Sektör Kargo Firmaları
Yayınlama Tarihi 28 Ocak 2011
Telefon 0216 564 20 00 (pbx)
Resmi Web Sitesi http://www.atasehirweb.com/firma-rehberi/reysas-lojistik-7272.html
REYSAŞ LOJİSTİK    

 
GENEL MERKEZ
Abdurrahmangazi Mah. Güleryüz Cad. No:23 34887 Samandıra- Sancaktepe İSTANBUL
Tel: 0216 564 20 00 (pbx)   Faks: 0216 564 20 99
Krokiyi görmek için tıklayınız

BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİ
ADAPAZARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
Eskişehir Yolu Üzeri 10.km Yukarı
Kirazca Köyü ADAPAZARI
Tel:  0264 3193040 - 6 hat
Fax: 0264 3193047
    
ADANA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
Mersin Yolu Üzeri Küçük Dikili
Kavşağı Seyhan-ADANA
Tel:  0322 4410098
Fax: 0322 4411585
    
ANTALYA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
Liman Mh. Serbest Bölge Karşısı
Petrol İçi ANTALYA
Tel:  0242 2594777
Fax: 0242 2590807
            
ANKARA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
Bahçekapı Mah. 7. Cad. No:12
Şaşmaz - ANKARA
Tel:  0312 278 24 17 - 47
Fax: 0312 278 22 95
    
BURSA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
Organize Sanayi Bölgesi. Ali Osman Sönmez Bulvarı No: 15
Nilüfer - BURSA
Tel:  0224 2430654 - 58
Fax: 0224 2240809
    
İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
Aydın Yolu Üzeri Kuşburun Çıkışı
Torbalı-İZMİR
Tel:  0232 8538959
Fax: 0232 8538960
            
İZMİT BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
Kara Kaldırım Mevkii Dalas Çeşme Karşısı
Yeniköy-GÖLCÜK
Tel:  0262 3413613
Fax: 0262 3413633
          

OFİSLER
ÇORLU OFİS
Türkücü Yolu Kavşağı Toyota
Plaza Karşısı Çebi Petrol içi
Çorlu-TEKİRDAĞ
Tel:  0282 6854167
Fax: 0282 6854167
 
 
 

Reysaş; 1990 yılında merkezi Ankara' da olmak üzere sınırlı sayıda tır, kiralık oto, sınırlı sayıda personel ve kısıtlı faaliyet alanları ile ticari faaliyetlerine başlamıştır. Takip eden 5 yıl içerisinde hızla büyüyerek faaliyetlerini sürdüren Reysaş, müşteri sayısını arttırmış ve daha ilk yıllarında tır sayısını 120'ye çıkarmıştır. Bugün itibariyle, taşımasını yaptığı oto adedi milyonları aşan Reysaş, 1500'ün (özel yurtdışı operasyonları hariç) üzerindeki araç sayısıyla faaliyetlerini yurtiçi ve yurtdışında sürdürmektedir.

Reysaş; Oto Taşıma, Lojistik, Uluslararası Taşıma, Akaryakıt Taşıma, Forwarding, Depoculuk gibi lojistik sektöründeki diğer hizmetleri vermeye 1994 yılında başlamıştır. Yurt içerisindeki faaliyetlerinde, Lojistik hizmetlerinin payını arttıran ve yurt dışı taşımacılığa başlayan Reysaş kısa süre içerisinde büyüdü ve gelişti. Uluslararası taşımacılık faaliyet alanını Hollanda'dan Kazakistan'a kadar genişledi. 1994 yılı sonunda ulaşılan sefer sayısı 3000 in üzerinde oldu. Balkanlar, Ortadoğu, Kafkaslar, Türki Cumhuriyetleri, ve Orta Asya'ya ülkelerine taşıma yaptı.

Reysaş, teknoloji yatırımına önem veren bir firma olarak sektörde, araç takibinde uydu sistemi kullanan ilk firmadır. Kullanılan uydu sistemleri ile sürücülerle elektronik ortamda yazışarak bağlantı kurulmakta, Sevkiyat, mesafe ve maliyetleri bilgisayar ortamında tespit edilmektedir.

İleri teknoloji ile donatılmış soğukhava ve tekstil depolarında barkod ve RF (radyo frekans) sistemleri ile depo yönetimi yaparak müşterilerine hizmet vermektedir. Otomotiv sektöründe, JIT(Just In Time) dağıtım ve toplama operasyonları gerçekleştirirken müşteri ve müşterinin tedarikçileri ile internet tabanlı uygulamalar (Oplog-Optimization Logistics) kullanarak elektronik ortamda bilgi transferi sağlamakta ve araç/yük optimizasyonu yaparak maksimum kapasite kullanımını ve performansı gerçekleştirmektedir. Ayrıca kullandığı sürücü takip sistemi (Poliroute) ile sürücü, yükleme ve boşaltma sürelerinin performansını izlemektedir.

6'lı, 2'li, 4'lü Oto taşıma, Soğutmalı, Tenteli, Askılı, Hidrolik Liftli, Martı Kanat,gibi özelliklerde ve çeşitli hacimlerdeki dorseleri, ortalama yaşı oldukça düşük olan çekicileriyle ve diğer ticari araçlarıyla Reysaş, farklı özelliklerde talepleri karşılayabilmekte ve büyük kuruluşlara geniş çaplı taşımacılık hizmeti vermektedir. Bugün Reysaş'ın geldiği noktaya, Portföyündeki müşterilere ve cirosuna bakıldığında 11-12 yıllık bir süre için önemli bir mesafe kat ettiği görülebilir.

