Sektör Elektronik
Yayınlama Tarihi 19 Kasım 2011
Telefon 90 216 577 64 54
Resmi Web Sitesi http://www.technifor.com.tr/tr.html
MARKALAMA VE İZLENEBİLİRLİK ÇÖZÜMLER

GravoTech İç ve Diş Tic. Ltd. Şti -
Atiye Hanım Sokak No. 2 34752 İçerenköy / Ataşehir - İstanbul - Türkiye
Tel: +90 216 577 64 54 / 55 / 56 -
Fax: +90 216 574 56 02 -
email : [email protected]


Home Şirket Teknik bilgi
Teknik bilgi


Technifor - Teknik bilgi

 
Metalik ve plastik parçalarda kalıcı tanımlama yapan endüstriyel markalama makinaları üreten Technifor S.A. Nokta Vuruşlu,Lazer ve Kazıma markalama makinelerini ve de buna entegre edilebilen otomatik okuma sistemlerini eksiksiz bir ürün yelpazesi olarak sizlere sunar.
 
Dünyada 40 000'den fazla kurulu makinası ve endüstriyel izlenebilirlik sistemlerinin çalışması üzerine 30 yıldan fazla deneyimi ile , seri üretim hatlarinda markalama işleminin hızlı ve etkili entegrasyonu için müşterileri Technifor'a güveniyor.
 

Uzman mühendislerden oluşan ekiplerimiz, markalama çözümleri konusunda entegrasyondan özel çözümlere, özel mekanik tasarımdan firmaniza özel markalama yazılımı hazırlanmasına kadar tam bir çözüm ortağı olarak sizlerin yanindadir.


Kalıcı izlenebilirlik için markalama çözümleri
Hakkımızda


Technifor, Nokta Vuruşlu direkt parça markalma (DPM) makinalarının dünyadaki ilk üreticisidir. Bu makinalar metal ve plastik parçalar için kalite kontrol, otomatik numaralandırma ve sürekli izlenebilirlik amaçlarına yönelik kullanılmaktadır.

30 yıllık tecrübesi ve tüm dünyadaki 40 000`den fazla üretim hattına entegre, tezgah üstü ve taşınabilir makinalarıyla Technifor, tüm dünyada kabul gören global bir markalama ve izlenebilirlik ekipmanları tedarikçisi durumundadır.

Tüm dünyaya yayılmış ISO 9001 - v2008 belgeli servis elemanlarımız, çeşitli sektörlerdeki OCR veya Data Matrix 2D kodlama ve okuma sistemleri, yedek parça üreticileri, sistem entegratörleri ve ana üreticiler tarafından kullanılan nokta vuruşlu, kazıma veya lazer makinaların satış sonrası servis ve bakımını üstlenmektedir.

 
LASER MACHİNES
It is easier and easier to see the laser process with the multiplication of the laser marking applications into our environment. A Laser mark gives many advantages like : precision thanks to the (highly focussed spot size) laser beam, speed with the capacity of the galvanometric heads, and contrast due to high optical power. All TECHNIFOR Laser have in common a Central Control Unit giving an open connectivity, a stand alone mode, capacity to transform any data in any code : DataMatrix, logo, serial numbers etc. The result is an extremely (high) good quality marking on all metals and most of plastics.

 


banner110

banner109