Sektör SİGARA BIRAKMA MERKEZLERİ
Yayınlama Tarihi 16 Eylül 2011
Telefon (216) 450 60 20
Resmi Web Sitesi http://www.neosante.com.tr
NEOSANTE SİGARAYI BIRAKMA MERKEZİ


Bahariye Cad. No:77/5 Moda
Kadıköy / İSTANBUL
.
Telefonlar:
(216) 450 60 20
(216) 450 60 21
(533) 602 32 29
E-Mail:

Sigara Bırakmak için
[email protected]

Diğer Tedaviler için
[email protected]


MORA-Terapinin etkisi nikotin ihtiyacını azaltması ve kişinin sigarayı fazla zorlanmadan bırakabilmesine yardımcı olmasıdır.


MORA-Terapi Sigara Bırakma Programı

MORA-Terapi Dr. Franz Morell tarafından keşfedilen ve 30 yılı aşkın zamandır birçok farklı hastalık için kullanılagelmiş olan bir tedavi şeklidir. Sigara bırakma konusundaki etkinliğinin keşfedilmesi ise sadece 5-6 yıl öncesine dayanır.

MORA-Terapi ve Biorezonans aynı şey midir… MORA, biorezonansı yıllar önce keşfeden Morell-Rasche ekibinin orijinal cihazıdır. Biorezonans İlk kez 1975 lerde Almanya 'da Dr. Franz Morell tarafından kullanılmaya başlanmış ve MOrell ismi, teknik sistemi kuran elektronik mühendisi RAsche ismi ile birleşerek MO-RA ismini almıştır. Daha sonrada MORA nın eski versiyonlarını kopyalayan ve biorezonans adını kullanan birkaç cihaz çıkmış olsa da biorezonans teknolojisinin gelişimi her zaman için MORA ekibinin tekelinde olmuştur. MORA şu andaki en gelişmiş biorezonans teknolojisini içinde barındırmaktadır. Kendine has etkinliğinden dolayı da MORA-Terapi olarak anılmaktadır.

Kısaca MORA-Terapi... MORA-Terapi kısaca maddelerin çevresine yaydığı frekansları kullanılarak vücudun o maddeye karşı enerjetik bir yolla uyarılması bir işlemidir. Bu işlemi aşılamaya da benzetmek mümkün olabilir. Amaç alerjen ya da bağımlılık yapan maddeye karşı vücutta bir "silkelenme" ve "temizlenme" hali yaratabilmektir. MORA-Terapide ya da genel anlamda biorezonans tedavilerinde vücuda madde verilmez yani maddenin kimyasal özelliği kullanılmaz. Bunun yerine maddenin fiziksel özellikleri (elektromanyetik ışınımları) kullanılır.

MORA-Terapi kısaca bağımlılık yapan madenin çevresine yaydığı frekansların vücuttan silinmesi işlemidir. Yöntem birbirinin ayna görüntüsü iki frekansın birbirini yok edeceği bilgisinden yola çıkar. İçilen sigaradan alınan frekans, elektronik olarak ters çevrilerek elektromanyetik dalgalar şeklinde vücuda verilir. Amaç vücudun enerjetik bir yolla temizlenmesidir.
Etkisi... Son birkaç yıldır NEOSANTE bünyesinde yapmış olduğumuz 6000'e yakın uygulamadan aldığımız izlenimlere göre MORA-Terapi vücudun nikotine olan tanışıklık durumunu ortadan kaldırmaktadır. Uygulama sonrasında sigara isteği azalmakta ve giren kişilerin hemen hepsinin söylediği gibi "vücudun sigara istemiyor olması, fiziksel bir istek duymama hali" yaşanmaktadır. MORA-Terapi uygulaması sonrasında kişi, sigara içmeye kalksa bile hem eski bildik, tanıdık tadı alamamakta hem de bağımlılık durumunun eskisinden farklı olduğunu görmektedir. Etki -nikotin vücuda tekrar tekrar ve ısrarla tanıtılmadıkça- kalıcıdır.