Reysaş'ın resmi merkezi Ankara olup ; yönetim şubeleri İstanbul-Avr, İstanbul-And Adapazarı, İzmit, İzmir, Bursa, Adana, Afyon, Konya, Çorum, Çorlu, Antalya ve Düzce 'dedir.

Reysaş Taşımacılık ve Lojistik A.Ş. aynı zamanda bir ticari yatırımlar şirketi olarak yaptığı çalışmalarla sürekli gündemde olan ve ülkesine katma değer kazandıran bir kuruluştur. Ülke ekonomisine sağladığı döviz getirisinin yanısıra eğitim konusunda da yapılan yatırım ve yardımlarda da ülkeye katkı sağlamaktadır.

Faaliyetlerini çevreye duyarlı ve faydalı olarak sürdürmeye devam etmektedir. Personelin (departman bazında 24 saat) çalıştığı hizmet binaları da dahil tüm kuruluşlarında; atık maddeler konusunda çok hassas davranılmakta, belediye ve özel kuruluşlarla yürütülen ortak faaliyetlerle bu malzemeler titizlikle ilgili birimlere aktarılıp imha ettirilmektedir.

Ofis çalışmalarında kullanılan kağıt malzemeler de ilk etapta ofis içinde yeniden değerlendirilerek personelin kullanımına sunulmakta, en son aşamada ise geri dönüşüm faaliyetleri için ilgili birimlere aktarılmaktadır.

Reysaş, binek otolarında da çevre dostu kurşunsuz yakıt kullanmakta, bu konuda kendi personelini de sürekli teşvik etmektedir.

Kalite konusundaki hassasiyetini sunduğu hizmete maksimum yansıtan Reysaş, bu konudaki standartlarını ifade eden ve 4 kelimeden oluşan sembolünü HSE_Q ( Health, Safety, Environment - Quality) (SAĞLIK - EMNİYET - ÇEVRE - KALİTE), eğitimli sürücülerinin özel olarak hazırlanmış giysilerine de yazdırarak bu konudaki duyarlılığının sürekliliğini ve kalıcılığını sağlamaktadır.

Misyonumuz

Uluslarararası arenada lojistik alanda öncü bir firma ve marka olarak 'komple çözüm' hizmeti sunarken, müşteriye özel hizmet alternatifleri üreterek sektördeki hedeflerini sürekli yükseltmek ve yeni teknoloji fırsatlarını değerlendirmek.

Vizyonumuz

Kaliteli ve eğitilmiş işgücü, yüksek teknoloji araçları ve gelişmiş sistemler kullanarak stratejik iş ortaklıklarımızı arttırmak ve lojistik sektöründe uluslararası marka olmak.

Değerler

    * Öncülük
    * Uzmanlık
    * İstikrar
    * Ülke ekonomisine ve eğitime katkı
    * Dürüstlük
    * Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma
    * Çevreye duyarlılık
    * Saygı


    
 

Araç izleme sistemleri

Filomuzda bulunan tüm öz mal araçlarımızda ve bizimle iş birliği içerisinde Olan firmaların araçlarında Araç Takip sistemi bulunmaktadır. Araç Takip cihazları  GSM/GSM/GPRS/SMS sistemleri ile çalışmaktadır. Araç Takip Sistemleri genel olarak firmamızda iki temel ihtiyaç için kullanılmaktadır.

Birincisi operasyon verimini arttırmak, filo disiplinini sağlamak
Diğeri ise güvenlik amaçlıdır.

Araç Takip sistemimiz müşterilerimize açık olup kendi operasyonlarındaki araçları izleyebilmektedirler. Araçlarımız  3 farklı araç izleme  sistemi ile donatılmıştır Bu araç takip  sistemleri Yurt içinde ,yurt dışında  ve güvenlik amaçlı kullanılan sistemlerdir

Mobil İzleme Sistemi 'nin Şirketimize  Kazandırdıkları:

    * Operasyonel süreçlerde hızlanma
    * Müşteri memnuniyeti
    * Personel üzerinde merkezi denetim, performans değerlendirme
    * Hataların anında tespiti ve kontrolü
    * Araçların daha verimli şekilde kullanılması
    * Araç güzergahlarının etkin bir şekilde takip edilmesi ve planlanması
    * Yakıt/personel giderlerinde tasarruf sağlanması
    * Araçların amaç dışı kullanılmasını engellenmesi
    * Araçlarda oluşabilecek olağandışı durumları anında kontrol merkezine   bilgi akışının sağlanması
    * Rota kontrolü ve geçmişe yönelik olarak güzergah takibinin yapılması
    * Araçların hızı, adresi, kilometresi, duraklama yaptığı yerlerin ve süresinin kontrolü yapılması
    * Araçların  operasyon merkezinden doğru olarak yönlendirilmesi ve vakit kaybı önlenmesi
    * Araçtan merkeze sürekli bilgi geldiğini bilen sürücüler,araçları çok daha dikkatli kullanmaktadır bu da  kaza riskinin azalması  anlamına gelmektedir

DEMJPFOREYSAŞ-LOLİSTİK-730.jpg