İstanbul Express Nakliyat Firması birinci tercih sırasına taşınmaktadır.

İstanbul Express Nakliyat Firması hedefini her geçen gün artırarak en iyiye ulaşma politikasıyla ve hizmet anlayışında kaliteyi yakalama, müşteri memnuniyeti, güvenli taşımacılık ilkelerini ön planda tutarak hızla büyümüş, başarıyı yakalamış ve adını bir marka haline getirmiştir. yok