Sektör Restaurant
Yayınlama Tarihi 12 Ocak 2017
Telefon (0216) 576 6151
Resmi Web Sitesi http://www.kackarrestaurant.com
 Kaçkar Restaurant
Sonbahar Sok. No: 5 Ataşehir, İstanbul
Tel. : (0216) 576 6151

www.kackarrestaurant.com



Kaçkar Restaurant
2008 yılından beri Ataşehir’de hizmet veren Kaçkar Restaurant, sunduğu “Yöresel Lezzetler” ile, "Yöresel yemekler yerinde güzeldir." algısını çoktan değiştirdi bile. Karadeniz yemeklerinin tüm Karadeniz ortamı oluşturularak hazırlandığı ve sunulduğu mekânda özellikle pide konusunda devrim yapılmıştır.
Özel ateş seviyeleri ve kendine has pişirme teknikleri ile Karadeniz bölgesinden gelen malzemelerden yapılan Kaçkar pideleri tadını insanın damağında bırakıyor. Karadeniz yemeklerinin en güzellerini yemek için Karadeniz’e gitmenize gerek kalmadı. Kavurmalarından, kullanılan baharatlarına kadar tüm malzemelerin Karadeniz’den temin edildiği mekânın sloganı "Karadenizi İstanbul’a getirdik!" Özel pişirme teknikleri ve yeni geliştirilen ürünler, kendisi de bir gurme olan mekan sahibi Galip Camadan'a ait. Bunlardan biri de tatlı menüsünün yıldızı "Turbo". Kaçkar Restaurant’ın buluşu olan Turbo tatlısı, mekanda ki fenomen ürünlerden. Özel bir kadayıf tatlısının sütlaç ile buluşmasıyla icat edilen bu tatlı İstanbul’da sadece Kaçkar Restaurant’da mevcut. 

Kahvaltı çeşitlerinden pidesine, fasulyesinden kavurmasına kadar her şeyiyle size Karadeniz mutfağının eşsiz lezzetlerini sunan Kaçkar Restaurant, aynı zamanda 200 kişilik geniş salonu ve geniş otoparkı ile ailelerin kolayca gelip vakit geçirebileceği imkânlar sunmaktadır. Kaçkar Restaurant’ın sunduğu “Yöresel Lezzetler”e uygun olarak hazırlanan otantik dekorasyonu da sizi bambaşka bir atmosfere davet ediyor.


Kaçkar Restaurant logo
Bir fırıncı küreğinin üzerinden çıkan lezzet motiflerini simgelemektedir. Ortada bulunan motif Kaçkar Restaurant’ın en büyük lezzet sırrı, fırınını iyi kullanmasını temsil eden fırıncı küreğidir. Etrafındaki motifler ise bu fırından çıkan birçok farklı lezzeti simgeler. Tüm logo bu fırıncı küreğinin üstüne oturmuştur. Küreğin sağı ve solundaki simetri ise Kaçkar Restaurant’ın düzenini tertibini, beyaz zeminde olması temizliğini titizliğini, kahverengi yazılar ise kullandığı en lezzetli etlerin rengini simgelemektedir.

Kaçkar Restaurant Menü
Kaçkar Restaurant Karadeniz mutfağının geleneksel pişirme yöntemlerini ve yemek kültürünü günümüz insanının değerleri ve ihtiyaçlarıyla buluşturma ilkesiyle yola çıktı. Bu doğrultuda siz değerli müşterilerimiz için yöresel lezzetler menüsünü oluşturduk. Yöresel tatların mükemmel uyumuna şahit olmak isteyen Ataşehir, İçerenköy, Bostancı ve Maltepe semti sakinlerini bekliyoruz...

Kahvaltılıklar Menüsü
Kahvaltılıklar
Karadeniz yöresinin doğal ürünleriyle hazırlanan kahvaltımızı denediniz mi? Günün en önemli öğünü kahvaltı Kaçkar Restaurant farkı ile sizlerle.
Muhlama, Sahanda Yumurta, Sahanda Sucuklu Yumurta, Sahanda Kavurmalı Yumurta, Sahanda Menemen, Yöresel Kahvaltı Tabağı, Kavurma Tabağı, Bal Tabağı, Zeytin Tabağı, Peynir Tabağı, Söğüş
Kahvaltılıklar Menüsü  
Pide Çeşitleri Menüsü
Başlangıçlar
Ana yemeklerden önce yöresel ürünlerimizle özenle hazırladığımız başlangıçların tadını çıkartın.
Hamsili Pilav, Turşu Tavalı, Zeytinyağlı Sarma, Mısır Ekmeği, Mısır Ekmeği ve Yoğurt
Pide Çeşitleri Menüsü
Pide Çeşitleri Menüsü
Pide Çeşitleri
Yöresel ürünler ve kaliteli buğdaylardan yapılan hamurla, pidelerimizin lezzetine lezzet katıyoruz.
Kuşbaşılı Pide, Sucuklu Peynirli Pide, Kavurmalı Pide, Kıymalı Pide, Kıymalı Peynirli Pide, Uzun Peynirli Pide, Kuşbaşılı Peynirli Pide, Karışık Pide, Kaçkar Special, Kavurmalı Pide, Sade Yağlı Pide, Peynirli Pide
Pide Çeşitleri Menüsü  
Izgaralar Menüsü
Izgaralar
Dana, kuzu ve tavuk etlerini özenle hazırlıyor ve mangal ateşinde tam kıvamında pişiriyoruz. Kaçkar yöresel ürünleriyle tatlanan ızgaralarımız tam istediğiniz gibi.
Akçaabat Köfte, Tavuk Kanat, Tavuk Pirzola, Tavuk Şiş, Karışık Izgara
Izgaralar Menüsü
Tatlılar Menüsü 
Tatlılar
Günlük süt ve kaliteli malzemeler ustalarımızın hünerli ellerinde yeniden tatlanıyor.
Fırında Sütlaç, Sütlü Kadayıf
Tatlılar Menüsü  
Ana Yemekler Menüsü
Ana Yemek
Ana yemeklerimizin malzemelerini özenle seçiyor, taş fırında ve odun ateşinde pişirdiğimiz yöresel lezzetlerin en iyilerini sizlere sunuyoruz.
Çayeli Kuru Fasulye, Etli Sebzeli Güveç, Bulgur Pilavı, Pirinç Pilavı, Süzme Mercimek
Ana Yemek Menüsü
Salatalar Menüsü 
Salatalar
Her mevsime özel taze sebze ve yeşilliklerle hazırladığımız salatalarımız yemeklere renk katıyor.
Mevsim Salata, Çoban Salata, Piyaz, Turşu, Cacık, Yoğurt
Salatalar Menüsü  
İçecekler Menüsü
İçecekler
Demleme Karadeniz çayı ve soğuk içeceklerle yemek keyfinize keyif katın.
Sıkma Portakal, Türk Kahvesi, Köy Sütü, Kutu İçecekler, Ayran, Soda, Su, Çay Büyük