Tek Seans Yeterli... Sigara bırakma desteği olarak MORA-Terapi'nin tek seans uygulanması genellikle yeterlidir. İkinci seans ya da destek seansı ancak sigara isteğinin devam ettiği durumlarda önerilmektedir. İlk 48 saat vücudun yeni enerjetik duruma adaptasyonu için gerekli süredir ve kişinin özellikle dikkatli olması gereken süredir. Ancak 48 saat geçtiği halde halen sigara içme isteği duyuyorsanız size ücretsiz destek seansı kesinlikle önerilir.

3 Ay Boyunca İkinci Seans Hakkı... Gerektiğini düşünüyorsanız, ikinci bir uygulama isteme hakkına sahipsiniz. İlk 3 ay içinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir hakkınız bulunuyor.
Psikolojik Sıkıntıları Olanlar için…
MORA-Terapi + Renk Terapileri

Sigaradan kurtulmak için MORA-Terapi kişinin net olarak hissedebileceği bir destek verir. Ancak sigara isteğinin kişinin psikolojik durumuyla birebir bağlantılı olduğunu da akıldan çıkarmamamız gerekiyor. Psikolojik destek için yapılacak kısa görüşmeler dışında elimizde ikinci bir terapi yönteminin olduğunu hatırlatmamız gerekiyor. Buna kısaca Renk Terapileri ismini veriyoruz. Renk Terapilerini özellikle yüksek anksiyeteli-bunaltılı-sıkıntılı durumlarda ya da depresif hallerde kullanıyoruz. Sigara bırakma sürecinde eğer böyle bir durumla karşılaşırsak destek seansında Renk terapilerini devreye sokuyoruz. Yani kısaca, yapılan ilk seans MORA-Terapinin etkinliğinden memnun değilsek ya da kişinin psikolojik durumunun desteklenmesi gerektiğini hissediyorsak kişiyi tekrar seansa çağırıp bu seferki uygulamamızda ya sadece Renk Terapilerini ya da MORA-Terapi ile birlikte renk terapilerini kullanıyoruz. Renk terapilerini bir başka biorezonans sistemi olan ve Color biorezonans ya da Supertuning olarak anılan cihaz yardımıyla yapıyoruz. Bu konuyla ilgili olarak yan sütundan Supertuning Renk Terapileri seçeneklerine tıklamanızı rica ediyoruz.
Bırakma Oranlarımız…

Kliniğimiz bünyesinde yaptığımız 6000'e yakın MORA-Terapi uygulamasından aldığımız istatistiklere göre MORA-Terapi kişilerin %96,2'sinde etkili olmakta, ancak kişilerin %18'sinde etkinliğin destek seansı ile sağlamlaştırılması gerekmekte, % 16.7 de ise aşağıda bahsedilen 2. seans gerekmektedir. % 2 hastamızda ise ikinin üzerinde tam seans uygulanmıştır.

Önemli Not … Bu sitedeki tüm yazılar Neosante / Uzm. Dr. Ersal S. Işık tarafından oluşturulmuştur. İzinsiz alıntı yapılması yasal yükümlülük teşkil etmektedir. MORA-Terapi'de kullanılan cihaz Almanya kökenli bir tıbbi tedavi cihazıdır ve T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından da alerjiler, gıda intoleransları, sigara bırakma ve ağrı tedavileri endikasyonlarında kullanılabilecek "Sınıf 2a Tıbbi Tedavi Cihazı" olarak onaylıdır. Bu sitede bahsedilen hastalıkların nitelikleri ve vücudun enerji sistemiyle ilgili bilgiler Avrupa (özellikle Almanya) kökenli ve rezonans-titreşim tıbbı olarak adlandırılmaya başlanan bir entegratif/holistik (tamamlayıcı/bütünsel) tıp akımının yansımalarıdır. Bu bilgiler, ülkemizdeki hakim tıp kültürü içinde halen mevcut değildir. MORA-Terapi, bu konuyla ilgilenmiş ve eğitim almış doktorlar tarafından çeşitli hastalıklarda kullanılabilir; ancak frekanslarla yapılan bu uygulamaların sadece diğer tedavi yöntemlerini tamamlayıcı olarak kullanıldığı unutulmamalıdır. Bu sayfaları okuyan herkesin bu sayfada yazılanların klasik tıbbi bilgiler olmadığını ve MORA-Terapi yanında homeopati, elektrohomeopati, ozon tedavileri ya da renk terapilerinin herhangi bir tedaviye alternatif olmadığını; ancak doktorun tercihi doğrultusunda diğer tedavileri destekleyici şekilde ve klasik yaklaşımlara ek olarak kullanıldığını bilmesi önemlidir.


