Sektör Alışveriş Merkezleri
Yayınlama Tarihi 17 Ağustos 2010
Telefon 0 232 279 18 18
Resmi Web Sitesi http://www.palmiyealisverismerkezi.com/
Palmiye AVM Alışveriş Merkezi



Palmiye Alışveriş Merkezi

Palmiye Alışveriş Merkezi, İzmir'in önemli yerleşim merkezlerinden biri olan Balçova'da 15.000 m2 arsa üzerinde, toplam 23.500m2 kapalı alanda yer alan 3 katlı, yüksek kaliteli bir merkezdir.

Balçova'nın en işlek caddesi Mithatpaşa ile İzmir-Çeşme otoyolu arasında bulunan Palmiye Alışveriş Merkezi'ne, toplu taşıma araçlarıyla rahatça ulaşılabilmektedir. Geniş kapasiteli kapalı ve açık otoparkları mevcuttur. Merkezimizin bir yanında Agora, diğer yanında Migros MMM Balçova yer almaktadır.



Palmiye AVM Alışveriş Merkezi

Etkileyici mimarisi ile dikkat çeken Palmiye Alışveriş Merkezi'nin yapımı, Başarı Yatırımlar San. ve Tic. A.Ş. tarafından gerçekleştirilmiştir.

Palmiye Alışveriş Merkezi, günümüz insanının ihtiyaçlarına daha iyi hizmet verebilmek için profesyonel bir yönetim şirketi olan, PAMAŞ Palmiye Alışveriş Merkezi Ticaret A.Ş. tarafından yönetilmektedir.

İzmir'in simgesi olması nedeniyle Palmiye ismi verilen alışveriş merkezi, ziyaretçilerini etkileyen çekici bir girişe, geniş, aydınlık, cazip bir orta mekana sahiptir. Ana hol yapısı, Mithatpaşa Caddesi tarafından girilip, Migros tarafından çıkılan bir İzmir Sokağı şeklindedir.

Orta mekanda bir havuz ve panoramik asansörün bulunduğu 16 m yüksekliğinde bir atrium bulunmaktadır. Alışveriş merkezinin alt katında, Kasım 2004 tarihinde hizmete açılan “Avşar Sinemacılığa” ait 1100m2' lik, 8 adet değişik kapasitede sinema salonu bulunmaktadır.

Merkezi sistem iklimlendirmesi ile her mevsim baharın yaşandığı konforlu ortamlar yaratılmış, son teknoloji ile donatılmış binada engelliler için özel park yerleri, özel WC hacimleri ve rampalar düşünülmüştür.

Her ihtiyaca yönelik hazırlanmış merkez; bay, bayan, genç ve çocuk giyim, spor giyim, bijuteri, hediyelik eşya, çeşitli yemek bölümleri, çay evi, ayakkabı, çanta, saat, telefon, gözlük, mobilya, ev aksesuarları, halı, kuaför, v.s gibi sektörleri bünyesinde barındırmaktadır.

Ayrıca, çocuk ve her yaştan oyun sever için 350 m2' lik ideal bir mekan olan çocuk oyun alanı, Aralık 2004 tarihinde faaliyete başlamıştır.

Zemin katta yer alan, bahçeye açılan ve farklı lezzetleri canlı müzik eşliğinde müşterilerine sunan Cadde Cafe & Bar ve California, İzmir'in sevilen ve gözde mekanları arasındadır.

04 Ekim 2003 tarihinde açılan Palmiye Alışveriş Merkezi, bol çeşit, çok seçenek, uygun fiyat, kaliteli ürün, güler yüzlü servis anlayışı ile hizmet vermektedir.

