Sektör Elektronik
Yayınlama Tarihi 09 Aralık 2014
Telefon (212) 280 27 81
Resmi Web Sitesi http://www.karadag.com.tr/
KARADAĞ GROUP

Emniyet Evleri Mahallesi Yeniçeri Sk. No:17/1 4.Levent 34416 İstanbul Türkiye

Tel. : (212) 280 27 81



KARADAĞ GROUP

30’lu yıllar, Türkiye’nin çağdaşlaşma yolunda atılımlarını başlattığı yıllardır.

Günümüzde her geçen gün yeni gelişmelere sahne olan ‘elektronik dünyası’ nın imkanlarını dünyaca en tanınmış markalar ile müşterilerine sunan KARADAĞ GRUBU’nun geçmişi 30’lu yıllara kadar dayanmaktadır. 1932 yılında Adem Karadağ’ın Schaub (ITT-Schaub Lorenz) mümessilliğiyle temelini attığı KARADAĞ ELEKTRONİK, müşterilerine gelişen dünya teknolojilerini sunarken izlediği dürüst ve çalışkan hizmet anlayışıyla giderek güçlenmekte ve 1978 yılından itibaren, faaliyet alanını genişleterek bünyesine eklediği dünyanın en önemli markalarının Türkiye distribütörlüğünü başarı ile yürütmektedir.

KARADAĞ GRUBU 2008 yılı başlangıcından itibaren kurucusu olduğu TEKNO-GROUP üyesidir.

KARADAĞ GRUBUNA BAĞLI ŞİRKETLER :

Karadağ Elektronik Araçlar San. ve Tic. Ltd. Şti.
Telekom Elektronik Koll. Şti.

Türkiye’de Karadağ Grubu her türlü elektronik sistem konusunda aşağıdaki alanlarda hizmet vermektedir:

Temsilcilik, ithalat ve pazarlama,
Montaj ve Taahhüt hizmetleri,
Danışmanlık, proje, teknik şartname hazırlanması,
Sistemlerin entegrasyonu, tüm sistemler için tek elden anahtar teslimi çözüm.
Satış sonrası teknik hizmet, periyodik bakım ve gezici servis ekipleri.

TÜRKİYE‘Yİ AŞAN HİZMET :

KARADAĞ GRUBU Türkiye, Türki Cumhuriyetler, Rusya, Romanya, Bulgaristan, Irak, Libya, Cezayir, Diğer Arap ülkelerinde başarı ile çalışmalarını devam ettirmektedir.

Elektronik gibi uzmanlık ve birikim gerektiren bir alanda faaliyet gösteriyor olması KARADAĞ GRUBU’nu her zaman geniş bir hizmet ağı yaratmaya yöneltmiştir.

KARADAĞ GRUBU’nun sahip olmakla gurur duyduğu üstün hizmet anlayışı, müşterisine “TAM ve SÜREKLİ HİZMET’’ olarak yansımaktadır.

ISO 9001 sertifikası sahibi olan KARADAĞ GRUBU, Türkiye ve yurtdışında birçok ülkede projeleri başarı ile tamamlamıştır.

Zorlu Center, Bomonti Hilton, Wyndham Grand İstanbul Hotel, Bursa Raylı Sistem, St.Petersburg Havalimanı, Sofya Havalimanı, Esenboğa Havalimanı, Tiflis Havalimanı, Akbatı AVM, Anadolu Sağlık Merkezi, Moskova Sokolniki Otel, Garanti Koza Plaza, FB Ülker Arena Stadyumu, Başakşehir Stadyumu, Galatasaray Stadyumu, İstanbul ve Bakü Four Seasons Otelleri, Batum Sheraton Otel, Bakü Cumhurbaşkanlığı Konutu, Radisson SAS-Ortaköy, Mövempick Otel-İzmir, Forum Bornova-İzmir, Polat Balmumcu Otel projelerinde KARADAĞ GRUBU’nun imzası vardır.

KARADAĞ’ın sahip olmakla gurur duyduğu üstün hizmet anlayışı, müşterisine “TAM ve SÜREKLİ HİZMET’’ olarak yansımaktadır.

KARADAĞ GRUBU, 2007 Senesi içerisinde özellikle ESSER Yangın Sistemleri olmak üzere, diğer temsilciliklerinin satış, montaj ve devreye alınmasında BAYİ/ÇÖZÜM ORTAKLARI çalışmalarına hız vermiş ve Türkiye genelinde yeni BAYİ/ÇÖZÜM ORTAKLARI atağına devam etmektedir.

banner110

banner109