MORA-Terapi ile Alkolü Bırakma…

MORA-Terapi Dünya'da uzun süredir kullanılıyor olsa da esas yayılımı bağımlılıklar üzerindeki etkisinin bulunmasından sonra olmuştur. Önce sigara bırakma konusunda kullanılmaya başlanmış daha sonra ise aynı şekilde diğer bağımlılıklar üzerinden de kullanılabileceği gözlemlenmiştir. MORA-Terapiyi sigara bırakma konusundakine benzer şekilde, alkol problemi yaşayan kişiler için de kullanmaktayız. Ağır alkol bağımlılığı durumunda MORA-Terapiyi ve beraberinde kullandığımız diğer tedavileri özellikle öneriyoruz.

MORA-Terapi Nedir...

MORA-Terapi MORA cihazı yardımıyla yapılan biorezonans tedavilerinin genel adıdır. Kendine has teknolojisinden dolayı MORA-Terapi olarak anılmaktadır. Biorezonans tedavilerinde maddelerin kimyasal özellikleri değil, fiziksel özellikleri (elektromanyetik özellikleri) kullanılır. Yani vücuttaki değişim, maddeye özgü çok ince elektromanyetik frekanslar (titreşimler) yardımıyla sağlanır. Bağımlılık durumunda yapılan işlem, bağımlılık yapmış olan maddenin (içilen alkol) cihazın içine konulması ve bu maddeden alınan elektromanyetik titreşimlerin vücuttan silinmeye çalışılmasıdır. Yani cihazın içine konulan her ne ise onun üzerinden yapılan bir frekans işlemi söz konusudur. Alkol bırakmak için yapılan uygulamalarda cihazın içine konulan madde kişinin sık içtiği alkol cinsidir.

Alkol bırakma konusunda yapılan seanslar 50 dakika kadar sürer ve birkaç gün aralıklarla 3 kez uygulanır.
Alkol Bırakma Üzerine Etkisi...

MORA-Terapinin etkisi kişinin alkol ihtiyacını azaltması ve kişinin alkolden çok fazla zorlanmadan vazgeçebilmesini sağlamasıdır. Etki aynı sigara bırakmada olduğu gibi ilk seansla birlikte başlar ve birkaç günde bir yapılan 3 seansla pekiştirilir. MORA-Terapi sonrasında kişi, alkol isteğinin azalmış olduğunu net olarak hisseder. Eğer kişi yapılan seanslardan sonra alkolü almaya çalışırsa; eski bildiği keyfi alamadığını, alkolün anlamsızlaştığını fark edecektir.

MORA-Terapi bağımlılığın durumuna göre; çoğu kişi için tek başına yeterli olsa da; Ağır alkol bağımlılığı durumunda kişinin uygun bir sağlık kuruluşunda yatarak tedavi olmasını da önerebiliyoruz.
Psikolojik Durum…

Yapılan işlem sadece alkolün frekansının silinmesi olmayıp, vücudun yaydığı elektromanyetik frekansların da düzenlenmesi olduğundan yapılan MORA seanslarının kişinin psikolojik durumu üzerinde de belirgin bir etkisi görülür. Genelde görülen şey anksiyete (sıkıntı halinin) ortadan kalkması ve genel bir sakinlik, rahatlama halidir. MORA-Terapinin bu etkisi alkol bırakma konusundaki başarının bir başka sebebidir. Ancak psikolojik durumun desteklenmesi MORA-Terapi yanında renk terapileriyle de sağlanmaktadır.