Palmiye Alışveriş Merkezi Sinemaları

Avşar Sinemaları : 0 232 277 48 00 - 0 232 278 17 70


Palmiye AVM Alışveriş Merkezi İletişim Bilgisi
Adres : Mithatpaşa Cad. No:1458, Balçova - İzmir
Tel.: 0 232 279 18 18 - 0 232 278 44 83
Faks : 0 232 279 18 19
 
 
Palmiye AVM Alışveriş Merkezi İnternet Sitesi :
www.palmiyeavm.com














Alışveriş Merkezleri
Lyra Park Alışveriş Merkezi,Flyinn Alışveriş Merkezi,Aquarium Alışveriş Merkezi,Airport Alışveriş Merkezi,Astoria Alışveriş Merkezi,Capacity Alışveriş Merkezi,Akmerkez Alışveriş Merkezi,Asya Park Outlet Alışveriş Merkezi, Atrium Alışveriş Merkezi, Beşyıldız Alışveriş Merkezi,Capitol Alışveriş, MerkeziCarousel Alışveriş, Merkezi Deposite Alışveriş Merkezi,Fabulist Alışveriş Merkezi, Foxcity Alışveriş Merkezi Hayatpark Alışveriş Merkezi,Outlet Park Alışveriş MerkeziKanyon Alışveriş Merkezi,Mayadrom Alışveriş Merkezi,Metroport Alışveriş Merkezi,Palladium Alışveriş MerkeziPendik Park Alışveriş Merkezi,Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi,Uyum Çarşı Alışveriş Merkezi,World Atlantis Alışveriş Merkezi,Historia Alışveriş Merkezi,M1 Meydan Alışveriş Merkezi,Marka City Alışveriş Merkezi,Parkway Alışveriş Merkezi,Espri Outlet Center Alışveriş Merkezi,212 İstanbul Alışveriş Merkezi,Addres İstanbul Alışveriş Merkezi,Beylicium Alışveriş Merkezi,City's Nişantaşı Alışveriş Merkezi,Armoni Park Alışveriş Merkezi,Atirus Alışveriş Merkezi,Aymerkez Alışveriş Merkezi,Beyaz City Alışveriş Merkezi,Carium Alışveriş MerkeziCevahir Alışveriş Merkezi, Doğuş Alışveriş Merkezi,Galleria Alışveriş Merkezi, Ihlamur Alışveriş Merkezi,İstinye Park Alışveriş Merkezi,Kemermall Alışveriş Merkezi,Metrocity Alışveriş Merkezi,Olivium Alışveriş Merkezi,Paradise Alışveriş Merkezi,Profilo Alışveriş Merkezi,Town Center Alışveriş Merkez,iViaport Alışveriş Merkezi,Yaylada Alışveriş Merkezi,Colony Outlet Alışveriş Merkezi,Kale Center Alışveriş Merkezi,Marmara Park Alışveriş Merkezi,Prestige Mall Alışveriş Merkezi,Armada Alışveriş Merkezi,A City Alışveriş Merkezi,Ankuva Alışveriş Merkezi,Millenium Outlet Park Alışveriş Merkezi,Optimum Alışveriş Merkezi,Kent Park Alışveriş Merkezi,Arcadium Alışveriş Merkezi,Bilkent Center Alışveriş Merkezi,Galleria Ankara Alışveriş Merkezi,KC Göksu Alışveriş Merkezi,ODC Center Alışveriş Merkezi,Ankamall Alışveriş Merkezi,Eti Park Outlet Center Alışveriş Merkezi,Gordion Alışveriş Merkezi,365 Alışveriş Merkezi,Antares Alışveriş Merkezi,FTZ Alışveriş MerkeziKarum Alışveriş Merkezi,Minasera Alışveriş Merkezi,Panora Alışveriş Merkezi,Ege Park Alışveriş Merkezi,Forum Bornova Alışveriş Merkezi,Park Bornova Alışveriş Merkezi,Agora Alışveriş Merkezi,Palmiye Alışveriş Merkezi,Deepo Alışveriş Merkezi,Konak Pier Alışveriş Merkezi,Alanyum Alışveriş Merkezi,Sultan Bazaar Alışveriş Merkezi

banner110

banner109