Sektör Masaj Salonları
Yayınlama Tarihi 31 Ağustos 2010
Telefon 0216 405 13 78
Resmi Web Sitesi http://www.atasehirweb.com/firma-rehberi/laviye-masaj-salonu-7555.html
LAVİYE MASAJ SALONU

Rasimpaşa Mahallesi Rıhtım Caddesi Petrol İşhanı No:58 Kat:1
(Rıhtım Otel Yanı) Kadıköy / İstanbul
 
TEL. : 0216 405 13 78 - 0216 405 13 79

LAVİYE MASAJ SALONU
Kaliteli hizmetten ödün vermeyen kadrosuyla %100 memnun kalacağınızı garanti ediyoruz. İstanbul'un en hijyenik masaj salonu olduğumuzu ve en iyi genç bayan masöz'lerin kadromuzda olduğunu iddia ediyoruz. Günün yoğun stresini üzerinizden atıp rahatlamak için Lavie Masaj Salonu en doğru tercihiniz..

Hizmetlerimiz
 
Dinlendirici Masaj Günlük yorgunlukların çıkarılması ve toksinlerin atılaması için ister sauna sonrası istenirse günün herhangi bir saatinde yapılan masajlardır.
Spor masajı  Sportif etkinliklerde, etkinlik öncesinde veya sonrasında ve hatta hızlı ve sınırlı olmak kaydı ile etkinlik sırasında da yapılan bir masajdır. Spor masajını klasik masajdan ayıran en önemli özellik ritm, süre ve bası miktarının değişik olmasıdır. Bu masaj türünde uyarıcı amaçlı hareketler çoğunluktadır ve yapılan spor göre farklılıklar gösterir. Süre bölgeye göre değişmektedir.

İsveç masajı  Genellikle vücudun güne zinde başlamasına ya da yaşamın gündelik yorgunluk ve sıkıntılarından kurtulmak amacı ile yapılan genel dinlenme ve gevşeme yöntemi olarak kullanılan masaj türüdür. Burada önemli olan kişinin rahatlatılabilinmesi ve bulunduğu ortamdan keyif almasının sağlanmasıdır. Batı tekniği ile yapılan ve genellikle masaj yağları kullanılarak yapılan bir masaj olup nadir durumlarda tercih halinde kayganlaştırıcı kullanılmadan da yapılabilen bir masajdır. Süresi yaklaşık 60 dakikadır.

Aromaterapi masajı : Bitki özlerinden elde edilmiş karışımlardan hazırlanan masaj yağlarını kullanılarak uygulanan bir masaj yöntemidir. Bu masajda dikkat edilen, temponun düşük ve hareketlerin şiddetinin hafif olmasıdır. Rahatlatıcı, gevşetici ve dinlendirici bir özelliğe sahip bir masajdır. Bu masajda oluşan etki hem yapılan temas hem de uygulanan yağın kimyasal özelliği ile olmaktadır. Farkı amaçlar için elde edilmiş yağlar masaj yağları ile belli oranlarda karıştırılarak uygulanmaktadır. Süre yaklaşık 60 dakikadır.

Bölgesel masajlar  Baş – boyun, ense – omuz – sırt, sırt – bel, kol ve bacak gibi bölgelere yapılan ve genellikle bölgesel sorun olan bölgeye yönelik tedavi edici bir masaj uygulamasıdır.Rahatsızlık tespit edildikten veya doktor kontrolü ve tavsiyeleri doğrultusunda belirlenen bir program eşliğinde uygulanır. Süre yaklaşık 30 dakikadır.

Derin doku masajı : Bu masaj manüplasyonların temposunun düşük ancak hareketlerin şiddetinin fazla olduğu bir masaj türüdür. Vücuttan toksin atmada çok etkin bir tür olup özellikle sert masajdan hoşlanan kişilerin tercih ettiği bir masadır. Masaj sırasında sert bası uygulanan kaslar üzerinde durularak vücudun dengesi sağlanmaya çalışılır. Süre yaklaşık 60 dakikadır.

Refleksoloji  Ayaklar vücudumuzun aynasıdır prensibinden yola çıkılarak belirginleşen ve uzak doğu geleneksel tıbbının değişilmez bir parçasını oluşturan bu masajda ayak tabanında belirli noktalara bası uygulanmaktadır. Ayakta her bir nokta vücutta belli organ ve dokuları temsil eder. Refleksoloji, bir tür denge masajıdır ve kişinin kendisini fiziksel, duygusal ve ruhsal olarak iyi hissetmesini sağlar. Ayakta belli noktalara kişinin verdiği tepkiler göre sorunlar tespit edilip onarılmaya çalışılır. Süre yaklaşık 30 dakikadır.

masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,masaj salonları,,

banner110

banner109