Psikolojik Destek İçin…

MORA-Terapi + MORA-Color + Supertuning Renk Terapileri: Psikolojik durumun rahatlatılması konusunda MORA-Terapi çoğu zaman tek başına yeterli olsa da, elimizdeki diğer tedavi seçeneklerini de kullanmamız gerekebilmektedir.

Renk Terapilerini (alkol bırakma dışında) özellikle yüksek anksiyeteli-bunaltılı-sıkıntılı durumlarda ya da depresif hallerde kullanıyoruz. Renk terapilerini bir başka biorezonans sistemi olan ve Color biorezonans ya da Supertuning olarak anılan cihaz yardımıyla yapıyoruz. Bu konuyla ilgili olarak yan sütundan Supertuning Renk Terapileri seçeneklerine tıklamanızı rica ediyoruz.

Önemli Not … Bu sitedeki tüm yazılar Neosante / Uzm. Dr. Ersal S. Işık tarafından oluşturulmuştur. İzinsiz alıntı yapılması yasal yükümlülük teşkil etmektedir. MORA-Terapi'de kullanılan cihaz Almanya kökenli bir tıbbi tedavi cihazıdır ve T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından da alerjiler, gıda intoleransları, sigara bırakma ve ağrı tedavileri endikasyonlarında kullanılabilecek "Sınıf 2a Tıbbi Tedavi Cihazı" olarak onaylıdır. Bu sitede bahsedilen hastalıkların nitelikleri ve vücudun enerji sistemiyle ilgili bilgiler Avrupa (özellikle Almanya) kökenli ve rezonans-titreşim tıbbı olarak adlandırılmaya başlanan bir entegratif/holistik (tamamlayıcı/bütünsel) tıp akımının yansımalarıdır. Bu bilgiler, ülkemizdeki hakim tıp kültürü içinde halen mevcut değildir. MORA-Terapi, bu konuyla ilgilenmiş ve eğitim almış doktorlar tarafından çeşitli hastalıklarda kullanılabilir; ancak frekanslarla yapılan bu uygulamaların sadece diğer tedavi yöntemlerini tamamlayıcı olarak kullanıldığı unutulmamalıdır. Bu sayfaları okuyan herkesin bu sayfada yazılanların klasik tıbbi bilgiler olmadığını ve MORA-Terapi yanında homeopati, elektrohomeopati, ozon tedavileri ya da renk terapilerinin herhangi bir tedaviye alternatif olmadığını; ancak doktorun tercihi doğrultusunda diğer tedavileri destekleyici şekilde ve klasik yaklaşımlara ek olarak kullanıldığını bilmesi önemlidir.















