Sektör Tabldot Catering
Yayınlama Tarihi 26 Mayıs 2010
Telefon numarası : Tel: 0216 456 45 37 / Fax: 0216 456 45 36 / Gsm: 0530 641 89 29 Adres : Atatürk Mah. Erzincan Cad. No:19 Ataşehir/İSTANBUL ataşehirweb rehberi

Catering organizasyon ve ikram sektöründe uzun yıllardır,faliyette bulunan Limon Catering, 2010 yılı itibari ile (Limon İstanbul Group) olarak faliyetlerine devam etmektedir.

Limon İstanbul Group Türkiyenin en büyük fındık ihracatı yapan  ve bu sektörde dünya sıralamasında ilk 10 sırada yer alan “OLTAN GIDA”nın bir yan kuruluşu olma özelliğini taşımaktadır.

Limon İstanbul Group  sektörün en iyi ve en profesyonel elemanlarını bünyesine katarak kurumsal kimliğini ön plana çıkarmaktadır.

Yıllarca 5 yıldız hotellerde ve İstanbul’un Doors Group ve Vogue restaurant gibi önemli mekanlarında “Executive Chef” pozisyonunda görev yapmış ve hali hazırda Bigchef’s restaurant’larında genel koordinatör  olarak görev yapan “Executive chef” ve danışmanımız “Mahir Çelik” ve ekibinin yönetimde en son teknoloji ile donatılmış, yaklaşık 4000  kişiye aynı anda yemek sunabilecek kapasitede bulunan 550m² mutfağımız mevcuttur.

Ayrıca her türlü organizasyonlara cevap verebilecek şekilde masa ve oturma gruplarımız ile şık ve eğlenceli sunumlarımızı sergilediğimiz show roomumuz misafirlerimizin hizmetindedir.

Hedefimiz alışılmışın dışındaki fikirler, servis ve kalite anlayışımız ile ülkemizdeki Catering sektörünün vizyonunu geliştirmek ve kısa vade de sizin gibi değerli kurumsal firmaların bizlere göstereceğine inandığımız lütuf ve takdirleri ile bu sektörde haklı yerimize ulaşmaktır.

http://www.limonistanbulgroup.com/

Firma Yetkilisi : Serdar SADELER