Sektör Veteriner - Pet Shop
Yayınlama Tarihi 01 Eylül 2010
Telefon 0 216 629 02 37
Resmi Web Sitesi http://www.mamasepeti.com/
MAMA SEPETİ


Yenişehir Mah. Barajyolu Cad. Palandöken Sitesi No:9
A2 Blok Dükkan No:1 Ataşehir / ISTANBUL - TÜRKİYE


Ünvanı     :     Probem Sanal Mağazacılık ve Dış Tic. Ltd. Şti.
Destek Hattı     :     +90 216 629 02 37 pdx
Faks     :     +90 216 629 02 42
E-posta     :     [email protected]

Hakkımızda
Mamasepeti.com un temel prensibi; evcil hayvan ürünleri sektöründe siz müşterilerimizin ve sevimli minik dostlarımızın tüm istek ve ihtiyaçlarını göz önünde tutarak, ürün ve hizmetlerin sürekli gelişimini destekleyen , kaliteli , modern ve hep daha iyisini arayan bir ideoloji ile hızlı, ekonomik ve müşteri memnuniyeti odaklı olarak sizlere ulaşmaktır.

Mamasepeti.com profesyonel satış ekibi, 440 m2 lik satış/ofis alanı ve internet mağazası ile müşterilerine en iyi hizmeti, en bol çeşidi, en iyi fiyatlarla sunmaktadır. Mamasepeti.com Türkiye'nin dört bir yanına hizmet vermekte ve ayrıntılı ürün bilgileri ile binlerce ürünü müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.

Mamasepeti.com, hızlı ve güvenli alışveriş yapabilmeniz için gerekli tüm teknolojik donanıma sahiptir. Mamasepeti.com müşterilerine satın aldıkları ürünleri sorunsuz, güvenli, ekonomik ve en hızlı şekilde ulaştırmaktır. Her türlü istek ve şikâyetin iletilebileceği "Müşteri Hizmetleri" birimi ile Mamasepeti.com müşterilerinin istek ve şikâyetlerini titiz bir şekilde değerlendirip, gerekli çözümleri ve yenilikleri müşterilerine sunmayı kendine amaç edinmiştir. Mamasepeti.com ile minik dostlarınızı şımartmak bir tık ötenizde....

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz..



Hizmetlerimiz
Petshop sektöründe bir ilk "Moto Kurye" hizmeti ile evcil hayvanınız mamasız kalmayacak. MamaSepeti.com "MotoKurye" hizmeti ile İstanbul içinde 15:00 kadar verilen siparişleri aynı gün içinde teslim edebilmektedir. Bu hizmet 4Kg kadar olan mamalarda, çeşitli aksesuar ve bakım ürünlerinde geçerlidir. Bu hizmet 15TL ile ücretlendirilmektedir.

MamaSepeti.com Türkiye'nin dört bir yanına hizmet vermektedir. Sipariş verilen ürünler güvenilir bir şekilde kolilenmekte ve en kısa sürede müşterilerimiz belirttikleri adrese kargolanmaktadır. 75TL üzeri alışverişlerde müşterilerimizde herhangi bir kargo ücreti alınmamıktır. Kargo ücreti tarafımızca karşılanmaktadır. Şayet müşteri kapıda ödeme seçeniği ile ödemeyi tercih etmiş ise 4.5TL bir kapıda ödeme hizmet bedeli faturaya yansıtılmaktadır.

MamaSepeti.com genç ve dinamik ekibi ile Ataşehir ilçesinde telefonla almış olduğu siparişleri aynı günde, kendi servis araçları ile müşterilerine ulaştırmaktadır. Ataşehir deki müşterilerimiz vermiş oldukları siparişleri kapıda nakit veya kredi ile ödeyebilme imkanına sahiptirler.

Ayrıca MamaSepeti.com müşterilinin toplu alımlara özel, anlaşmalar ve fiyatlar sunmaktadır.


 
KÖPEK




banner110

banner109