istanbul,sigara bırakmamerkezleri,ataşehir,levent,kadıköy,bostancı,bakırköyADALAR,ÇEKMEKÖY,SİLİVRİARNAVUTKÖY,ESENLER,SULTANBEYLİATAŞEHİR,
ESENYURT,SULTANGAZİAVCILAR,,EYÜP,ŞİLEBAĞCILAR,FATİH,ŞİŞLİBAHÇELİEVLER,GAZİOSMANPAŞA,TUZLABAKIRKÖY,GÜNGÖREN,ÜMRANİYE,
BAŞAKŞEHİR,KADIKÖY,ÜSKÜDARBAYRAMPAŞA,KAĞITHANE,ZEYTİNBURNUBEŞİKTAŞ,KARTAL,BEYLİKDÜZÜ,KÜÇÜKÇEKMECE,BEYOĞLU,MALTEPE,
BÜYÜKÇEKMECE,PENDİK,BEYKOZ,SANCAKTEPE,ÇATALCA,SARIYER, istanbul,sigara bırakmamerkezleri,ataşehir,levent,kadıköy,bostancı,bakırköyADALAR,ÇEKMEKÖY,SİLİVRİARNAVUTKÖY,ESENLER,SULTANBEYLİATAŞEHİR,
ESENYURT,SULTANGAZİAVCILAR,,EYÜP,ŞİLEBAĞCILAR,FATİH,ŞİŞLİBAHÇELİEVLER,GAZİOSMANPAŞA,TUZLABAKIRKÖY,GÜNGÖREN,ÜMRANİYE,
BAŞAKŞEHİR,KADIKÖY,ÜSKÜDARBAYRAMPAŞA,KAĞITHANE,ZEYTİNBURNUBEŞİKTAŞ,KARTAL,BEYLİKDÜZÜ,KÜÇÜKÇEKMECE,BEYOĞLU,MALTEPE,
BÜYÜKÇEKMECE,PENDİK,BEYKOZ,SANCAKTEPE,ÇATALCA,SARIYER, istanbul,sigara bırakmamerkezleri,ataşehir,levent,kadıköy,bostancı,bakırköyADALAR,ÇEKMEKÖY,SİLİVRİARNAVUTKÖY,ESENLER,SULTANBEYLİATAŞEHİR,
ESENYURT,SULTANGAZİAVCILAR,,EYÜP,ŞİLEBAĞCILAR,FATİH,ŞİŞLİBAHÇELİEVLER,GAZİOSMANPAŞA,TUZLABAKIRKÖY,GÜNGÖREN,ÜMRANİYE,
BAŞAKŞEHİR,KADIKÖY,ÜSKÜDARBAYRAMPAŞA,KAĞITHANE,ZEYTİNBURNUBEŞİKTAŞ,KARTAL,BEYLİKDÜZÜ,KÜÇÜKÇEKMECE,BEYOĞLU,MALTEPE,
BÜYÜKÇEKMECE,PENDİK,BEYKOZ,SANCAKTEPE,ÇATALCA,SARIYER, istanbul,sigara bırakmamerkezleri,ataşehir,levent,kadıköy,bostancı,bakırköyADALAR,ÇEKMEKÖY,SİLİVRİARNAVUTKÖY,ESENLER,SULTANBEYLİATAŞEHİR,
ESENYURT,SULTANGAZİAVCILAR,,EYÜP,ŞİLEBAĞCILAR,FATİH,ŞİŞLİBAHÇELİEVLER,GAZİOSMANPAŞA,TUZLABAKIRKÖY,GÜNGÖREN,ÜMRANİYE,
BAŞAKŞEHİR,KADIKÖY,ÜSKÜDARBAYRAMPAŞA,KAĞITHANE,ZEYTİNBURNUBEŞİKTAŞ,KARTAL,BEYLİKDÜZÜ,KÜÇÜKÇEKMECE,BEYOĞLU,MALTEPE,
BÜYÜKÇEKMECE,PENDİK,BEYKOZ,SANCAKTEPE,ÇATALCA,SARIYER, istanbul,sigara bırakmamerkezleri,ataşehir,levent,kadıköy,bostancı,bakırköyADALAR,ÇEKMEKÖY,SİLİVRİARNAVUTKÖY,ESENLER,SULTANBEYLİATAŞEHİR,
ESENYURT,SULTANGAZİAVCILAR,,EYÜP,ŞİLEBAĞCILAR,FATİH,ŞİŞLİBAHÇELİEVLER,GAZİOSMANPAŞA,TUZLABAKIRKÖY,GÜNGÖREN,ÜMRANİYE,
