Sektör Evden Eve Nakliyat
Yayınlama Tarihi 06 Mayıs 2017
Telefon 02165175244
Resmi Web Sitesi http://www.kartalnakliyatcim.com
Kartal Taşımacılık

Hacılar Cad. No. 12/A KARTAL

Tel. : 0216 517 52 44



Kartal Nakliyat 1993 yılından günümüze kadar sunmuş olduğu nakliyat hizmetleri ile Kartal’ın en gözde firması olmayı başarmış olan Özyurtlar Nakliyat nakliyatı gerçekleştirilecek eşyalarınızı kendi eşyaları gibi sahiplenerek alabilecekleri en ufak bir hasarın dahi önlenebilmesi için gereken tüm eğitimleri almış ve amatör ekiplerden tamamen ayrılan bir kadrodur.

Yılların tecrübesi ile hizmet sunmayı başaran ve Kartal Nakliyat ekiplerinin en başarılı referanslarına sahip olan ekip müşteri memnuniyet ve güvenine paradan daha çok değer vermektedir. Profesyonel ve tamamı eğitimli bir ekip olarak karşımıza çıkmakta olan Kartal Nakliyat sizin de hayallerinizi süsleyen nakliyat hizmetini sunmak için bekliyor.

Uzmanlarımız dilerseniz parça eşyalarınızı dilerseniz koltuk takımı, çekyat, mobilya ve beyaz eşyadan oluşmakta olan tüm evinizin eşyasını en uygun fiyatlar ile çizik dahi almasına izin vermeden taşıyabilir. Nakliyat gerçekleştirilmeden önce hazırlanan özel eşya kolileri ve paketleri eşyalarınızın hasar görmesini engeller. Tabii eşyalarınız hasar görmeyecek mantığı ile nakliyat esnasında sürekli olarak sarsılmasına izin verilmemektedir.

Eşyalarınız nakliyat aracı içerisinde de sabitlenerek alabileceği tüm hasarların minimuma indirgenmesi sağlanır. Kartal’da nakliyat hizmeti alacağınız şehir içi ya da şehirler arası bir firma arıyorsanız kesinlikle bizim ile iletişime geçmeli ve eşyalarınızın güvenilir profesyonel bir kadro aracılığı ile taşınmasını sağlamalısınız. Uzman kadromuza ulaşabilmek için tek yapmanız gereken (0216) 517 52 44 numaralı telefon aracılığı ile randevu almak.