Sektör Temizlik Firmaları
Yayınlama Tarihi 27 Kasım 2016
Telefon 0552 238 39 54
Resmi Web Sitesi http://www.medyatemizlik.com
Medya Temizlik Hizmetleri

Kayışdağı Mah. Ceylan Sok. No: 64 ATAŞEHİR

TEL. : 0552 238 39 54




Medya Temizlik Hizmetleri 

Firmamız Ataşehir de Kurulan Temizlik Ve Danışmanlık Alanında Hizmet Gösteren Kaliteyi İlke Edinmiş . Müşteri Memnuyeti Adına Her Türlü Fedakarlığı Yapan Mutlaka Bu ilkeye Bağlı Kalacak İlkesi Hoşgörü Ve saygı olucaktır.

Vizyon Hedeflerimiz olarak Bir Dünya Firması Olmak Üzere Çıktığımız Bu yolda Siz Değerli Müşterilerimizin Hep Yanımızda Görmekden Mutluluk Duyucağız .

Misyon Hedeflerimiz Kalitemizi En Uygun Fiyatlara Sizlere Sunmak Olucaktır. Siz Değerli müşterilerimizin Hep En Kaliteliyi En Uygun Fiyatlara Sunacağımızı Bilmenizi Belirtirim.

Hizmetlerimizin Arasında İse; Ev temizliği,Ofis Temizliği,İşyeri Temizliği,İnşaat Sonrası Temizlik,Tadilat Sonrası Temizlik,Daire Temizliği,Plaza Temizliği,Dış Cephe Ve cam Temizleme,Koltuk Yıkama,Halı Yıkama,Zemin Yıkama Cilalama,Residence Temizliği,Banka Temizliği,Hastane Temizliği,Havuz Bakımı Ve Temizliği,Dezenfeksiyon Hizmetleri,Gemiz yat Temizliği,Duvar Silimi,Site Ve Apartman Temizliği,Sert Zemin Temizleme,Bahçe Temizliği,Villa Temizliği,Eleman Tedariği,Yatılı Bayan Eleman Tedariği,Hasta Bakıcı,Çoçuk Bakıcısı Gibi Vs. Hizmetlerimizden Bazılarıdır.

Daha Detaylı Hizmetlermiz İçin Bilgi Almanız Bizi Her Ne konuda Olursa Olsun Aramınızı Öneririz Sonuçda Biz Bir Temizlik Ve Danışmanlık Firması Olarak Sizlere Her Türlü Konuda Yardımcı Olmayı Hedef Edindik Bilgi Ve Tecrübemizle Sizlere Yol Göstermek için Buradayız.

Kaliteli , Garantili Hizmetin Adresi Ev Temizliği Ve ofis Temizliğinin İstanbuldaki Yegane Adresi Olacağımızdan şüpheniz Olmasın ,

Ücretsiz Keşif Hizmetinden Yararlanmanızı Ve yerinde Fiyat Avantajından Faydalanmanızı Öneririz.

İşimiz En Büyük referansımızdır, Ama İllaki Referans Almak İstiyorsanız Bizi Aramanız Yeterlidir ,Sizlerle Referanslarımızı Paylaşmaktan Onur Duyarız.

Sizlerle Büyümek İçin Çıktığımız Bu Yola Bir Telefon Kadar Yanınızda Olucağız ...

Medya Temizlik Hizmetleri
Ümran Deniz
0 216 527 19 09
0 552 238 39 54
Ataşehir/İstanbul https://youtu.be/Btu21AqBhFA

banner110

banner109