BAŞAKŞEHİR,KADIKÖY,ÜSKÜDARBAYRAMPAŞA,KAĞITHANE,ZEYTİNBURNUBEŞİKTAŞ,KARTAL,BEYLİKDÜZÜ,KÜÇÜKÇEKMECE,BEYOĞLU,MALTEPE,
BÜYÜKÇEKMECE,PENDİK,BEYKOZ,SANCAKTEPE,ÇATALCA,SARIYER, istanbul,sigara bırakmamerkezleri,ataşehir,levent,kadıköy,bostancı,bakırköyADALAR,ÇEKMEKÖY,SİLİVRİARNAVUTKÖY,ESENLER,SULTANBEYLİATAŞEHİR,
ESENYURT,SULTANGAZİAVCILAR,,EYÜP,ŞİLEBAĞCILAR,FATİH,ŞİŞLİBAHÇELİEVLER,GAZİOSMANPAŞA,TUZLABAKIRKÖY,GÜNGÖREN,ÜMRANİYE,
BAŞAKŞEHİR,KADIKÖY,ÜSKÜDARBAYRAMPAŞA,KAĞITHANE,ZEYTİNBURNUBEŞİKTAŞ,KARTAL,BEYLİKDÜZÜ,KÜÇÜKÇEKMECE,BEYOĞLU,MALTEPE,
BÜYÜKÇEKMECE,PENDİK,BEYKOZ,SANCAKTEPE,ÇATALCA,SARIYER, istanbul,sigara bırakmamerkezleri,ataşehir,levent,kadıköy,bostancı,bakırköyADALAR,ÇEKMEKÖY,SİLİVRİARNAVUTKÖY,ESENLER,SULTANBEYLİATAŞEHİR,
ESENYURT,SULTANGAZİAVCILAR,,EYÜP,ŞİLEBAĞCILAR,FATİH,ŞİŞLİBAHÇELİEVLER,GAZİOSMANPAŞA,TUZLABAKIRKÖY,GÜNGÖREN,ÜMRANİYE,
BAŞAKŞEHİR,KADIKÖY,ÜSKÜDARBAYRAMPAŞA,KAĞITHANE,ZEYTİNBURNUBEŞİKTAŞ,KARTAL,BEYLİKDÜZÜ,KÜÇÜKÇEKMECE,BEYOĞLU,MALTEPE,
BÜYÜKÇEKMECE,PENDİK,BEYKOZ,SANCAKTEPE,ÇATALCA,SARIYER, istanbul,sigara bırakmamerkezleri,ataşehir,levent,kadıköy,bostancı,bakırköyADALAR,ÇEKMEKÖY,SİLİVRİARNAVUTKÖY,ESENLER,SULTANBEYLİATAŞEHİR,
ESENYURT,SULTANGAZİAVCILAR,,EYÜP,ŞİLEBAĞCILAR,FATİH,ŞİŞLİBAHÇELİEVLER,GAZİOSMANPAŞA,TUZLABAKIRKÖY,GÜNGÖREN,ÜMRANİYE,
BAŞAKŞEHİR,KADIKÖY,ÜSKÜDARBAYRAMPAŞA,KAĞITHANE,ZEYTİNBURNUBEŞİKTAŞ,KARTAL,BEYLİKDÜZÜ,KÜÇÜKÇEKMECE,BEYOĞLU,MALTEPE,
BÜYÜKÇEKMECE,PENDİK,BEYKOZ,SANCAKTEPE,ÇATALCA,SARIYER, istanbul,sigara bırakmamerkezleri,ataşehir,levent,kadıköy,bostancı,bakırköyADALAR,ÇEKMEKÖY,SİLİVRİARNAVUTKÖY,ESENLER,SULTANBEYLİATAŞEHİR,
ESENYURT,SULTANGAZİAVCILAR,,EYÜP,ŞİLEBAĞCILAR,FATİH,ŞİŞLİBAHÇELİEVLER,GAZİOSMANPAŞA,TUZLABAKIRKÖY,GÜNGÖREN,ÜMRANİYE,
BAŞAKŞEHİR,KADIKÖY,ÜSKÜDARBAYRAMPAŞA,KAĞITHANE,ZEYTİNBURNUBEŞİKTAŞ,KARTAL,BEYLİKDÜZÜ,KÜÇÜKÇEKMECE,BEYOĞLU,MALTEPE,
BÜYÜKÇEKMECE,PENDİK,BEYKOZ,SANCAKTEPE,ÇATALCA,SARIYER,



banner110

banner109