Sektör Tamir Hizmeti
Yayınlama Tarihi 16 Ocak 2016
Telefon 0216 606 27 52
Resmi Web Sitesi http://www.klimaservisiatasehir.gen.tr
Marka Klima Servisi, Ataşehir

Atatürk Mh. Nene Hatun Sk. No:2 Ataşehir

Tel. : 0216 606 27 52

E-Posta: [email protected]


Marka Klima Servisi,

Hakkımızda

Ataşehir klima servisi 15 yıllık tecrübesi ile klima montaj, bakım, tamir ve klima gazı dolumu gibi hizmetler veren profesyonel bir servistir. Yetkili servis personelimizin tamamı gerekli sertifikalara sahip, alanında tecrübeli ve yaptığı işten zevk alan uzman arkadaşlarımızdır. Tüm klima marka ve modellerinde hizmet veren firmamız İstanbul Ataşehir‘deki ofisinden tüm anadolu yakasına hizmet vermektedir. Servisimize ulaşmak için telefon numaralarımızı kullanabilir, uzman yetkili klima servis ustalarımızın adresinize yönlendirilmesini sağlayabilirsiniz. Servisimizin sunduğu hizmetler kapsamında yapılan tüm parça değişimleri 1 yıl boyunca garantimiz altındadır. Takılan parçanın 1 yıl içerisinde sorun çıkarması halinde anında ve ücretsiz olarak değişimi yapılmaktadır.


Klima Arıza Tespiti
Bakımları yaptırılmamış ya da zamanında bakımları yapılmamış klimalar zamanla çalışmaz ya da çeşitli teknik arızalar meydana getirebilir. Bu gibi nedenler klimadan faydalanmamızı engeller. Klima bakımlarının düzenli olarak yapılmış olması hem insan sağlığı açısından hem de oluşabilecek maddi kayıpların önlenmesi açısından oldukça önemlidir. Bu konuda yetkili servisimiz her türlü yardım ve destek sağlamaya hazırdır. Ataşehir klima arıza tespiti ortaya çıkabilecek arızaların önceden tespit edilmesi sonucu oluşan kayıpları en aza indirmek amacıyla deneyimli kadrosuyla siz müşterilerimizin memnuniyeti esas alınarak en iyi bir şekilde hizmet sunmaktadır.
Ataşehir klima arıza tespiti tecrübeli bir kadroya sahip olması bakımından klimanızın daha düzgün çalışması ve dolayısıyla da yüksek performans sağlaması hususunda önemli bir yere sahip olmaya hak kazanmıştır. Klima kullanım kolaylığı ne kadar fazla ise de bakımı da bir o kadar zordur. Bu nedenle bilgisiz kişilerin herhangi bir arıza durumunda müdahale etmesi yanlış olmakla beraber birçok başka sorunların da oluşmasına neden olabilir. Yalnızca oluşabilecek sorunlar klima ile sınırlı olmamakla birlikte klimanın gaz kaçırması durumunda insan sağlığını da etkileyen faktörler meydana gelebilmektedir. Bu konuda yetkili servisimiz gerekli önemi göstermektedir.


1993’den bu yana uzman kadrosu ile kaliteli hizmet veren Ataşehir Klima servisi 7/24 ısıtma ve soğutma sorunlarınızda sizlerin, yanında olmaya devam etmektedir.

banner110

banner109