Sektör Müzik Aletleri Kurs Yeri
Yayınlama Tarihi 02 Ağustos 2010
Telefon 0216 566 28 86

MAMİ SANAT

TEL:0216 566 28 86
FAX:0216 565 41 97
GSM:0539 358 99 00

Adres. feneryolu çamtepe sok.11/14.kat.1 emek apt Göztepe.İsanbul



 YOL TARİFİ
GÖZTEPE MİNİBÜSYOLU ÜZERİNDE BULUNAN MARMARA ÜNİ KARŞISINDAKİ MAMRMARA PASTANESİNİN SOKAGINA GİRDİGİNİZDE. İKİNCİ SOLDAN GİREREK 200.MT İLERDE SAG TARAFTA OKULUMUZU VE TABELASINI GÖRECEKSİNİZ.


KURUCU MÜDÜR MUAMMER TAŞTAN "MAMİ"


Mami Sanat Hakkında  Bilgi
           
Muammer TASTAN (MAMI) 08/10/1979 yılında Istanbul'da dogmuştur. dans yaşantısına 5 yaşında başlamış olan Muammer TASTAN (MAMI) rusyanın usta dans koreograflarından ve balerinlerinden, dans dersleri almıştır.

Muammer TASTAN (MAMI) 1993-2000 yılları arasında klasik bale ve modern dans eğitimlerini bitirerek salon danslarına yonelemiştir. konusunda uzman hocalardan bu alanlarda dans egıtımlerını uzun yıllar almıstır.

Muammer TASTAN (MAMI), cok sayıda sanatcı ve bır cok unlu ısımede dans egıtımlerı vermıstır, ve vermeye devam etmektedir. Yıllar yılları kovalarken Muammer TASTAN (MAMI) Türkiye'nin kaliteli Muzık fırmaları ıle uzun yıllar boyunca calısmıstır bu çalışmalarına esen müzik seyhan müzik ve ulus müzik firmaları ile devam etmektedir.

TURKIYE'de Salon dansları ve Flamenko dans sanatlarını yaygınlaştıran usta bır ısım olmustur, Muammer TASTAN (MAMI). Salon dansları konusunda yarısmacılar, ve sampsyonların hocalık ve koreograf'lıgını yapan Muammer TASTAN (MAMI). sımdılerde kendı kurucusu oldugu Mamı dans organızasyon dans hızmetlerı merkezını yurutmektedır. ve usta dans sanatcıları yetıstırmekte ve, ulkesıne usta dans sanatcıları ve konumunda ayakları yere saglam basan dans ustaları yetıstırmektedır.

 Muammer TASTAN (MAMI) 15 yıl boyunca tüm dünya danslarının eğitimini almıştır, ve erkek bayan figürlerini büyük bir zenginlikle ve bilgisini kendi bünyesinde bulundurmaktadır ve eşsiz bir donanıma sahiptir.

Muammer TASTAN (MAMI) dünya çapında tüm ülkelerden ve dans okullarından çeşitli davet almıştır. Türkiye'de ilk ve tek olan muciler komedisi muzicalinde Şenerşen Yavuz Tugrul gibi bir çok dev isimlerle sahne paylaşmış ve devlet opera ve balesi baş koreografı Beyhan Murphy`s uzun zaman çalışmalarda bulunmuştur. Muammer TASTAN (MAMI) Türkiye'de genelinde Tanınan ve dans konusunda kendini en iyi şekilde kanıtlamış bir usta olarak gösterilmektedir.

banner110

banner109