Sektör Alışveriş Merkezleri
Yayınlama Tarihi 20 Ocak 2016
Telefon +90 216 326 4868
Resmi Web Sitesi http://www.porsan.com.tr/
PORSAN Alisveris Merkezi

Örnek Mah Semerkant Cd No 36-38 B(A-101 Market Karşısı)34704 Ataşehir - İstanbul

Tel. : +90 216 326 4868


PORSAN Alisveris Merkezi

1967'den beri "Fabrikadan Evinize, Üreticiden Tüketiciye SATIŞ" HEDEFİYLE, Binbir Çeşit, en güzel, en kaliteli ve garantili ürünü, Daima uygun fiyatla ve ödeme kolaylıklarıyla sunmaya devam ediyoruz. Bomboş bir evin tüm eşyalarını tamamlayıp dayalı döşeli hale getirmekteyiz.

1973-80
Elektrik Süpürgesi, saç kurutucu, mutfak robotu... üretimi ve elektrikli eşya çeşitlerini fabrikasından evinize doğrudan iletme tecrübelerimiz;

1980-91
T.Şişe Cam Fb.A.Ş – Paşabahçe Ticaret Ltd.Şti. ve İstanbul Porselen fabrikasında, Endüstri Mühendisliğinin üretimde ve ekonomik alışverişte uygulanması deneyimlerimiz; Otel ve Restoran Serisi siparişlerin Türkiye çapında karşılanması tecrübelerimiz.
Aralık 1985
Necdet Kavcar’ın İstanbul Porselen yemek takımlarını, TOPTAN FİYATINA PERAKENDE temin etmesi faaliyetleri sonucu ilk kez "PORSAN - PORselen SANayii ürünleri Pazarlama" adıyla Kocamustafapaşa vergi dairesine kayıtlı firma kuruluşu.
Satış Temsilcilerimizle birlikte İstanbul Porselen yemek ve Çay takımları, EMSAN Beşyıldız, AKSU Çelik Tencere satışları...

1988-1992
İSTANBUL Çamlıca-Ünalan'da ilk mağazamız.
LİNDA ev tekstili, FEVVARE tencere seti, hediyelik-Oyuncak, İSTANBUL KRİSTAL bardak setleri...

02.05.1992
İSTANBUL KOŞUYOLU mağazamız açıldı. Her zaman Müşteri memnuniyetini gözeterek UYGUN FİYAT, ÖDEME KOLAYLIKLARI, KAMPANYALAR ve ÖZEL İNDİRİMLER sağladık. Tavsiye ve takdirlerinizle her ay yeni bir markanın bayiliğini aldık.

09.08.1999
İNTERNETTE ilk anasayfamız yayına başladı.

C.O.M.O.D.O sertifikası ve TAM güvenli online Sanal POS sistemi kullanıyoruz. Alışveriş sırasında kullanılan kredi kartı ile ilgili bilgiler siteden bağımsız olarak şifrelenip ilgili Bankaya ulaşıyor. Onaylanırsa alışverişe devam edilebiliyor. Kartla ilgili hiçbir bilgi site tarafından görüntülenemediğinden ve kaydedilemediğinden, üçüncü şahısların herhangi bir koşulda bu bilgileri ele geçirmesi engellenmiş oluyor.

Zamanla ürün çeşitlerini arttırdık ve arttırmaktayız: MARKALAR linkinden inceleyiniz.