Sektör Su Tesisatı
Yayınlama Tarihi 30 Mayıs 2017
Telefon 0216 661 06 00
Resmi Web Sitesi http://www.mayersuaritma.com
Mayer Su Arıtma

Mayer Plaza, 83. Sok. No:38 Ferhatpaşa Ataşehir/İSTANBUL

TEL. : 0216 661 06 00

Su kaynaklarının sınırlı olması ve canlıların suya sınırsız ihtiyacı olması nedeniyle su kullanımını tasarruflu bir şekilde yapmak gerekli kılınmıştır. Mayer su arıtma ile sınırlı su kaynaklarımızı koruma altına alıyoruz ve yeni yöntemler geliştirerek doğaya ve sizlere katkı sağlayan üretimler yapmaktayız.

Mayer su arıtma kullandığınız suyun ya da kullanacak olduğunuz su kaynaklarının içindeki mikroorganizmaları ve sizlerin göremeyeceği kadar küçük olan bakterileri yok ederek sizlere en temiz su içme şansını getirmektedir. Bir çok doğa kirliliğinin sonucunda suların kirlenmesi de kaçınılmazdır. Bu nedenle buna çözüm bulan firmamız özenle ve titizlikle arıtma çalışmaları sürdürmektedir. Reverse osmosis ise oldukça hassas bir sistemdir. Su basıncını tersine çevirme işlemi diyebileceğimiz kısaca bir su arıtma tekniği de denilebilir.

Suyun basıncına ve akış yönünün tersine bir engel konulmasıyla zararlı maddelerin filtrelerden geçmesine engel olunur. Reverse osmosis oldukça titizlikle yapılan arge çalışmaları sonucunda ortaya çıkmıştır. Güvenle içebileceğiniz bir su için firmamız mayerde sizleri bekliyoruz.

Mayer su arıtma endüstriyel ve evsel su arıtma sistemlerinin projelendirilmesi, üretimi ve servis hizmetlerini sunmaktadır. Reverse osmosis su arıtma sistemleri, su yumuşatma sistemleri, klorlama cihazları ve arıtma kimyasallarının satış hizmetleri sunan Mayer Su Arıtma ayrıca evsel ve endüstriyel su arıtma sistemleri için servis hizmetleri sunmaktadır.