Sektör Meyhaneler
Yayınlama Tarihi 05 Ocak 2015
Telefon 0216 469 92 73
Resmi Web Sitesi http://www.mormeyhane.com
MOR MEYHANE

MOR MEYHANE Ataşehir Şubesi
Ahmet Yesevi Cad. No. 6/A Ataşehir - İSTANBUL
Tel. : 0216 469 92 73

MOR MEYHANE Kadıköy Şubesi
Kuşdili Cad. No. 99 Kadıköy - İSTANBUL
Tel. : 0216 345 84 84

MOR MEYHANE Beyoğlu Şubesi
Tepebaşı M. Meşrutiyet Cad. No. 83/1 Beyoğlu - İSTANBUL
Tel. : 0212 293 98 21


MOR MEYHANE SANAL TUR İÇİN TIKLA


MOR MEYHANE / KADIKÖY

Eğlencenin Rengi Mor Meyhane Anadolu Yakasını eğlendirmeye devam ediyor...

Bu yıl 5. yılını kutlayacak olan Mor Meyhane eğlence dünyasının nabzını tutmaya devam ediyor.3 senede popular hale gelen mekan,talepler üzerine geçtiğimiz yıl ikinci şubesini Anadolu yakasında, Kadıköy'de açtı. Eşsiz lezzetleri ve eğlence anlayışı ile Mor Meyhane, kışı ikinci şubesi ile yeni yerinde karşıladı.

Restore edilmiş tarihi bir köşk içerisine konumlandırılan Mor Meyhane Kadıköy,fasıl ekibinin renkli programı,DJ performansları,Oryantal show ve solistten oluşan zengin programı ile lezzet düşkünlerine ve eğlence severlere hizmet vermeye devam ediyor.

Kına,bekarlığa veda,nişan ve nikah sonrası yemeklerin aranılan mekanı haline gelen Mor Meyhane'nin Beyoğlu haricinde Mor Bahçe isminde yepyeni bir konsepti Ataşehir'de hizmete girmek üzere...

MOR MEYHANE / BEYOĞLU


2010 kışında Beyoğlu'nda kurulan Mor Meyhane kısa süre içinde eğlencenin tercih edilen durağı oldu. Bekarlığa Veda ve Mutlu Günlerin Adresi Mor Meyhane...

Özel günlerin ayrıcalıklı adresi Mor Meyhane, bekarlığa veda ve kına gecesine özel konsept eğlence anlayışı ile bu sene yine sevenlerin en güzel ve mutlu anlarına şahitlik etmeye devam ediyor. Kına, nişan, nikah sonrası ve düğün organizasyonlarının değişmez mekanı olarak ünlenen Mor Meyhane,Beyoğlu ve Kadıköy olmak üzere her iki yakadaki şubelerinde hazırladığı özel programlarla sizlerin vazgeçilmez adresi oluyor.

Geleneksel kına gecelerinin vazgeçilmezi kına seti ve bindallı,günümüz modern bekarlığa veda kutlamaları içinse oryantal Show, dj performansı ve fasıl ekibinin renkli programı Mor Meyhane'de gelin adaylarını bekliyor.

Eğlencenin ve lezzetin tadını sevdiklerinizle birlikte çıkartmak için önceden rezervasyon yaptırmayı unutmayın.

MOR BAHÇE / ATAŞEHİR

Ataşehir'e eğlencenin rengi geliyor,Mor Bahçe açılıyor!! Fasıl ekiplerinin renkli programları,Özgür Yamanlar'ın geçmişten günümüze Türkçe parçalardan oluşan DJ performansı ve birbirinden güzel dans showlar leziz bir menü eşliğinde Ataşehir'liler ile buluşuyor.Mor Bahçe,bir Mor Meyhane kuruluşudur...

OTTOMAN PALACE TAKSİM SQUERE HOTEL

Ottoman Palace Restaurant by Mor Meyhane yurt dışından Türkiye'yi ziyarete gelen misafirlere geleneksel Türk lezzetlerini yöresel halk oyunları ve Oryantal showlar eşliğinde sunmak üzere hazırlandı.170 kişilik mekanın en önemli özelliklerinden birisi ise eşsiz İstanbul manzarası.