Sektör İş Güvenliği
Yayınlama Tarihi 14 Ekim 2019
Telefon 0 212 477 95 55
Resmi Web Sitesi https://www.parasistem.com
Karadeniz Dış Ticaret
1997 Yılında “HTM, OMEGA ve MÜHLEN” markaları ile İstanbul merkezli kurulan Karadeniz Dış Ticaret, Para Sayma ve Diğer Ofis Makineleri üzerine faaliyet göstermektedir.

Türkiye’de özellikle para sayma makineleri konusunda geliştirdiği bir çok sistem bulunmaktadır. Bunların başında Türk Lirasında sahte para yakalama sistemini geliştiren firma başarısına sahibiz.

2013 yılı başlarında yeniden yapılanma sürecini tamamlayan firmamız, İstanbul / Bayrampaşa da ki kendine ait binasına taşınmış bulunmaktadır. Böylece daha yerleşik ve daha profesyonel hareket edebilmekle beraber, hizmet ve ürün kalitesini de kendi sektöründeki en zirve noktaya taşımış bulunmaktadır.

Yine aynı tarihte yeniden yapılanma sürecini tamamlayan şirketimiz, artık sadece Türkiye ile sınırlı kalmayarak tüm dünya ya kendine ait özgün ürünleri pazarlamak için, kendi markalarımızla tüm ülkelere arz edilmiştir. Bununla beraber yeni nesil ürünlerimizde kalite den taviz vermeden ekonomik fiyat ilkesini sürdürmeye devam etmekteyiz.

2016 Yılı başlarında, ürün yelpazesini genişletmeye başlayan firmamız, gerek ofis makineleri gerekse ofiste kullanılacak tüm cihazların özel üretimine girmiş bulunmaktadır.

Karadeniz Dış Ticaret olmazsa olmaz dediği 3 prensip altında kurulmuş ve devam etmektedir.

banner110

banner109